![]() |
1. ילדים במשפחות ששני ההורים בהם הם מאותו מין לא נוטים יותר להומוסקסואליות , זה דבר שמראה לפי דעתי שזו לא תופעה חברתית. אין כאן ממש קשר של לעודד או לא , זה שהופכים את זה ללגיטימי פשוט מאפשר לאנשים לחיות עם הנטיה המינית שלהם ולא לסבול בגלל שהחברה החליטה שרק יחסים מסוג מסויים הם נורמטיביים.
2. אנשים פה גם לא ממש מקבלים את התופעה , ככה שבהחלט מדובר פה על בורות וצרות אופקים מסויימת , המחשבה מאוד מקובעת למה שנחשב כנורמה. |
ציטוט:
אתה יכול לגבות את סעיף 1? אני יודע שאתה לא זורק עובדות באוויר אז מעניין. |
אתה מוזמן לקרוא בsynopsis of psychiatry מאת קפלן וצדוק , בפרק 2. אם אני לא טועה זה בחלק שמדבר על הורות.
לפי מה אתה מגדיר אידיאל ונורמה? נורמליות היא פיקציה אידיאלית [פרויד]. |
אני מגדיר אידיאל כדבר שהחברה רוצה לשאוף אליו, ונורמה כמשהו שהוא נפוץ, והכלל מסכים עליו.
אתה מדבר כאילו לקבל את השונה זה דבר הכרחי, וכשחברה דוחה את השונה זה בהכרח דבר רע לכולם. אבל אני לא לומד מדעי החברה ככה שאולי אני טועה במה שאני אומר |
כל עוד השונה לא מזיק לחברה [כמו אנסים , רוצחים וכדו'] בהחלט יש מקום לקבל את הדעה שלו ולאפשר לו לחיות את חייו כפי שהוא רואה לנכון.
לכל חברה יש אידיאלים משלה ולכל חברה יש נורמות משלה , אתה מדבר על המושגים האלה כאילו הם אבסולוטיים. אתה מוזמן לקרוא באותו הפרק באותו הספר בתחילת הספר את הגדרותיו של אדם בשם מורה לנורמליות [למרות שנמתחת עליהן ביקורת]. בכלל , תקרא את ההגדרות שם לנורמליות , זה מעניין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
m0she - תודה לך שאתה עוזר להפוך את הדיון הזה לאינטליגנטי יותר אך היה יותר טוב אם היית משתמש במילים פשוטות שידברו גם אל העם. כמו אל המשתמש "בודיבילדר" למשל. |
אני חושב שמה שאני כותב די ברור , אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה הבהרה לגביו אתה מוזמן לשאול.
לא ברור לי איך החלטת שזה שיבוש הורמונלי כל שהוא. אם זה היה המצב , היה אפשר לשנות את זה באמצעות טיפול הורמונלי וזה לא המצב. |
משה יש לך במקרה אייסיקיו?
אתה עתודאי באת"א לא? אם אתה יכול להשאיר אייסיקיו אני אשמח. |
תשאיר פה אני אוסיף
כן אני עתודאי בתל אביב |
ציטוט:
תבינו כבר שהומואים צריך להרוג !!!!!!!!!!!!! לפני שהם יזינו את הילדים שלכם,אחים והחיות שלכם בתחת בבית ספר,באמצע הרחוב בלילה, או בכול מקום אחר אפשרי ואז הילדים שלכם יצתרכו לסבול כול החיים שלהם ! מתי כבר יעשו חוק נגד הומואים ! כול הומו להכניס לכלא ! שמה יתפלו בהם טוב. אני שונאאאאאאאאא אותכם הומואייייייייייייייים |
בואו נהרוג את כל הרוסים.
אם נבדוק באופן סטטיסטי, רוסים לעומת הומואים, נגלה שהרוסים הביאו עימם יותר סירחון ויותר פשיעה, לכן, אי לכך, ובהתאם לזאת, הוועדה המחוקקת (אני) ממליצה להשמיד את הרוסים על פני כדור הארץ (או לפחות בשטח מדינת ישראל הקדושה) או לחילופין לרכזם במחנות ריכוז (כאלו שעוזרים לך לשפר את הריכוז שלך בכיתה, לבעיות קשב וריכוז) ושימוש ברוסים ככוח אדם מנקה / מבשל, לשאר העמים, אשר נעלים מהם. __________________________________________________ _____ מה שרשמתי למעלה זה לא מה שאני באמת חושב, הרוסים הביאו איתם כוסיות. מה שאני כן חושב, זה שאתה אידיוט. באמת שאתם אומרים לפעמים דברים כל כך מטומטמים שאני לא מבין איך אתם מוצאים את הדרך למטבח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני לא הומו אני נמשך רק לרוסים, בגלל זה הוא לא רצח אותי. |
אני בעצמי לא מת בכלל על קהילת ההומואים, אבל הצביעות פה חוגגת. מגדפים את היטלר, אייכמן, היידריך וחבריהם בלי סוף, אבל בעצמם תומכים מתוך בורות בעקרונות שהם העלו בזמנם.
|
אוקיי, המשך להודעה שלי:
שונא Emo שונא דתיים שונא ערסים שונא פסאודו אינטלקטואלים מתנשאים שונא כמה אנשים ספציפיים שלא ארחיב עליהם את הדיבור שונא עוד הרבה דברים אבל לאף אחד אין זכות להשמיד אף אחד (חוץ מאולי לי להשמיד את האנשים הספציפיים הנ"ל). |
ציטוט:
ואתה דורס ערס, מעבירים אותך אוטומטית. |
ציטוט:
תודה! |
עוד משהו, שונא את התסרוקת הקוקסינלית הזאת כמו שיש לאנשים בשוקס (אתם מבינים למה אני מתכוון). ואם באים יחד עם זה משקפי שמש משנות ה - 80 אז בכלל יש לי רצח בעיניים.
|
חח אני לא מבין למה אתה מתכוון, תשים פה תמונה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ