![]() |
ציטוט:
יש לך טעויות במושגים בסיסיים |
ציטוט:
|
יכולת לשמור על טכניקה לאורך כל הסט במשקל סביר +
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד הוא יוריד 5-10 קילו מהמוט ויעשה 3-5 חזרות נוספות. |
ציטוט:
|
אם המטרה שלו לרדת במשקל אימונים מדללי גליקוגן (ע"ע חזרות גבוהות) רק יתרמו למטרה ועם הכמות סטים תהיה שפויה והתזונה שלו מאוזנת גם לא אמורה להיות לו ירידת שריר משמעותית
לא חייבים לדחוף ss או 5x5 בכל מקום זאת שיטת אימונים מצויינת אבל היא לא הפיתרון להכל. |
ציטוט:
אימונים מדללי גליקוגן (דרך נחמדה לומר אירובי) זה נחמד בשביל להגדיל גרעון קלורי, אבל אני חושב שזה ברור שזה לא קרוב להחליף את התפקיד החשוב של אימוני כוח בחיטוב. תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ss ולא 5*5 עלו בדיון הזה, סה"כ דובר על סקוואטים ודדליפטים וממה שאני יודע זה עדיין לא מילים נרדפות. |
ציטוט:
אחרת אימונים לחזרות גבוהות לא ידללו לו כלום כיוון שהוא דוחף גליקוגן ע"י אכילת פחמימה כל היום בכל מקרה המטרה של האימוני כח שלו צריכה להיות העלאת מאסת שריר ולא דילול גליקוגן ואת זה SS תעשה הכי טוב |
ציטוט:
פעם מכוני כושר לא היו עממים כמו היום. אתה חושב עקום אם אתה לא מבין שהפשטות (ולא העצלנות) מביאה את החדר כושר לכלל ולא לקהל מצומצם. עצוב שצריך להסביר את זה כמו לילדים קטנים. |
ציטוט:
אני כותב רק למי שרוצה להשתפר והוא לא מוגבל או עצלן |
גם כשאתה מושך פולי עליון ולוחץ ידיות של מכונות אתה משתפר כשהפלטות במכונות עולות. לרוב זה גם יספיק למטרות שלהם.
אה אבל בגלל שזה לא סקוואטים ודדליפט אז הם כולם עצלנים שמבזבזים את הזמן :\ בחיי, ראיתי את עמית ספיר עושה לחיצת חזה במכונה אחרי המוט, איזה עצלן הוא בטח, היה צריך להמשיך עוד 4 סטים. |
ציטוט:
ואי אפשר ללמוד מהם כלום, מכל מני סיבות |
נכון, אבל כן אפשר להגיד את העובדה הפשוטה שגם אם תרים כבד במכונות, תיהיה השתפרות בכוח ובמסת השריר. ובכל מקרה אני לא צריך לדון פה בכלל כי זה דיון רק לאנשים שמבינים :(
|
ציטוט:
איפה אתה חי ?! ובגירעון קלורי בדיאטה מתוכננת היטב הוא לא דוחף פחמימות כל היום |
ציטוט:
תצאו כבר מהקופסא ! |
ציטוט:
ורק בדיאטה של cc אני רואה טעם באימוני ריקון גליקוגן, אחרת זה לטחון מים |
ציטוט:
באמת צאו מהקופסא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ