![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמר דני דין המלך.
|
ציטוט:
וגם זה טוב לתאומים :d |
כל מי רוצה לבודד את ה4 ראשי שיעשה פרונט סקוואט זה לא לגמרי לבודד אבל
זה נותן לו הרבה דגש ודרך אגב למי שהתווכח למעלה אפשר לבודד את ה4 ראשי לצורך שיפור הסקוואט |
כן אבל למתחילים אין ממש צורך לבודד את הארבע ראשי לשיפור הסקוואט, אלא אם כן יש בעיה ספיצפית מאוד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל שבנושא הזה הדעה שלי חופפת לארבל, ואני יודע בדיוק מה הכוונות שלו, הוא לא אמר שהוא לא יתן סקוואט, הוא אמר שהוא נותן עבודה מורכבת ככל האפשר, אבל אתה לא מכיר מצבים או אופי או בריאות של מתאמן כי לא כולם זהים וקיימים ילדים וקיימים קשישים וקיימות נשים וקיימים סתם עצלנים, לכן אתה לא יכול להשליך "סקוואט לכולם". נראה אותך בתור מאמן נותן סקוואט למתאמן עם פריצה דיסק ו / או מנמק את עצמך למה תבעו אותך. ואני מזמין אותך עוד 3 שבועות לבוא למכון שלי, לאימון הלם שלי שלא כולל סקוואט חופשי (אלא בסמית' המושמץ - ולפרוטקול אני עושה חופשי חוץ מהאימון הזה) ואני רוצה לראות אותך עובד בעצימות שלי, לא משקלים, עצימות (ויש מקום לשיפור אצלי) ומצליח לסיים בכלל את האימון. התענוג הצרוף באדיבות ארבל שמחר אקלל אותו שוב בליבי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חייב להסכים שסמית זה זבל זה אחד המקרים היחידים שאני מעדיף להיות ראש בקיר כי זה דבר כל כך מטומטם לרוב המתחילים כלום לא ישפר סקוואט חוץ מלעשות סקוואט |
ציטוט:
כמאמן אני נתקל בעשרות אנשים שלא מסוגלים (לפחות לא בשלבים הראשוניים שלהם בחדר כושר) לבצע סקוואט חופשי.בגלל זה אני אומר לכם תרדו מהעץ,יש מלא טייפקאסטים של מתאמנים ולא כל שיטת אימונים מתאימה לכולם. |
ציטוט:
אפשר בכיף להתחיל ב3 סטים של לחיצה ואח"כ קצת סקוואט משקל גוף מתקדמים למוט ואחר כך אפשר להתחיל לשים משקל. תרגול וטכניקה עם הזמן לשם ייעול וביצוע סקוואט נכון (ותמיד שאני רושם משהו אני מדבר על המתאמן הממוצע,בלי אנשים פצועים או בעלי מוגבליות כאלה ושונות) ובשביל הפרוטוקול בחיים לא הייתי נותן סקוואט למתאמנים בגילאי 13-14-15 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם יש לא מעט אנשים שרוצים להראות סביר בלי יותר מדי מאמצים ללמוד סקווט/דדליפט
שזה אחלה פשוט שאני מכוון לתרגילים האלה אני יוצא מנקודת הנחה שמי שגולש פה מוכן להשקיע ולכן אם הוא בוחר בדרך הקלה, חבל |
|
ציטוט:
|
סקווט בסמית לא עובד כמו בסקווט רגיל
בסקווט בסמית הרגליים הולכות יותר קדימה מה שלא נותן כימעט עבודה על הארבע ראשי ויותר על התחת וההאמס וטווח תנועה קצר ביותר מה שמאפשר לשים יותר מישקל בסמית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ