![]() |
ציטוט:
לא אמרתי לא אפשרי, אמרתי קשה. מה לעשות אני אוהב פחמימות, פיתות לחמניות פסטה מלאווח תפו"א וכו' וכו' וכו'... גם ההצמדות לתפריט מאוד מסודר בלי חריגות זה קשה, זה מפחית את הגמישות שלך אם אתה בחוץ או אצל חבר או לא יודע מה הכל דורש להביא אוכל (שוב אפשרי אבל קשה). ובכלל לא רואה מה המניעה לעשות חיטוב-אמצע-מאסה... גם סה"כ בתור bb בעקרון המטרה היא להראות יפה, אין מה לעשות, לא רק בעיני החברה אלא בעיקר בעיני עצמך, ומה לעשות, שומן מפריע. ברמה מסויימת ולא היסטרית. אבל כל חיטוב פשוט כיף מחדש להסתכל במראה. |
כולם רוצים להראות יפים, כל מי שאומר שלא סתם שקרן מסריח או שמן נפוח.
אלו שרוצים להגיד שהם מרימים 200 קילו ומעלה, רוצים את הטפיחה על האגו, שזה סוג אחר של השגת ביטחון עצמי. Nothing wrong with that at all! |
נחמד מאוד, אחלה ידיים, לפי דעתי כמו שאמרו לך תעשה חיטובון כדי לנקות את הגוף ואז תחזור למסה.
|
ציטוט:
(לא משנה אם זה רמת חיטוב שריר או משקל על המוט) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי מאיפה אתה בכפר סבא!?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית לא ארגיש בנוח ללכת לבית הספר על 16% שומן. אז ב14-15% אני יעצור ועשה חיטוב קצר של חודש גג וימשיך,גם אני מתחטב מאוד מהר יחסית.. מה גם שהגנטיקה שלי ברוך השם טובה,אני לא עולה כ"כ בשומן ואני נשאר סביב ה12-12 וחצי ממה שיצא לי להספיק להבין בחודשיים וחצי שהתאמנתי..(פצוע כרגע) פותח הפוסט-אשמח אם תעלה תמונות פרונט במצב רפוי על מנת לראות את ה% שומן שלך בבירור,מאחת התמונות אפשר לראות שאתה יכול לסחוב עוד קצת ק"ג |
ציטוט:
|
איזה חיטובבב תעלה עוד איזה 5-6 קילו עד אפריל ואז
|
ציטוט:
|
בטן gh...
|
חח איזה כרס בירה אהבתי..
אהבתי תתמונה האחרונה אחלה טרפזים |
ציטוט:
|
חחח קטלני הבטן
|
למה להקפיץ...
בכל אופן ירדתי 8 קילו :) |
בשבועיים? :| אתה חייב לתת לי את הדיאטה + תוכנית האימונים שלך בבקשה...
|
"קצת" כרס??? :-0
קודם כל התשובה היא כן... לחטב.
תגיד אחינו... מה נהיה? בגיל 22 יש לך וואחד כרס בירה? במיוחד שכבר בשרשור קודם נראית ממש טוב ועוד היו לך אפילו ריבועים כשהתאמצת. אז ברור שאין עילה לתירוצים. גם במסה לא צריך להיראות ככה. בכלל אני קולט את הקטע הזה שמלא אנשים משתמשים בתירוץ הזה של "תקופת מסה" בשביל להתחנזר. זה לא עובד ככה, רבותי. אפשר להעלות 3-4% שומן מילא, אבל לגדל כרס ולאבד פרופורציות זה ממש לא לעניין, גם בשיא הטירוף של המסה. קחו את עצמכם ברצינות. אז scylla - אלא אם כן אתה אינסטלטור, שיפוצניק או נהג אוטובוס, זה נראה רע, תעיף ת'דבר הזה!!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ