![]() |
נו אז מה אתה רוצה?זה מה שאמרתי....
|
ציטוט:
בנות רגילות להגיד את זה כי זאת סטיגמה, אבל בנות אוהבות גברים שמעניקים ביטחון ובנאדם גדול מעניק הרבה יותר ביטחון משחיפון.. בגלל שאין להן מודעות לפיתוח גוף ואיך גוף יפה צריך להיראות, הריבועים והחיטוב הטבעיים בשבילהן זה מר אולימפיה אבל זה סתם בולשיט כי רובנו לא מגיעים לרמה שבאמת יכולה לזעזע אני מדבר על יד 60 ומשקל של 120+. חוץ מיזה, בנות צריכות להיות קטנות ורזות, וגברים צריכים להיות גדולים וחזקים. ררררררררררררר אני מכיר כוסיות עם היקף מותניים של 55 ו 57 ! מממממממממ וזה לא שהן שטוחות ! בכלל לא :) אין כמו מותניים צרות זה מטריף אותייי בקשר לאירה מעיין: חיטוב מפלצתי! אהבתי! לפי דעתי הכתפיים יותר מדי גדולות ביחס לידיים, אבל זו רק דעתי. |
אלוהים נתן לגברים טסט' ולא בטעות.
אך ורק לגברים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן זה לא משנה את העובדה שגם להן הוא נתן |
יש הבדל בין "כמויות יותר קטנות" לכמויות מזעריות.
הוא נתן להן כמויות שלא משפיעות כמעט. |
ציטוט:
יעני מסתלבט |
גיל ניסים אתה צודק.. אין פה טיפת כבוד אני ממש מתבייש עם היא תכנס לכאן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לאירה מעיין כל הכבוד לה. |
ציטוט:
|
למה אתם אם ראש בקיר? אתם לא קורים את כל הפוסט?
*לא מזריקים סינטול לתאומיים. *לתאומיים משטילים סיליקון בניתוח. *סינטול מזריקים רק לביסספס טרייספס וכתפיים. *הביאו פה פאם תמונה של איזה מישהו שהוא הזריק סינטול לכל הגוף שלו.(גם לתאומיים)זה נראה כמו...אני לא רוצה להגיד.יש עוד כל מיני פריקים שדוחפים סינטול לכל מקום בגוף...לא צריח לקחת מהם דוגמה ואז להגיד שסינטול אפשר להזריק גם לזין. |
כמה שאני לא אוהב בנות על אחוז שומן נמוך...
אבל כל הכבוד היא נראית מעולה , למה ככה עכשיו? היא מתכוננת לתחרות או משהו? אני מת לראות אותה באוף-סיזון בטח כל הישבן הזה מתעטף בעוד שכבות כמו שצריך:jockey: |
כמה אחוז שומן היא פה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזוב אחי..יש לך קטן....
|
בחורה יפה שמכערת את עצמה...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ