![]() |
ציטוט:
חוץ מזה שבss אם אתה לא עובד תרגילים כמה שיותר מורכבים עם דרישה גבוה ממערכת העצבים ושל שרירי היציבה הלך לך חלק ענק מהפואנטה שלה.... |
ציטוט:
ונעל יא נעל(על תקח לסקפולה) מה הקשר 80 קילו? לא אמרתי שלא תיהיה כתף אחורית טובה במקרה וירים משקל כזה, אני אומר שזה לא ינבע מהמילטרי. |
ציטוט:
|
אתה מתכוון ss כי זה בעייתי לי מבחינת האנגלית, אבל אני מנתח את זה הגיונית לפי התנועה
אם אני טועה תסביר לי במה? במקרה ועושים מלטרי כמו שריפ מסביר יש לך כפיפה בכתף(ואולי קצת הרחקה) באף אחד משתי התנועות האלה אין עבודה של הכתף האחורית. אני מנסה לחשוב על זה ואולי בסוף התנועה הקונצנטרית יש פשיטה קלה בכתף ובגלל זה הכתף האחורית נכנסת לפעולה? |
ציטוט:
|
אוקיי נחכה לתשובה של שיקו, או מישהו שכן יכול להסביר למה הכתף האחורית משתתפת במילטרי.
|
ציטוט:
וכמובן בפרס |
ציטוט:
כי כשמנתחים את זה לפי תנועות הכתף האחורית לא משתתפת. |
ציטוט:
|
במשיכות כמו דדליפט זהמובן, הכתף האחורית עובדת כשריר עזר מכיוון שיש פשיטה.
מה קורה במילטרי שמכניס את הכתף האחורית לפעולה? |
ציטוט:
אז אם אתה עושה פרס נכון, בזמן שאתה מעלה את המוט, הראש שלך צריך לעבור קדימה (כמו סיום של לחיצה מאחורי העורף) |
תיראה סירטונים וזהו :X
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos |
הכתף אחורית מייצבת, זה הכל. תפסיקו לחפור.
|
ציטוט:
|
או שהיא עובדת כחלק מהדלתויד (זה שריר אחד בפעם אחרונה שבדקתי) או שהיא מייצבת בתרגילים.
בין כה וכה, אף תרגיל לא בקו הפעולה של סיבי הכתף האחורית, כך שסביר להניח שהאופציה השניה. |
כשמרפים את הכתף האחורית למעלה, המוט יפול קדימה..
מייצבת דינמית הגיוני אבל עובדת חזק. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה מרפה והמוט נופל למעלה, אתה כבר משתמש בסרטוס אנטריור, כי המוט לא נופל קדימה (למעלה?) כשאתה עושה בנץ' כמו שצריך, אתה רוצה לשמור על הכתפיים לאחור ושכמות קרובות, וזה פעולה של הרמבואידים והכתף אחורית - יצוב השכמות והכתפיים במצב מכווץ בבנץ' פרס תקין. אלא אם כן דיברת על משהו אחר... |
לקראת סוף התנועה בפרס (הכניסה מתחת למוט) לפוסט' דאלתויד יש וקטור כוח להרחקה בכתף בגלל הרוטציה הגדולה בסקפולה, למען האמת בחלק הזה אפשר לומר שהוא אפילו יותר משמעותי משאר כיווני הסיבים של הדאלתויד בגלל אורך מתח.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ