![]() |
ציטוט:
אם אתה לא רוצה לענות, אל תענה. רן נותן עזרה בלי להתחקם, ואני מעריך אותו על כך. וכמו שהיפטרטרופי אמר, אם כל מי שיפתח נושא או ישאל שאלה, ואנחנו נגיד לו תקרא את הספר הזה והזה, אנחנו סיגור מהר. וד"א, אני מוריד את הספר. |
קודם כל השאלות האלה נענו המון פעמים ורן לא צריך לעשות קופי פייסט לדברים שהוא רושם כל יומיים. זה לא העניין, יש לך הרבה שאלות וכל התשובות המפורטות נמצאות שם בצורה כזו שתענה לך על 90 % מהשאלות שיהיו לך אימונים אי פעם. כל תשובה שמישהו יכתוב פה תתגמד מבחינת פירוט וסימוכין ממה שמוצג שם.
אין לי שום דבר נגדך, הנקודה היא פשוט שתחכה עד שתקרא את הספר ואז אם יהיו לך שאלות (ולא יהיו) אז תבוא לשאול ונעזור לך בכיף. יאיר, זה משעשע ש"מדריך חדר כושר מוסמך" טוען שאין לו ממש זמן לקרוא ספרים על אימונים. |
ציטוט:
אני רוצה שתצטט אותי איפה כתוב שאין לי זמן לקרוא ציטוט מילה במילה[אתה יודע לצוטט רפרנס על כל מחקר אפשרי על הפלנטה אני משוכנע שאתה יכול לעשות את זה] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אני מבקש שתאמר לי איפה ראית אותי אומר את זה.... או לחילופין שואל שאלות על תכנית מסוימת? |
ציטוט:
|
"תתפלא יש כמה כאלה שמעדיפים להתעסק באימונים מאשר בקריאה של ספרים שלמים"
"לקרוא ספרים זה לכאלה שלא מתאמנים" אם זה ההיקש הלוגי שהצלחת להפיק מצבך גרוע אדון פארן.... בבקשה תפסיק אתה עושה מעצמך צחוק ושרפת לעצמך כמעט את כל הכבוד שצברת לעצמך בעבר פה בפורום-לפחות תנסה להציל משהו מזה... |
אז תסביר למה התכוונת, כנראה שלא הצלחתי להבין
|
ציטוט:
כן להתעדכן במאמרים ניירות עמדה וכו' אבל אל באמת להכנס לספרים בישביל זה קיימים פורומים למיניהם שחבר'ה כמוני כמוך כמו מו כמו ארבל ושאר החבר'ה עם הידע ניסיון וכו'[כל אחד בתחומו] יוכלו לייעץ לחבר'ה שאין להם את הידע הניסיון או הראש לשבת ולקרוא ספרים בישביל להבין את כל התכנית ברמה כזאת מפורטת.... |
בss זה חשוב כי יש הסבר בכלליות על עקרונות של אימונים, תכנון אימונים (יחסית בקצרה) וניתוחים של התרגילים. ברור שאין ספר על כל תכנית, למדקאו נניח יש 2-3 עמודים וזהו וזה יותר ממספיק
|
אולי פשוט תעשו לוג של ss ותרכזו שם את כל השאלות?
חבל על הסבלנות של moo חוץ מזה אני חושב שהמינימום שאנשים יכולים לעשות זה לקרוא את התכנון אימונים ב ss לפני שהם עושים את התוכנית, לא להתעצל עד כדי כך |
ציטוט:
|
לפי דעתי עדיף לראות את הסרטונים של ריפטו, זה הרבה יותר קל להבין את התרגילים בצורה ויזואלית מאשר בקריאה.
|
בעיקרון צריך גם וגם כי חשוב גם להבין את התנועה לפני שעושים
|
ציטוט:
כשאתה רואה את הסרטון אתה לא יודע למה לתת דגש, בספר ריפ כותב על כל דבר אפשרי וכל תנועה וטעות אפשרית בכל תרגיל לגבי ספרים, לדעתי מי שרוצה להתפתח בתחום מאמן או מתאמן חייב לקרוא ולהתקדם, כיוון שהידע הבסיסי של הקורסים בארץ הוא פחות מבסיסי ובחלקו מוטעה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ