![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ab - 9 סטים abc - 12 סטים abcd 15 סטים והבנתי על בשרי וגם מארבל ת'כלס שזה מיותר מבוזבז ולא יעיל... ובנתיים אני על נפח די נמוך עובד מאוד חזק וגודל יפה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הורדתי קצת מהנפח בתכנית abcd שלי ומאז אני גודל יותר מהר [קילו בשבוע-שבוע וחצי] [שלא לדבר על התחזקות] |
יופי, אני כבר רואה ביקורות בונות ולא סתם "התכנית שלך שווה לתחת". עם העובדה שעבדתי 5x5 ולא גדלתי פרופורציונאלית אי אפשר להתווכח (לא שותים חלב שנשפך, כך אמרה סבתא). אז בבקשה תעזרו לי לסדר את התכנית. פחות סטים? יותר תדירות?
ההערה של מוס נשמעה מעניינת, והאמת שהיא די מהווה איזשהו יסוד בתכנית. ארבל- פחות ווליום? תוכל להרחיב בבקשה? אני רואה שדיון כבר מתפתח לכיוונים שונים אז בבקשה תגיבו לי קצת יותר ספציפית.... האמת שנשמעתי קצת בכייני אבל תבינו שאני אובד עצות על סף נואש כבר...:) |
בא לך להעלות תמונה כדי שכולנו נבין מה זה לא פרופורציונאלית?
|
ציטוט:
אבל מה זה קשור? תגיב! |
תמונה שלך, שנבין מה זה לא פרופורציונאלי. תפסיק להתחכם אני רוצה לעזור.
|
ציטוט:
|
בלה בלה בלה בלה בלה
תביא תמונה |
ציטוט:
ועובדה שהיום איכות המסה והחיטוב הוא מעולה בלי תוכנית 5x5. אתה יכול ללכת לנסות להתכווח איתם שנים, בחיים לא תוכיח שהם לא עובדים נכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חזק. :clap: |
ציטוט:
|
בקיצור לפותח הפוסט....
12-13סטים לשריר גדול 9-10 סטים לשריר קטן זהו אל תסתבך יותר מידי...עבודה כבדה מאוווווד תנסה לשבור שיאים כל שבוע או פעם בשבועיים עם שימוש בטכניקות להגברת העומס.. |
ציטוט:
תודה יאיר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ