ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   בחירת תוסף חדש - התייעצות (https://israelbody.com/showthread.php?t=58787)

JaSoN.B 01-09-09 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 908706)
לא עושה לי בחילות, זה דיי טעים לי
לעומת הנו אקספלואד שכל אימון הייתי הולך עם בחילות מטורפות, לפעמים עומד במכון באמצע אימון איזה חצי שעה בשביל שהבחילות ירדו, גמרתי כמעט קופסא שלמה של פראמין בחודש, ועוד הקאתי כמה פעמים באמצע אימון, לפני האימון ואחרי האימון.

גם לי הוא טעים, זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, אבל פשוט לא יושב טוב :\ והנו-אקספלוד אמרו לי שזה חרא של דבר אז אני אפילו לא אטרח לנסות אלא אם כן אני אקבל איזה דוגמית נסיון :p

JaSoN.B 01-09-09 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 908705)
למה לקחת את כל תוספי הנו הלא משתלמים האלה שאפשר לקחת:
ארג'נין וקפאין?יתן לכם פאמפ ומרץ באימון.וגם יוצא פי 6-7 יותר זול.בכל הפורמולות האלה יש כל מיני שטיות שדוחפים שלא תמיד עוזרים.
בקיצור - קריאטין,אופטימן,ואומגה 3,עם אתם רוצים פאמפ ומרץ תיקנו ארגנין וקפאין.

למרות זאת שמעתי שהשאט-גאן ממש ממש טוב,אבל יקר מאוד גם...וחוץ מי זה סופרפאמפ זה פאמפ ומרץ,שאטגאן זה יותר בונה מאסה.בתוספת המרץ והפאמפ האלו.
לכן הוא גם יותר יעיל

כל המוצרי NO עושים את אותו הדבר, אולי כי יש בו יותר חלבון אז זה נראה כאילו הוא בונה יותר מאסה אב לזה לא ככה, ודברך אגב ...זהר עם החרא הזה , זה הופך אותך לבן אדם לא נחמד :clap::clap::clap:

Scylla 01-09-09 03:08

לאחר התגובות הפושרות על הנו אקספלוד, נראה לי אני אלך בכלל על סיריוס מאס, זה נראה לי מאוד משתלם, ואני אקח כף הגשה ביום או אפילו פחות, בנוסף לon גולד.

באיזה עיתוי הייתם משלבים? נכון לעכשיו אני לוקח סקופ אבקת חלבון + סוכר ענבים אחרי אימון, וסקופ+ש"ש+חלב+יוגורט לפני השינה. מתי לדחוף את הסקופ סיריוס מאס / גיינר אחר?

אגב - אני לא שחיף ואני לא מאלה שלא משמינים לעולם, יש מניעה להשתמש בסיריוס מאס באופן שקול? פשוט חלבון לא חסר לי בתפריט, ונראה לי לקחת מוצר אחר עם פחות פחמימות פשוט, יהיה יותר מיותר.

yaron 01-09-09 12:07

נו אקפלוד וסריוס מאס זה שני מוצרים שונים חלוטין בעבודה שלהם,תבחר במה שאתה רוצה לפי המטרות שלך.

JaSoN.B 01-09-09 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaron (הודעה 908905)
נו אקפלוד וסריוס מאס זה שני מוצרים שונים חלוטין בעבודה שלהם,תבחר במה שאתה רוצה לפי המטרות שלך.

באמתתת??!?!??!

hanna666 01-09-09 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JaSoN.B (הודעה 909013)
באמתתת??!?!??!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לך

JaSoN.B 01-09-09 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 909015)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע לך

חחחחחח :rolleyes::book:

Scylla 02-09-09 05:03

בחיאת דברו לעניין במקום על הציניות הזאת.
בכל אופן שכנעתם אותי, אני אקח איזה גיינר כנראה סיריוס מאס, אלא אם יש איזו המלצה אחרת.

JaSoN.B 02-09-09 06:29

איך אפשר שלא לדבר בציניות על דבר כזה? מי הטמבל שיחשוב ששני אלו זה אותו הדבר?
דרך אגב, קבל ביקורת על הנאנו וואפור...
הדבר הזה פשוט..משהו לא מהעולם הזה, חלק אומרים שלא ממש השפיע עלייהם אבל אני מכיר יותר אנשים שאמרו שזה כן משפיע עלייהם לטובה, בחיים שלי לא הרגשתי כזה מרץ, אתה מרגיש כמו ארנב של אנארג'ייזר....מטורף!!!!!!!! מקום ראשון אצלי על בטוח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ