![]() |
ציטוט:
עלית גם בטח בנוזלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי בחצי שנה הראשונה של האימונים, בן אדם כמוהו שמתאמן הרבה זמן לא יעלה כמות כזאת. ואיפה בדיוק מדדת חצי אחוז שומן? כי אם זה במודדים האלו המכון זה לא בדיוק אמין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא עולה 2 קילו שריר בחודש, אם אתה חושב שכן, אתה חי בסרט, או שמזריקים לך דברים כשאתה ישן, אין מה לעשות הגוף האנושי לא יכול באופן טבעי ונורמלי לעלות כמויות כאלו של שריר בזמן כזה קצר. אם זה היה ככה תוך שנתיים מאסה אתה יכול להתחרות באולימפיה, כי אתה עולה כל הזמן ונשאר אם אותו אחוז שומן, ואם אתה מוסיף לעצמך 24 קילו שריר ונשאר על 13-14% בלי שום בעיה כביכול, תוך חודשיים אתה יכול לחטב ל4-6 % שומן. |
ציטוט:
אני נקי מחומרים, זה רק מחמיא לי... אף אחד לא אמר שפיצול לא יעיל, הוא פשוט פחות יעיל מ5x5 |
ציטוט:
2-בקשר לכמה דברים שעדיף לא לדבר עליהם פה רק בפרטי 3-אתה עובד היום אם כן תגיד לי אנחנו צריכים לבדוק כמה דברים 4-אתה אמרת שאתה נקי מחומרים אבל איזה חומרי כבישה ? שטיפה ? או שבכלל חומרים משמרים סתם סתם צוחק תודה שלקחת חלבון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בעיקר אוכל המון כדי להצליח לסיים את האימון הבא ללא כשל וכדי להתאושש מהאימון הקודם תוצר לוואי אני גדל גם (ברור שאני רוצה לגדול..) לא מפחד מעלייה במשקל, הכל מבוקר, אני לא משמין כמעט, וחיטוב הבא נעבוד קשה אם צריך |
זה קררה אחרי 4 חודשים של אימונים ועד חצי שנה של אימונים
לא הבנתם תכוונה שלי נכון לא משנה ... ובחודשיים האלה נהיה שינוי עצום ככה שאני לא חושב שעליתי רק חצי קילו שריר |
ציטוט:
|
ציטוט:
התחלתי להתאמן ב1.2 ב15.6 התחילה התקופה שעליתי 5 קילו ב15.8 היא נסגרה כי מאז עליתי עוד קילו אבל איבדתי 6 בגלל מחלה + יום כיפור והחזרתי אותם עם עודף קאפיש? |
ציטוט:
|
ענקק אאתתה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אני מתאמן אצלו פעם בשבוע בקאטל בל, אימונים רצחניים אבל זה טוב אש, זה טירוף באיזה מהירות זה גורם לך להתחזק ולהתאושש אם אתה משלבב את זה עם תוכנית כוח. ציטוט:
|
ציטוט:
|
מרשים מאוד :)
|
מאסה אדירה אחי!
אפשר לדעת מה הגובה ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ