![]() |
ציטוט:
איזה תמונות היא שלחה.. יא ווארדי למה אין יותר בנות בפורום :( |
זה הכי יעיל:
http://www.youtube.com/watch?v=5XEN4vtH4Ic |
Ss במיוחד אם אתה לא עושה סקוואט ss זו הדרך הטובה ביותר לעלות משקל על המוט בתרגיל הזה..
ובכלל בכל תרגיל.. |
אם בכל זאת לא בא לך על ss, אין שום טעם לעשות abc ומעלה.
תוכנית fbw או ab יעשו את העבודה מעולה (וגם בהן לא להפציץ 20 סטים לשריר, הכל במידה). |
אחשלי המידע שיש לך לקוי תתחיל לקרוא מאמרים ולא לזיין תמוח אנשים מנסים לעזור לך ואתה ישר שולל
תראה מה נהיה פה כל שחיף עושה לי abcde |
כמה שיותר אותיות, יותר טוב!
|
ציטוט:
אותיות או לא להיות |
שמע אתה מחפש פתרונות בזק שלא יגיעו. משקלי עבודה הם אינדיקציה לעד כמה אתה מתקדם, לאו דווקא וותק האימון כי אתה יכול לשחק שנתיים ולהיות תקוע במשקלים כלומר - לא התקדמת. וקשה לי להאמין שאין פיגור בשום חלק בגוף, אם אתה לא עושה סקוואט אני אקח ניחוש שהרגליים שלך לא להיט ביחס לשאר, יש אנשים יחסית מאוזנים אבל כל אחד היה רוצה לשפר חלק מסויים.
מעבר לכך, ספציפית לגבי 8 חודשים אני אגיד שלדעתי בזמן כזה לא מגיעים לרמת עצימות והכרה של היכולות שאפשר בתוכניות פיצול גבוהות לנצל אותן בהתאם. אני אישית הייתי הולך על abc / ab, עלי אישית תמיד עבד טוב abc, ואני אוהב את החלוקה הזאת. Abcde נשמע מתכון לאימון יתר / פרישה מאימונים ... תתאמן פחות אבל תתאמן יותר חזק. |
מי שאומר שהיפרטרופיה ומשקלי עבודה לא קשורים הוכיח בזה הרגע שהוא צריך לצאת מדיונים על הנושא
|
יש מעט דברים שחקוקים בסלע, אלא שאתה חייב לעשות סקוואט או שאתה כוס (?)
|
ציטוט:
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy. |
ציטוט:
ואם פיזית אתה לא מסוגל לעשות אז אתה כוסית ? יש לי כמה חבר'ה שלא עושים סקוואט וכוסיות הם בטוח לא :) :) |
סליחה
ניסיתי להמשיך את שרשרת הציטטוטים המטומטמים של ריפטו |
ציטוט:
:) |
ציטוט:
|
חנה לאט לאט תמצא את האמת...
ריפטו קורא לך |
:sbb3:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Abc5 פעמים בשבוע עם סקוואט דדליפט בנצ' וכו יהיה טוב.
הנפח ב abcd+ וכו גדול מדי והעצימות והתדירות נמוכה מדי בabc אתה יכול עוד לשמור על עצימות [תלוי בכמות הסטים אני לא עובר את ה 8 לשריר גדול בד"כ] והתדירות טובה יותר. ותתחיל לעשות סקוואט.. |
נמאס לקרוא את הזלזול הזה ב abcde...
אפשר לעלות במשקלים יפה מאוד גם בתוכניות כאלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ