ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   האם יש גם נשים בפורום? (https://israelbody.com/showthread.php?t=60390)

Sugarzaza 23-10-09 15:28

לא התעצבנתי, אני חושב שאין טעם להעלות טענה שאתה לא יכול לגבות אם דיון רציני זה משהו שחשוב לך

hypertrophy 23-10-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 934775)
לא התעצבנתי, אני חושב שאין טעם להעלות טענה שאתה לא יכול לגבות אם דיון רציני זה משהו שחשוב לך

ואני לא חושב שאתה יכול לקחת אחריות על דבר כזה ובגלל זה כל עוד אין לך טענה חותכת שסותרת את מה שאני מכיר [שזה בישבילי מקור מספיק אמין] אתה לא יכול לבוא ולשלול את זה
אנחנו לא מדברים פה על אפקטיביות סקוואט מלא לעומת סקוואט עד מקביל אנחנו מדברים פה על משהו קצת יותר רציני

Sugarzaza 23-10-09 16:41

תראה, אתה העלית פה טיעון, ולכן אתה אמור לגבות אותו בהתאם. אתה לא יכול לצפות מאיתנו לסתור טענה שכמו שזה נראה רק אתה מכיר, לא שמעתי שבדקו את זה בכלל אף פעם ואתה לא מספק מידע שמוכיח אחרת. אם אתה רוצה לנהל פה שיח רציני שאנשים יקראו ויוכלו ללמוד ממנו אתה צריך לגבות את מה שאתה אומר, מה שאתה עושה כרגע שווה ערך לזה שאני אטען שקיימים חייזרים ואבקש ממך לטעון אחרת ועד אז אני צודק.

Dark_Muse 23-10-09 17:22

ציטוט:

תראה, אתה העלית פה טיעון, ולכן אתה אמור לגבות אותו בהתאם. אתה לא יכול לצפות מאיתנו לסתור טענה שכמו שזה נראה רק אתה מכיר, לא שמעתי שבדקו את זה בכלל אף פעם ואתה לא מספק מידע שמוכיח אחרת.
מעניין, זה בדיוק מה שאתה עושה.

moo 23-10-09 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 933021)
רוב סוגי השיעורים למינהם ל"עיצוב וחיטוב", פילאטיס וככדומה לא נותנים כלום מעבר לשיעורים הראשונים חוץ מלהכניס כסף למי שאחראי על זה, זה גימיק פשוט שמנצל בורות של אנשים (נשים)

ואם כבר אנחנו בנושא, השיטה המקובלת של איך נשים מתאמנות בחדר כושר... כולנו ראינו את זה רוטציות בין כל המכשירים בחדר כושר עם פלטה אחת ו30 חזרות... ונשים עושות את זה שנים על גבי שנים בלי להבין למה הם נראות אותו דבר, בזבוז זמן טוטאלי.

שורה תחתונה: נשים לא צריכות להתאמן שונה מגברים.

נכון, אבל הרמה ההורמונלית שלהן יותר נמוכה משמעותית
לכן התכנון של העלאת משקלי עבודה צריך להיות בהתאם
אותו הדבר עם ילדים וזקנים

hypertrophy 23-10-09 17:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 934842)
תראה, אתה העלית פה טיעון, ולכן אתה אמור לגבות אותו בהתאם. אתה לא יכול לצפות מאיתנו לסתור טענה שכמו שזה נראה רק אתה מכיר, לא שמעתי שבדקו את זה בכלל אף פעם ואתה לא מספק מידע שמוכיח אחרת. אם אתה רוצה לנהל פה שיח רציני שאנשים יקראו ויוכלו ללמוד ממנו אתה צריך לגבות את מה שאתה אומר, מה שאתה עושה כרגע שווה ערך לזה שאני אטען שקיימים חייזרים ואבקש ממך לטעון אחרת ועד אז אני צודק.

ממש אין לי כוח הכנס להתנצחויות
תעשה עם המידע שנתתי[שד"א בא ממקורות מוסמכים] מה שתרצה אני רק מקווה שאתה לא מאמן אף אחד

Sugarzaza 23-10-09 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 934870)
מעניין, זה בדיוק מה שאתה עושה.

איפה?

Holy_Templar 24-10-09 11:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 934842)

האמת שלא, אני גם מכיר את הטענה הזו שמאמץ מופרז בקרב נשים יכול לפגום
במערכת הרבייה שלהן. אם אתה חושב שזה שטות תביא רפרנס שאומר אחרת , עד אז
אם אין לך כזה... אז אתה טועה.

כן המקורות הם אמינים, אם אתה כל כך בטוח שזו שטות למה אתה לא מעלה איזה טיעון מתחכם כמו תמיד?

ואתה בעצמך העלת מאות טיעונים שלא מגובים, פשוט אמרת כי א, ב, ג, ד, ואנחנו צריכים לקנות את זה..
כי אתה משתמש במילים גבוהות :)

Sugarzaza 24-10-09 13:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 935170)
האמת שלא, אני גם מכיר את הטענה הזו שמאמץ מופרז בקרב נשים יכול לפגום
במערכת הרבייה שלהן. אם אתה חושב שזה שטות תביא רפרנס שאומר אחרת , עד אז
אם אין לך כזה... אז אתה טועה.

כן המקורות הם אמינים, אם אתה כל כך בטוח שזו שטות למה אתה לא מעלה איזה טיעון מתחכם כמו תמיד?

ואתה בעצמך העלת מאות טיעונים שלא מגובים, פשוט אמרת כי א, ב, ג, ד, ואנחנו צריכים לקנות את זה..
כי אתה משתמש במילים גבוהות :)

מזל שאתה מכיר את זה, כבר התחלתי להיות מודאג לגבי אמינות המידע, אבל עכשיו אני רגוע ובטוח שניתן להסתמך על המקורות הבלתי נראים האלו שאתם מדברים עליהם.

arbel2 24-10-09 13:44

הדבר היחידי שאני מודע אליו זה ששימוש בלתי מוסכל בהורמונים פוגע משמעותית במערכת הרבייה הנשית/גברית כאשר נשים נמצאות בקבוצת סיכון גבוהה יותר לסיבוכים במערכת הרבייה מאשר גברים,אבל זה כל מה ששמעתי.

Pro_XXL_Universe 24-10-09 16:22

נשים...אימונים..הורמונים...ראבאק אני חרמן :d:d:d

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ