![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רוצה לעבור קורס טייס ולהיות קצין איפשהו.. |
ציטוט:
....יבוא היום שהדת הקנאית הזאת שלכם של האתאיזם הפונדמנטליסטי תעוף מהארץ.... (בעזרת השם) |
ציטוט:
|
איפה אתה רואה קללה?
|
ציטוט:
אם כן אז תשקיע ותצליח! |
ציטוט:
איפו אמרתי שזה לא מקובל?:diractor: פשוט אמרתי שזה כל פאם הורג אותי מצחוק שאני רואה או שומע אנשים שאומרים את זה... ועוד משהו בקשר למשפט השני שלך.. עד שהיום הזה יאבו אולי אתה באצמך תעוף מהארץ או שיפול עליך איזה קסם...ואז תגיד לי איפו היה אלוהים שזה נפל עליך.. אבל עזוב...חפרנו תנושא הזה 30 עמודים כבר... |
ציטוט:
ותלמד לכתוב יא חתיכת דיסלקט (קללה ראשונה) נראה לי ככה חינכו אותך להיות אתאיסט ולהתנחל לדתיים אתה יודע שטיפת מוח אז אל תחשוב שאתה מעליהם גם את הנאצים לימדו להתנחל ליהודים (קללה שנייה) ודבר שלישי מה אתה אידיוט אתה חושב שאם יש אלוהים זה אומר שכל אחד יש לו משא ומתן איתו על מה הוא עושה לו טוב ורע? טוב עזוב אני לא מתכוון להתפלצף עם ילד בן 13 שרושם עם שגיאות כתיב... ככה זה כשרבים עם אידיןטים ( קללה רביעית וחמישית) ברשת סעמק ערס (קללה שישית סתם ) בעצם עזוב אין לי כוח לריב בכלל זה הכל היה בצחוק על זה שלא ראה קללות |
ציטוט:
|
Leo בונא יא אוכל כשר..אתה ילד דפוק..לגמרה.מה אתה ביכלל רושם בפורום?
דיסלקט אבא שלך....ילד בן 13 זה אולי אתה.,אני יכול לגדל אותך. על תדבר איתי על דוסים בפוסט הזה.ועל תדבר אליהם בכלל.ותפסיק לזיין לי את הסכל על הדת.קודם תגדל קצת..ותראה את העולם אחרת. את החינוך שאני קיבלתי אתה יכול רק לחלום עליו. *גם אני רשמתי בצחוק איך אני איתך? |
ציטוט:
|
עזוב..מה אתה מתייכס ביכלל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח "יא אוכל כשר" איזה דיביל (תקראו במבטא רוסי דקש חזק על ד) |
Leo על תבכה אם אני ישבור לך תאף..
אתה לא יודע ליסתום?אתה תילמד מהר.. |
לגנוב
|
אממ אני כנראה הולך לעתודה :book:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ