![]() |
נראה מדהים
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
הקיר לבן , ולמעשה אין שום מדד לראות באיזה גובה אני . |
ציטוט:
אני חצי אוקראיני (דור 14 בארץ שהמקורות שלו אוקראינים) - חצי פולני... |
ציטוט:
|
כל הכבוד גבר
רואים כתפיים וגב סוסים שינוי מרשים לפי המשקל גוף |
ציטוט:
ותודה לכל אלו עם התגובות המפרגנות ... זה חשוב אני מעריך את זה. השינוי שלי באמת לא קטן... |
ציטוט:
ואני לא אומר שאתה משקר לגבי הגובה ואני מאמין לך |
אולי בגלל שאתה שם רגל על הקיר זה נראה כאילו אתה נמוך יותר
אבל מהתמונות הקודמות שלך רואים שאתה גבוה ולנושא שיפור מעולה היית שחיף וגדלת מאוד מותניים צרות והתרחבת יפה מאוד המשך כך! |
ציטוט:
|
תן תן מאסה בנאדם...
ותעלה תמונות פוזינג, לא תמונות דוגמנות. |
חחחחחח איזה דיון דבילי על הגובה.
משום מה הם הבינו שנעלבת מזה שהם אמרו שאתה לא נראה 1.80 נראה מצויין, כל הזמן מתקדם. לא עולה אחוז שומן. מגמה מצויינת. |
ציטוט:
|
תחדש על הקעקועים, ולדעתי תעלה יותר כל חודש, אתה נראה לי עולה לאט מדי במשקל תוסיף עוד איזה 500 קלוריות
|
ציטוט:
ציטוט:
והוא צודק התחלתי 53 קילו , ובשנה העלתי 25 . עכשיו הגיע הזמן לעלות את ה 22 הנותרים.. :) ציטוט:
אלא עובד על שימור ועליה איטית... כי עם העבודה שלי אני לא יכול לשמור על תפריט כמו שצריך. עוד חודש בדיוק אני עובר לעבודה חדשה. שהיא מהבית (enough said) |
ציטוט:
אני דור 13 בארץ אבל של רוסים. זאת אומרת, לא התבולננו והתחתנו עם אשכנזים או פולנים - רוסים נטו. ומהצד השני אני בכלל מרוקאי... |
ציטוט:
אתה מאמין שעוד שנה הוא יגיע ל100 בלי ss / 5x5? נהיית אופטימי פתאום לגבי תוכניות אחרות... |
אורי, אתה יודע רוסית? :o
פאק, הפתעת אותי!!! לגבי התמונות, כמו שאמרתי בפייסבוק-אתה נראה מעולה, אבל עוד בשר איכותי לידיים ויהיה פרפקט :) |
ציטוט:
הפלת את עצמך . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ