ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   יש קצת כרס, לחטב? (https://israelbody.com/showthread.php?t=61087)

Scylla 12-11-09 04:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 943967)
מה כבר יכול להיות חיטוב קשה ?
חודש תעשה חיטוב קל של 2000 קלוריות
ואז חודש וחצי 1500 ככה עם תוספים ואתה חטוב רצח

עצם העובדה להמנע מאוכל שהוא מעל הסביר במשך חודשיים וחצי - זה מה שקשה.
לא אמרתי לא אפשרי, אמרתי קשה. מה לעשות אני אוהב פחמימות, פיתות לחמניות פסטה מלאווח תפו"א וכו' וכו' וכו'...

גם ההצמדות לתפריט מאוד מסודר בלי חריגות זה קשה, זה מפחית את הגמישות שלך אם אתה בחוץ או אצל חבר או לא יודע מה הכל דורש להביא אוכל (שוב אפשרי אבל קשה).

ובכלל לא רואה מה המניעה לעשות חיטוב-אמצע-מאסה...

גם סה"כ בתור bb בעקרון המטרה היא להראות יפה, אין מה לעשות, לא רק בעיני החברה אלא בעיקר בעיני עצמך, ומה לעשות, שומן מפריע. ברמה מסויימת ולא היסטרית. אבל כל חיטוב פשוט כיף מחדש להסתכל במראה.

Dark_Muse 12-11-09 05:34

כולם רוצים להראות יפים, כל מי שאומר שלא סתם שקרן מסריח או שמן נפוח.
אלו שרוצים להגיד שהם מרימים 200 קילו ומעלה, רוצים את הטפיחה על האגו, שזה סוג אחר של השגת ביטחון עצמי.
Nothing wrong with that at all!

Locke 12-11-09 06:30

נחמד מאוד, אחלה ידיים, לפי דעתי כמו שאמרו לך תעשה חיטובון כדי לנקות את הגוף ואז תחזור למסה.

moo 12-11-09 11:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 943993)
כולם רוצים להראות יפים, כל מי שאומר שלא סתם שקרן מסריח או שמן נפוח.
אלו שרוצים להגיד שהם מרימים 200 קילו ומעלה, רוצים את הטפיחה על האגו, שזה סוג אחר של השגת ביטחון עצמי.
Nothing wrong with that at all!

יש כאלה שמציבים להם מטרה ונהנים להשיג אותה, להתגבר על הקושי, להרגיש שאתה יותר טוב מרוב האוכלוסיה מבחינת משמעת עצמית ולא מוותר לעצמך למרות הקושי
(לא משנה אם זה רמת חיטוב שריר או משקל על המוט)

Dark_Muse 12-11-09 12:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 944019)
יש כאלה שמציבים להם מטרה ונהנים להשיג אותה, להתגבר על הקושי, להרגיש שאתה יותר טוב מרוב האוכלוסיה מבחינת משמעת עצמית ולא מוותר לעצמך למרות הקושי

נכון, בגלל זה אני שואף ללמוד באוניברסיטה ;)

Scylla 12-11-09 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 944019)

מסכים איתך לגמרי.

xamitx 12-11-09 16:07

אחי מאיפה אתה בכפר סבא!?

Scylla 12-11-09 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xamitx (הודעה 944103)
אחי מאיפה אתה בכפר סבא!?

גר ליד תחנה מרכזית, רחוב העמק. למה?

avishav1 12-11-09 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 943957)
אם חצי מהפורום פה אומר לו לעשות חיטוב אז יש פה בעיה
גם bb נכנסים לאוף סיזן...

אז תבין שלא כל אחד הוא bb,לא יודע איך אתה מגדיר את המושג הזה אבל אתה צריך להבין שלא כל אחד מרגיש בנוח להיות על א.ש גבוה,אני דיי מזדהה עם פותח הפוסט לגבי הקטע הזה.
אני אישית לא ארגיש בנוח ללכת לבית הספר על 16% שומן. אז ב14-15% אני יעצור ועשה חיטוב קצר של חודש גג וימשיך,גם אני מתחטב מאוד מהר יחסית..
מה גם שהגנטיקה שלי ברוך השם טובה,אני לא עולה כ"כ בשומן ואני נשאר סביב ה12-12 וחצי ממה שיצא לי להספיק להבין בחודשיים וחצי שהתאמנתי..(פצוע כרגע)

פותח הפוסט-אשמח אם תעלה תמונות פרונט במצב רפוי על מנת לראות את ה% שומן שלך בבירור,מאחת התמונות אפשר לראות שאתה יכול לסחוב עוד קצת ק"ג

xamitx 12-11-09 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 944125)
גר ליד תחנה מרכזית, רחוב העמק. למה?

סתם אחי כי אני זכר שאמרתה שאתה גר קרוב לחדר כושר שאני מתאמן בוא "ספורט פז"

Homie 13-11-09 01:39

איזה חיטובבב תעלה עוד איזה 5-6 קילו עד אפריל ואז

Scylla 13-11-09 02:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avishav1 (הודעה 944128)
אז תבין שלא כל אחד הוא bb,לא יודע איך אתה מגדיר את המושג הזה אבל אתה צריך להבין שלא כל אחד מרגיש בנוח להיות על א.ש גבוה,אני דיי מזדהה עם פותח הפוסט לגבי הקטע הזה.
אני אישית לא ארגיש בנוח ללכת לבית הספר על 16% שומן. אז ב14-15% אני יעצור ועשה חיטוב קצר של חודש גג וימשיך,גם אני מתחטב מאוד מהר יחסית..
מה גם שהגנטיקה שלי ברוך השם טובה,אני לא עולה כ"כ בשומן ואני נשאר סביב ה12-12 וחצי ממה שיצא לי להספיק להבין בחודשיים וחצי שהתאמנתי..(פצוע כרגע)

פותח הפוסט-אשמח אם תעלה תמונות פרונט במצב רפוי על מנת לראות את ה% שומן שלך בבירור,מאחת התמונות אפשר לראות שאתה יכול לסחוב עוד קצת ק"ג

אפשר לסחוב אין לי ספק. אבל אני לא רוצה לסחוב. זה העניין. חשוב מאוד לקחת את האחוז שומן גם אחד כמוני בתור משהו לגיטימי ולא להיות ב"פאניקה אוי לא איזה שמן אני" ולדעת איפה הגבולות שלך ולתכנן מראש כמה חודשים...

אנדרוליזם 13-11-09 12:01

בטן gh...

אדיר53 13-11-09 12:03

חח איזה כרס בירה אהבתי..

אהבתי תתמונה האחרונה אחלה טרפזים

Scylla 14-11-09 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אדיר53 (הודעה 944320)
חח איזה כרס בירה אהבתי..

אהבתי תתמונה האחרונה אחלה טרפזים

מה שמצחיק אין לי נטיה לורידים מי יודע מה, ודווקא בטרפז צץ לו וריד (לא רואים טוב בתמונה המוקטנת אבל הוא שם לגמרי) נחמד מדי פעם לגלות וריד חדש שקופץ לביקור.

matan05470 10-12-09 23:49

חחח קטלני הבטן

Scylla 11-12-09 00:13

למה להקפיץ...
בכל אופן ירדתי 8 קילו :)

EGoldStar 11-12-09 07:29

בשבועיים? :| אתה חייב לתת לי את הדיאטה + תוכנית האימונים שלך בבקשה...

nirbin 11-12-09 15:09

"קצת" כרס??? :-0

קודם כל התשובה היא כן... לחטב.

תגיד אחינו... מה נהיה? בגיל 22 יש לך וואחד כרס בירה? במיוחד שכבר בשרשור קודם נראית ממש טוב ועוד היו לך אפילו ריבועים כשהתאמצת. אז ברור שאין עילה לתירוצים.

גם במסה לא צריך להיראות ככה. בכלל אני קולט את הקטע הזה שמלא אנשים משתמשים בתירוץ הזה של "תקופת מסה" בשביל להתחנזר. זה לא עובד ככה, רבותי. אפשר להעלות 3-4% שומן מילא, אבל לגדל כרס ולאבד פרופורציות זה ממש לא לעניין, גם בשיא הטירוף של המסה. קחו את עצמכם ברצינות.

אז scylla - אלא אם כן אתה אינסטלטור, שיפוצניק או נהג אוטובוס, זה נראה רע, תעיף ת'דבר הזה!!!

sh4y 11-12-09 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nirbin (הודעה 953051)
קודם כל התשובה היא כן... לחטב.

תגיד אחינו... מה נהיה? בגיל 22 יש לך וואחד כרס בירה? במיוחד שכבר בשרשור קודם נראית ממש טוב ועוד היו לך אפילו ריבועים כשהתאמצת. אז ברור שאין עילה לתירוצים.

גם במסה לא צריך להיראות ככה. בכלל אני קולט את הקטע הזה שמלא אנשים משתמשים בתירוץ הזה של "תקופת מסה" בשביל להתחנזר. זה לא עובד ככה, רבותי. אפשר להעלות 3-4% שומן מילא, אבל לגדל כרס ולאבד פרופורציות זה ממש לא לעניין, גם בשיא הטירוף של המסה. קחו את עצמכם ברצינות.

אז scylla - אלא אם כן אתה אינסטלטור, שיפוצניק או נהג אוטובוס, זה נראה רע, תעיף ת'דבר הזה!!!

וואוו, לא הבנת שהוא הוציא את הבטן בכוונה..לא שמת לב שהכותרת היא צינית?!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ