![]() |
ציטוט:
לא תספיק להגיד ג'ק רובינסון והם עוקפים אותך בסיבוב. פריסת גב שלהם מסתירה את כולם |
פשש 90 קילו על מטר 70.
יפה |
איך אתה בן 16 וחצי? בחתימה שלך אתה ניראה מינימום 19...
ניראה אחלה, בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
חלוקה אני מאמין abcdexx. |
תודה רבה לכולם :)
בקשר ללורנזו, אני מחזיק ממנו כל הכבוד לו, בין אם הוא טבעי ובין אם לא, רואים שהוא משקיע הרבה ויש לו גודל מעולה, אני מת להיראות כמוהו, יש לי עוד דרך ארוכה. ואני אכן בן 16, אני יכול לעלות תמונה של הת"ז שלי אם אתה לא מאמינים חחח, התאריך לידה שלי כפי שכבר ציינתי הוא ה29 לדצמבר 1992. |
נראה טוב מאוד מאוד בלאט
|
אתה לקראת סיום הכפלת המשקל ההתחלתי שלך :o
מרשים ביותר |
תמיר אחי אתה פשוט בחור גדול אם שאיפות גדולות כול הכבוד לך אחי מעריך אותך אם אפשר אחי תאיי סי שלך כי אני גם המאסה אני מאמין שאני יצטרך הרבה עזרה כדי להיתקדם בלי להיתיאש
|
ציטוט:
אבל אין לי איסיקיו, יש לי מסנג'ר : tamir_fcb@walla.com |
אני מאוד אוהב את מה שאני רואה בעניים,תמשיך ככה כול הכבוד לך בחור גדול.
|
אחי פשוט כל הכבוד!!
איןעלייךאתה גוף מטרה שלי :):):):) אני תכף מתחיל מאסה גם ישך עצות או לשלוח לי תתפריט ותוכנית אימונים שלך אחי במסנג'ר אולי |
ציטוט:
תפריט:אוכל מה שבא לי אבל הרבה חח, כמובן שמקפיד לאכול מספיק חלבונים ופחמימות. אימונים: Abcde כל יום שריר אחר, משלב תרגילים מורכבים כמובן וגם אוהב לשלב סופרסטים ודרופסטים. אם אתה צריך עוד עצות אתה יכול לפנות אלי בפייסבוק או במסן |
סבבה אחי תודה מחר אני יסדר תמסן הוא נידפק לי אני יוריד חדש
|
תותח, פשוט כל הכבוד, אתה ע-נ-ק
קצת חבל שיש לך מותן רחבה.. אבל למי אכפת באמת? חח |
ציטוט:
|
אני מגייס אותך רישמית לצבא יום הדין :)
אתה ענק... |
חיה אחי אין מילים
|
בחור גדול, יש עליך מסה מכובדת ביותר, תמשיך להפציץ.
בהצלחה |
תודהה רבבבבבבבבבבבבה לכולם :]]]]]
כבונוס החלטתי להוסיף עוד תמונה קצת מצחיקה חחח, צילמתי אותה לפני שבועיים בערך : http://up143.siz.co.il/up2/oymt0uzg1mmy.jpg |
:)
תמיר! אתה פאקינג ענקיייייי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ