![]() |
למה אתה מסמן סטים שלא סיימת כpr?
Pr זה משקל חדש שאתה עושה ל3x5 ולא 3x3 או 3x5,4,3... |
גבר..אתה לא יודע מה זה pr...עזוב פרוש
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא התכוון שאתה לא אמור לסמן Pr אם לא סיימת 3*5 |
ציטוט:
המטרה של בתוכנית זה לסגור 5 חזרות במשקל מסוים,אם לא סגרת 5 חזרות אל תחשיב את זה כpr וגם אם סגרת 3 חזרות במשקל גבוה אל תהיה מבסוט בכלל,זה אומר שלא עמדת ביעדים שלך(5 חזרות) אוכל+שינה+אימונים. בהצלחה |
אפשר להחשיב את זה כpr אפילו אם הוא לא סגר חמישייה. פשוט פעם הבאה שהוא מנסה את המשקל הזה והוא כן יצליח לסגור חמישייה הוא יכתוב "pr לחזרות".
|
אימון מיום שני
סקוואט 52.5 0,3,5. סט שני הגעתי לכשל ונתקעתי על המוט.סט שלישי לא הצלחתי לסגור חזרה אחת. דאמבל בנצ' 15 ק"ג כל יד -5-,12.5 ק"ג 5,5. ה15 ק"ג היה ממש מסוכן,די זייפתי גם ,אז הורדתי משקל,וה12.5 היה פשוט קלי קלות בקושי נחתי בין הסטים שאימון שעבר ה12.5 היה קשה.כנראה שהדאמבלים עוזרים..אימון הבא ננסה 15ק"ג כל יד.. ואני עושה עם דאמבלים כי כל הזמן הספות בנצ' תפוסות.תמיד זה בשלישיות..ואני עוד צריך להתחממם ולעלות משקל בהדרגה ככה שזה בעיה גם! דדליפט 46 ק"ג -6-הורדתי טיפה משקל,בגלל שלא עשיתי דדליפט כמה אימונים,היה די קשה,אבל הייתי צריך את המנוחה הזאת מהדדליפט.אני לא סגור על ה6,אני עשיתי 5 או 6,אבל יכול להיות שבאמת עשיתי 1 יותר מדי. מקבילים -3- משקל גוף כפיפות מרפקים במוט 22 ק"ג -10- |
ציטוט:
|
אתה לא עושה ss למה השם הזה של הלוג?
|
אני לא מבין למה בשבוע ראשון שני ושלישי עשית פחות מהסקוואט המקורי שלך.. זה לא אמור להיות ככה בתכנית 5x5 ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה למה אתה צריך מקבילים וכל השטויות האלה זה לא ss לפי המשקלים שלך אתה לא מתקדם כלכך בתוכנית שאתה צריך תוספות ss זה מתח/פאוורקלין בנץ פרס דדליפט וסקוואט זה הכל ותוריד משקל בסקוואט |
ציטוט:
אם הוא עושה את התוכנית שיעשה אותה כמו שצריך, למה צריך להוסיף תרגילי עזר כשהוא תקוע בתרגילים הבסיסיים? זה בטוח לא עוזר... למה להחליף תרגילים? תקן אותי אם אני טועה... |
ציטוט:
;) כל כלב ביז'י יומו |
ציטוט:
העזרים זה בשביל הפאמפ בוריד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d |
ציטוט:
|
ציטוט:
אללה פאמפפפפפפ אבל אני דפוק אז לא משנה. |
אימון מהיום
סקוואט 52.5 1,4,5 פרס 28.5 מתח 1,3,2 לא הוספתי כלום |
תמשיך ככה אל תחשוב אפילו על להוסיף כאשר אתה נתקע בכאלה משקלים
ותתחיל לאכול כבר |
חלאס עם המשפט הזה תאכל !
אף אחד פה הוא לא אמא שלי ככה שאתם לא יודעים כמה אני אוכל וכמה אני יושן.............................................. ............. אוכן זה לא הבעיה!ובטח שלא שינה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ