![]() |
ציטוט:
חברים שלי מנסים למצוא בכל דבר את המצחיק, אבל הם מעריכים את מה שעשיתי.. תודה אחי |
אח יקר אתה טיללל
כיף לראות אנשים שמשקיעים כמוך בפורום עלה והצלח ואל תתיחס לשרמוטות פה הוגובוס , יש אנשים שמתאמנים כמו שצריך לא רק על שריר המנוש יא פוטה |
ענקי אחי!
תגיד.. באיזה תוכניות השתמשת כשעלית את ה-24 קילו ? |
ציטוט:
|
מפלץץץץץץץ
יאללה אחי חיטוב בכל הכח=] |
אלה איש המסה איש המסה בדרך!!!טוב מאוד אתה ניראה בן חשןלגפ'שצכפ/קרלהבצכךלהך/קרכךל/קרצמכ!!@!!@
|
ציטוט:
ואיך עבדת תוכל לפרט טיפה ? וסליחה.. 30 קילו :cool: |
ציטוט:
תעשה ss !! סתם, איזו תוכנית אתה עובד עכשיו? |
חייה רעה :)
|
ציטוט:
a חזה ובטן b גב c ידיים d כתפיים אמות ותאומים e רגליים עם החלוקה הזאת עבדתי בערך 4 חודשים וראיתי תוצאות מעולות.. תודה אנשים עכשיו אני עובד גם abcde נפח גבוה בעצימות נמוכה |
ציטוט:
אתה ורן... תוכניות שונות לגמרי במהותן ... שניכם נהייתם מפלצות. אני מניח שזה אומר משהו. סתם מעניין - משקלי עבודה? משתמש בתוספים ממתקים חמציצים אבקות ניפוח? |
נראה מצויין אחי תפתיע את כולנו אחרי החיטוב =]
|
מסה יפה מאוד , בכלל התקדמות יפה אתה חתיכת שור!
|
ציטוט:
1. עומס = שינוי בתדירות,נפח או בעצימות. 2. התאוששות = אוכל,שינה. מי שממלא את 1 ו2 יגדל,אבל אפשר להיכנס קצת לעומק ולראות מה יעיל יותר : במקרה של פיצולים מתקדמים,נוסף עומס ע"י נפח,מה שגורר ירידה בתדירות ובעצימות,מה שלא רצוי שמכיון שתהליכי היפרטרופיה בשריר נמשכים לא יותר מ72 שעות.אתה עובד על שריר פעם בשבוע,ולכן אתה מבזבז ימים של היפרטרופיה פוטנציאלית. לעלות בתדירות זה לא אפשרי לאורך זמן,זה יגרור ירידה גדולה מידי בנפח,וגם אף אחד לא יכול להתאמן 10 פעמים ביום. עליה בעצימות(עלייה במשקלי עבודה,"תכניות כח"),לעומת זאת,מתאפשרת בלי פגיעה בנפח או בתדירות. |
ציטוט:
הבחור מתאמן בסופר-פיצול ונהיה מפלצת. זה סוף הסיפור. |
תקרא את החלק המודגש.
כתבת: "אתה ורן... תוכניות שונות לגמרי במהותן ... שניכם נהייתם מפלצות. אני מניח שזה אומר משהו." אז הגבתי מה זה אומר. |
ציטוט:
הנקודה היא שסהר גדל המון בעזרת תוכנית פיצול גבוהה, לא הגיוני לחשוב שהוא היה יכול להתקדם משמעותית יותר בכל תוכנית אחרת. |
לא הגיוני?תקרא שוב את "ההסברים הבסיסיים האלה".
|
ציטוט:
הכוונה שלי שאם הוא עכשיו על 90 אני לא טועה והוא עלה את זה בזמן קצר, עם תוכנית 5*5 למשל, מה אתה חושב שהוא היה מגיע ל100? 110? אם כן אתה חי באשליות. |
סבבה,בא נמשיך לחיות כל אחד באשליותיו שלו.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ