![]() |
ציטוט:
סתם חשבתי שזה מוזר שאתה רוצה להתחזק אחרי שאתה כביכול על סף השיא שלך [נניח אחרי כמה חודשים עם abcd], תוכנית כמו 5x5 לא תתרום כלום במצב כזה.. |
ציטוט:
בפריצ'ר אני רק יושב לנוח בין הסטים של הסקוואט ^_^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
תצא מהקטע שהסף היחידי הוא כוח....ואז תבין |
ציטוט:
|
מאסה ועלייה בכוח זה לא סותר, זה הולך ביחד. סה"כ היפרטרופיה בשלבים המוקדמים זה תוצר של מאזן קלורי חיובי והתקדמות פרוגרסיבית וזה דבר שממש לא קשה להשיג ברמות האלה
|
ציטוט:
a - יש לך 2 לחיצות ומשיכה אחת (תוריד לחיצה) סקוואט בנץ' בנט אובר פרס b - חסר לך פה סקווט (לא חובה) ויש לך 2 לחיצות ו2משיכות דדליפט בנץ' מתח פרס לדעתי תעשה ככה a סקוואט בנץ' בנט אובר b (אופציה להכניס פה סקווט/פרונט סקווט/סקווט 80% או כלום) פרס דדליפט מתח |
אני מאמין שאם תעשה 5*5 אתה תגיע למשקלים מטורפים, יאיר.
דדליפט של 200 קילו וכאלה. המאסה תבוא גם תבוא, כי אתה אוכל טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאיר זו הייתה תקוות שווא. 3 עמודים בלי תגובה אחת לעניין אנשים לא יכולים לרסן את הדעות שלהם.
בכל אופן לא הבנתי למה פסלת prrs, אשמח לשמוע. העקרון שכתבת נשמע טוב, רק קח בחשבון שדרופ סט כמו שצריך (כשל-כשל-כשל) שווה ערך בנפח ל3 סטים אם לא יותר של עבודה רגילה, כנ"ל כל מיני רסט פאוס, ככה שמשקלי שיא, או להגיע בתרגיל לאחר מכן לשיא - נשמע לי לא הגיוני, כמו אחרי rp בסקוואט להגיע באותו מצב לתרגיל רגליים אחר כמו סקוואט רגיל (שגם קורע אבל פחות) - לא יהיה. קח את זה בחשבון. סה"כ העקרון נשמע לי חיובי צריך רק לבנות את זה בצורה פרופורציונלית וחכמה. |
אני יכול להבין למה הוא לא יעשה p/rr/s כלשונה
בתוכנית כמו שהיא מבית המקור יש כמה חורים,אבל היא גמישה בעקרונות שלה וכל מתאמן עושה לה מניפולציות |
שקלת לנסות dc ?
אולי זה יתאים לך במידה ויש לך גישה למספיק גיוון של ציוד. |
תקשיב בתור אחד שעבד עם פיצולים ועכשיו עובד עם HST(וכן אני יודע שאמרת לא להגיד אבל אני אגיד בכל זאת כי הייתי באותו מצב שאתה נמצא בו), כדאי לך לנסות תתוכנית.
בבלוקים של ה15/10/5 חזרות כל אימון שישי אתה כמעט בוודאות תשבור תשיא שלך, אני לא יודע אבל מניסיון אישי שלי התוכנית הזאת עובדת, אני עושה אותה חודשיים הbench שלי עלה מ100 ל5 ל110(בנגלה הראשונה של ה5 שברתי שיא מ100 ל105, ובשניה כבר זה על 110, ופעם הבאה אני אששבור את זה), ככה גם בחזרות של ה10 ו15. יש כאלה שפוסלים את התוכנית בגלל שבאימונים הראשונים, אתה נותן רק 65-70% ואז עולה ל75-80%, אז הם חושבים שזה אימונים קלים, וזה ממש לא נכון, כי נכון אתה מרים 70% מהיכולת שלך, אבל אתה נח פחות מדקה בין סט לסט(כי אתה לא מרגיש צורך לנוח יותר), ואתה משקיע כל כך בתנועה, אתה חד כמו גרזן, עושה את התנועה בצורה ספור איטית, שזה מקשה, ובסופו של דבר אתה יוצא מהאימון מזיע ועם פאמפ לא נורמאלי. בנוסף לזה זאת תוכנית די גמישה, אין בעיה לעשות בייספס, טרייספס או מה שבא לך, אני אישית עושה 2 סטים לבייספ ו2לטרייספ כל אימון(חוץ מהשישי בכל בלוק ששם כבר אין לי כח). |
ציטוט:
תשמע החשיבה שלך טובה מאוד אבל אני לא יודע אם זה יכול להתממש באימון נסיתי לעבוד תקופה מסוימת עם תוכנית כזו זה קשה מאוד אם אתה יכול לפרט על איך אתה מתכוון לעבוד איזה תרגילים כמה סטים וחזרות |
אני לא מצליח להבין את החפירות האלה
עד לא מזמן התאמנתי abc 3 פעמים בשבוע, משהו כמו חודש וחצי התחזקות בבנץ של 7.5 כל צד והתחזקות בדדליפט בכמעט 10 כל צד יש עוד תוכניות שעובדות כמעט כל שבוע הוספתי משקל למוט, מקסימום כל שבועיים |
עזוב הם לא מסוגלים להתאפק. אם מישהו יתקדם טוב הטענה שהוא היה יכול להתקדם יותר טוב.
|
ציטוט:
שקלתי dc אבל כמו שאמרת אין לי הרבה אופציות מיכשור וגם הקטע של להשתפר בתרגיל פעם בחודש לא נראה לי... |
ציטוט:
וסתם כי אני מתעניין - hypertrophy, איפה אתה מכניס פאוורקלין? |
אם השיפור ב3 שבועות כביכול זה מה שמטריד אותך בprrs, שזה כביכול "חסרון" של התוכנית, אז זה לא בדיוק ככה כי אתה משתפר בכל שבוע נתון (מצב אופטימלי כמובן) ולא רק בשבוע מסויים, האינדיקציה היא ל3 שבועות אבל השיפור הוא לאורך כל הזמן. אצלי לדוגמא שאני מבצע סקוואט כבד פעם ב3 שבועות (תחסכו את התגובות), בשבוע השני סקוואט ל12 חזרות, ובשבוע השלישי סקוואט בסמית' רחמנא ליצלן (סופר סט + סקוואט כבר = חוסר בטיחות שאני מעדיף לא לקחת) ואחרי שהתייצבתי על משקל בסקוואט (אחרי העליה הראשונית הרצופה שמתחילים לעבוד על תרגיל חזק) העליתי השבוע עוד 9 ק"ג על המוט, לאחר שפעם קודמת הצלחתי 5 חזרות (השאיפה היא 3-4) והצלחתי 6 חזרות הפעם. אני בכלל ציפיתי לעשות 3-4 גג. לא רק שהעליתי משקל ולא מעט, גם עליתי בחזרות. עד עכשיו אני בהלם. (עוד ביום שהייתי עייף וקמתי רגע לפני ולא אכלתי כמו שצריך וכבר הכנתי את התירוצים למה זה לא ילך טוב) אני אמנע מלזרוק משקל מאחר והבנתי שזה טעות כאן, בוא נגיד שהוא היה טוב+, לא מטורף, תלת ספרתי כמובן. Prrs גם תוכנית מאוד ורסטילית אתה יכול להגמיש אותה לצרכים שלך...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ