ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה Miliraty Press בישיבה (https://israelbody.com/showthread.php?t=60845)

hypertrophy 04-11-09 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 940652)
יכול ליהיות, אבל אני לא מדבר על זה, הוא אמר שהכתף עובדת בצורה שונה בעמידה מאשר בישיבה, ורציתי שהוא (או כל אחד אחר) יסביר למה, כי התנועה של הכתף היא אותה תנועה.

תנועה היא לא אותה תנועה...כי יש לך שיפע קל בכיסא שבלעדין לא תצליח לשבת כשאתה יושב עם המוט עלייך.....וככה הולכת ה עבודה מאוזנת של כל הכתף

חוץ מזה שבss אם אתה לא עובד תרגילים כמה שיותר מורכבים עם דרישה גבוה ממערכת העצבים ושל שרירי היציבה הלך לך חלק ענק מהפואנטה שלה....

sason 04-11-09 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 940629)
חחחחחחחחחחחחחחח
קורקוברכיאליס!

או בשמו האמיתי קוקוסעמקברככיאליס.

ונעל יא נעל(על תקח לסקפולה) מה הקשר 80 קילו? לא אמרתי שלא תיהיה כתף אחורית טובה במקרה וירים משקל כזה, אני אומר שזה לא ינבע מהמילטרי.

Sugarzaza 04-11-09 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 940670)
או בשמו האמיתי קוקוסעמקברככיאליס.

ונעל יא נעל(על תקח לסקפולה) מה הקשר 80 קילו? לא אמרתי שלא תיהיה כתף אחורית טובה במקרה וירים משקל כזה, אני אומר שזה לא ינבע מהמילטרי.

תעבור על הניתוח של הפרס בספר, תתעמק קצת בתנועה ותגלה שאתה טועה

sason 04-11-09 23:35

אתה מתכוון ss כי זה בעייתי לי מבחינת האנגלית, אבל אני מנתח את זה הגיונית לפי התנועה
אם אני טועה תסביר לי במה?
במקרה ועושים מלטרי כמו שריפ מסביר יש לך כפיפה בכתף(ואולי קצת הרחקה) באף אחד משתי התנועות האלה אין עבודה של הכתף האחורית.
אני מנסה לחשוב על זה ואולי בסוף התנועה הקונצנטרית יש פשיטה קלה בכתף ובגלל זה הכתף האחורית נכנסת לפעולה?

Sugarzaza 05-11-09 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 940678)
אתה מתכוון ss כי זה בעייתי לי מבחינת האנגלית, אבל אני מנתח את זה הגיונית לפי התנועה
אם אני טועה תסביר לי במה?
במקרה ועושים מלטרי כמו שריפ מסביר יש לך כפיפה בכתף(ואולי קצת הרחקה) באף אחד משתי התנועות האלה אין עבודה של הכתף האחורית.
אני מנסה לחשוב על זה ואולי בסוף התנועה הקונצנטרית יש פשיטה קלה בכתף ובגלל זה הכתף האחורית נכנסת לפעולה?

אין לי ידע תיאורטי בניתוח פר מפרק של תנועות, אני מקווה ששיקו יהיה זמין ויוכל לעזור פה. בכל מקרה, אני כן אומר שלדעתי מה שלמדת בוינגייט זה חומר תיאורטי נחמד אבל מלא בדי הרבה חורים ויוצאים מן הכלל. היו פה די הרבה תשובות די הזויות של מסיימי קורסים למיניהם שניתחו תנועות בצורה חלקית או מוטעית בגלל דברים שהקנו להם בקורס.

sason 05-11-09 13:04

אוקיי נחכה לתשובה של שיקו, או מישהו שכן יכול להסביר למה הכתף האחורית משתתפת במילטרי.

moo 05-11-09 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 940746)
אוקיי נחכה לתשובה של שיקו, או מישהו שכן יכול להסביר למה הכתף האחורית משתתפת במילטרי.

הכתף האחורית משתפרת בתוכנית מכל המשיכות בעיקר (דדליפט ופאוור קלין)
וכמובן בפרס

sason 05-11-09 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 940762)
הכתף האחורית משתפרת בתוכנית מכל המשיכות בעיקר (דדליפט ופאוור קלין)
וכמובן בפרס

מה ההסבר לזה? מבחינה קיניזיולוגית?
כי כשמנתחים את זה לפי תנועות הכתף האחורית לא משתתפת.

moo 05-11-09 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 940767)
מה ההסבר לזה? מבחינה קיניזיולוגית?
כי כשמנתחים את זה לפי תנועות הכתף האחורית לא משתתפת.

בפרס או במשיכות ?

sason 05-11-09 14:29

במשיכות כמו דדליפט זהמובן, הכתף האחורית עובדת כשריר עזר מכיוון שיש פשיטה.
מה קורה במילטרי שמכניס את הכתף האחורית לפעולה?

אנדרוליזם 05-11-09 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 940769)
במשיכות כמו דדליפט זהמובן, הכתף האחורית עובדת כשריר עזר מכיוון שיש פשיטה.
מה קורה במילטרי שמכניס את הכתף האחורית לפעולה?

כשאתה לוחץ מאחורי הראש, יש עבודה של הכתף האחורית, נכון?
אז אם אתה עושה פרס נכון,
בזמן שאתה מעלה את המוט, הראש שלך צריך לעבור קדימה (כמו סיום של לחיצה מאחורי העורף)

אנדרוליזם 05-11-09 15:03

תיראה סירטונים וזהו :X
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos

Dark_Muse 05-11-09 15:04

הכתף אחורית מייצבת, זה הכל. תפסיקו לחפור.

Sugarzaza 05-11-09 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 940784)
הכתף אחורית מייצבת, זה הכל. תפסיקו לחפור.

לא, היא עובדת, וגם בבנץ'

Dark_Muse 05-11-09 15:26

או שהיא עובדת כחלק מהדלתויד (זה שריר אחד בפעם אחרונה שבדקתי) או שהיא מייצבת בתרגילים.
בין כה וכה, אף תרגיל לא בקו הפעולה של סיבי הכתף האחורית, כך שסביר להניח שהאופציה השניה.

נעל 05-11-09 17:10

כשמרפים את הכתף האחורית למעלה, המוט יפול קדימה..
מייצבת דינמית הגיוני אבל עובדת חזק.

terminater135 05-11-09 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 940654)
תנועה היא לא אותה תנועה...כי יש לך שיפע קל בכיסא שבלעדין לא תצליח לשבת כשאתה יושב עם המוט עלייך.....וככה הולכת ה עבודה מאוזנת של כל הכתף

חוץ מזה שבss אם אתה לא עובד תרגילים כמה שיותר מורכבים עם דרישה גבוה ממערכת העצבים ושל שרירי היציבה הלך לך חלק ענק מהפואנטה שלה....

הבנתי :)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 940794)
לא, היא עובדת, וגם בבנץ'

איך בדיוק היא עובדת בבנץ'?

Dark_Muse 05-11-09 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 940867)
כשמרפים את הכתף האחורית למעלה, המוט יפול קדימה..
מייצבת דינמית הגיוני אבל עובדת חזק.

מה שאתה מדבר עליו זה קירוב שכמות שמבוצע בעיקר על ידי הרמובאידים.
אם אתה מרפה והמוט נופל למעלה, אתה כבר משתמש בסרטוס אנטריור, כי המוט לא נופל קדימה (למעלה?)
כשאתה עושה בנץ' כמו שצריך, אתה רוצה לשמור על הכתפיים לאחור ושכמות קרובות, וזה פעולה של הרמבואידים והכתף אחורית - יצוב השכמות והכתפיים במצב מכווץ בבנץ' פרס תקין.
אלא אם כן דיברת על משהו אחר...

shikoLM 05-11-09 20:10

לקראת סוף התנועה בפרס (הכניסה מתחת למוט) לפוסט' דאלתויד יש וקטור כוח להרחקה בכתף בגלל הרוטציה הגדולה בסקפולה, למען האמת בחלק הזה אפשר לומר שהוא אפילו יותר משמעותי משאר כיווני הסיבים של הדאלתויד בגלל אורך מתח.

ppst 05-11-09 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikolm (הודעה 940978)
לקראת סוף התנועה בפרס (הכניסה מתחת למוט) לפוסט' דאלתויד יש וקטור כוח להרחקה בכתף בגלל הרוטציה הגדולה בסקפולה, למען האמת בחלק הזה אפשר לומר שהוא אפילו יותר משמעותי משאר כיווני הסיבים של הדאלתויד בגלל אורך מתח.

שיקו, ברוטציה לטראלית בסקופלה יש עבודה של הפוסט.דלתואיד? ומה הקשר לאורך מתח? אפשר פירוט?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ