ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תכנית abcd (https://israelbody.com/showthread.php?t=61151)

arbel2 15-11-09 05:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 944993)
לריפטו יש תחת של סקוואטים.

Abcd, אם מישהו בוחר לעשות מכל סיבה שהיא, אפשר לעשות אותה כך שתגרה את אותן קבוצות שרירים לפחות פעמיים בשבוע. למשל אם אתה עושה ב a חזה, ו ב c כתפיים, יש לך סינרגיה חזקה של החזה באימון כתפיים ולהפך.
אם ב b אתה עושה גב (עם דדליפט נניח) וב d אתה עושה רגליים עם סקוואט, יש לך עבודה חזקה של רגליים וזוקפי גו פעמיים בשבוע.

אני אישית לא חושב ש abcd תוכנית טובה למשהו. אין שום הוכחה שלעשות 20 סטים באימון לקבוצת שרירים אחת תעשה יותר היפרטרופיה לבן אדם שלא לוקח חומרים מעודדי צמיחה מאשר תוכניות ab רגילות. אבל אם כבר מישהו בוחר לעשות בשביל הכיף שלו, אפשר לבנות אותה בהגיון ולא סתם לזרוק תרגילים.

תוכנית abcd לא אומר בהכרח נפח גבוה של 20 סטים, תסתכל על איך שדוריאן התאמן, היה לו אולי 5 סטים של עבודה באימון על קבוצת שריר גדולה ו2-3 על קבוצת שריר קטנה.

Scylla 15-11-09 06:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 945011)
תוכנית abcd לא אומר בהכרח נפח גבוה של 20 סטים, תסתכל על איך שדוריאן התאמן, היה לו אולי 5 סטים של עבודה באימון על קבוצת שריר גדולה ו2-3 על קבוצת שריר קטנה.

מסכים ומבצע... גם אני שביצעתי בעבר abcd למיניהם הייתי נוהג לעבוד על שריר גדול ככה-
ab - 9 סטים
abc - 12 סטים
abcd 15 סטים

והבנתי על בשרי וגם מארבל ת'כלס שזה מיותר מבוזבז ולא יעיל... ובנתיים אני על נפח די נמוך עובד מאוד חזק וגודל יפה :)

arbel2 15-11-09 07:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 945014)
מסכים ומבצע... גם אני שביצעתי בעבר abcd למיניהם הייתי נוהג לעבוד על שריר גדול ככה-
ab - 9 סטים
abc - 12 סטים
abcd 15 סטים

והבנתי על בשרי וגם מארבל ת'כלס שזה מיותר מבוזבז ולא יעיל... ובנתיים אני על נפח די נמוך עובד מאוד חזק וגודל יפה :)

hit עובד ועם זה אי אפשר להתווכח, פשוט צריך קצת לעשות לו מניפולציות שיתאים למתאמן טבעי. :)

hypertrophy 15-11-09 11:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 945011)

האמת שהבנתי את זה דברך הקשה
הורדתי קצת מהנפח בתכנית abcd שלי ומאז אני גודל יותר מהר [קילו בשבוע-שבוע וחצי] [שלא לדבר על התחזקות]

pumba 15-11-09 13:24

יופי, אני כבר רואה ביקורות בונות ולא סתם "התכנית שלך שווה לתחת". עם העובדה שעבדתי 5x5 ולא גדלתי פרופורציונאלית אי אפשר להתווכח (לא שותים חלב שנשפך, כך אמרה סבתא). אז בבקשה תעזרו לי לסדר את התכנית. פחות סטים? יותר תדירות?
ההערה של מוס נשמעה מעניינת, והאמת שהיא די מהווה איזשהו יסוד בתכנית.

ארבל- פחות ווליום? תוכל להרחיב בבקשה?

אני רואה שדיון כבר מתפתח לכיוונים שונים אז בבקשה תגיבו לי קצת יותר ספציפית....

האמת שנשמעתי קצת בכייני אבל תבינו שאני אובד עצות על סף נואש כבר...:)

ppst 15-11-09 13:25

בא לך להעלות תמונה כדי שכולנו נבין מה זה לא פרופורציונאלית?

pumba 15-11-09 13:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ppst (הודעה 945080)
בא לך להעלות תמונה כדי שכולנו נבין מה זה לא פרופורציונאלית?

http://pablo-picasso.paintings.name/...-en-pleurs.jpg

אבל מה זה קשור? תגיב!

ppst 15-11-09 13:47

תמונה שלך, שנבין מה זה לא פרופורציונאלי. תפסיק להתחכם אני רוצה לעזור.

pumba 15-11-09 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ppst (הודעה 945084)
תמונה שלך, שנבין מה זה לא פרופורציונאלי. תפסיק להתחכם אני רוצה לעזור.

אחי רגליים גדולות מדי, גב רחב מדי, חזה קצת חלש וידיים דקיקות, וכל זה כתוב כבר בתגובות קודמות. אבל מה שאני מחפש זה ביקורת על התכנית לא על הגוף...:)

ppst 15-11-09 14:06

בלה בלה בלה בלה בלה
תביא תמונה

אנדרוליזם 15-11-09 14:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 944848)
אם אתה רוצה לעבוד כמו באדיבילדר, תחזור לתקופה שהם ידעו לעבוד, לפני אמצע שנות ה70, תראה איך אנשים זכו בתחרויות בלי כמויות ענק של חומרים וטרינריים.

מפתחי גוף מתחרים לוקחים חומרים, אין מה לעשות, במוקדם או במאוחר צריכים להשתמש בזה.
ועובדה שהיום איכות המסה והחיטוב הוא מעולה בלי תוכנית 5x5.
אתה יכול ללכת לנסות להתכווח איתם שנים, בחיים לא תוכיח שהם לא עובדים נכון.

Sugarzaza 15-11-09 15:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 945109)
מפתחי גוף מתחרים לוקחים חומרים, אין מה לעשות, במוקדם או במאוחר צריכים להשתמש בזה.
ועובדה שהיום איכות המסה והחיטוב הוא מעולה בלי תוכנית 5x5.
אתה יכול ללכת לנסות להתכווח איתם שנים, בחיים לא תוכיח שהם לא עובדים נכון.

תקרא את התגובה שוב, לא אכפת לי מהם, אכפת לי ממתחילים שחושבים שהם צריכים לעבוד כמוהם כשהם לא לוקחים את מה שהם לוקחים

Tapit 15-11-09 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pumba (הודעה 944857)
גם אני לא מת על תכניות פיצול, והבסיס מאחורי זה לא ברור לי. אבל מה שכן ברור לי זה שאנשים שעושים כאלו גדלים פי 2 ממני בפלג הגוף העליון, ויודע מה- לפעמים צריך להקריב קצת זמן ולבדוק אם אולי הדבר הכי לא מבוסס אבל הכי פופולרי לא סתם פופולרי, ואולי כל הלעג שלי כלפיו היה קצת יהיר מאחר שאפילו לא התנסיתי בו!
אנשים חכמים לומדים מטעויות של אנשים אחרים, אבל אנשים שאין להם זין לראות את כולם עם ידיים של פופאי, ואתה מרים 180 ק"ג וכולם מתפלאים לא מהמשקל, אלא מהקיסמים הקטנים שמחזיקים אותו... הבנת את העיקרון.

ואם הם הגיעו ל180 קילו תוך חודשיים כשהבן אדם עם הידיים הגדולות שעומד בצד ונדהם מתאמן 3 שנים? קצת הגיון, באמת שזה לא יותר מדי.

Dark_Muse 16-11-09 06:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pumba (הודעה 945083)
http://pablo-picasso.paintings.name/...-en-pleurs.jpg

אבל מה זה קשור? תגיב!

חחחחחחחח ווואו
חזק. :clap:

Cortex 16-11-09 06:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 945055)
אז לך תעשה הפגנה אם ריפטו נגד סטרואידים ותצעקו "bb זה ספורט של סטרואידים זה לא פייר ואנחנו הומואים מחורבנים שמוצצים לזקן ממורמר" טוב? :cry:

שמע אתה ממש דפוק.

hypertrophy 16-11-09 14:17

בקיצור לפותח הפוסט....
12-13סטים לשריר גדול
9-10 סטים לשריר קטן
זהו אל תסתבך יותר מידי...עבודה כבדה מאוווווד
תנסה לשבור שיאים כל שבוע או פעם בשבועיים עם שימוש בטכניקות להגברת העומס..

pumba 16-11-09 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 945465)
בקיצור לפותח הפוסט....
12-13סטים לשריר גדול
9-10 סטים לשריר קטן
זהו אל תסתבך יותר מידי...עבודה כבדה מאוווווד
תנסה לשבור שיאים כל שבוע או פעם בשבועיים עם שימוש בטכניקות להגברת העומס..

תודה יאיר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ