ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   בעיה- אני פשוט אוכל כמו בהמה טיבטית! (https://israelbody.com/showthread.php?t=58342)

אנדרוליזם 21-08-09 02:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניר.מ. (הודעה 902195)
לא, צריך מפחמימות מורכבות...עם החיים היו כאלה פשוטים כולנו היינו קונים מיץ מנגו וזהו חח

אני יודע את זה...
אם לא הבנת שאלתי אותו ספציפית כדי להבין מה עובר לו בראש.

Tapit 21-08-09 04:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902181)
אתה ילד טיפש , כל דבר שאמרתי הוא טיעון , טיעון , משמע טענתי את .
כמו שאני טוען כרגע שאתה אידיוט.
סה"כ 3? באמת חבל העתייפה לי כבד היד מלרשום לך אתה כמה אתה אידיוט .

אתה כתבת , תאכל אפילו פיתה עם חרא העיקר שתגיע לערכים שלך .
מעניין אותי לדעת איך בן אדם שצריך לצרוך 180 גרם חלבון , 250 גרם פחימה , סתם לדוגמה , יצליח להשלים את הערכים שהוא צריך מפיתה עם שוקולד ושער המזונות בעלי ה"הערכים הטובים".

ושוב לנק' ההתחלה תאכל הרבה , אתה תשמין אבל אתה כמו אידיוט (פעם ריבעית ) סירבת להודות שאמשרת דברי שטות.

דיייייי כבר ההבנת נקרא שלך שואפת ל0, אתה רוצה שאני אכתוב את זה ברוסית?
לא אמרתי לך להגיע ל180 גרם חלבון מפיתות, אמרתי לך שזה לא משנה מה אתה אוכל (כל עוד זה לא רעל) ואתה מגיע לערכים כמו 180 גרם חלבון 90 גרם שומן וכו'.
אבל העיקר הבריאות אחי.

Melamed 21-08-09 09:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניר.מ. (הודעה 902195)
לא, צריך מפחמימות מורכבות...עם החיים היו כאלה פשוטים כולנו היינו קונים מיץ מנגו וזהו חח

אפשר הסבר על המשפט הזה?

WEST $ SIDE 21-08-09 11:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 902393)
דיייייי כבר ההבנת נקרא שלך שואפת ל0, אתה רוצה שאני אכתוב את זה ברוסית?
לא אמרתי לך להגיע ל180 גרם חלבון מפיתות, אמרתי לך שזה לא משנה מה אתה אוכל (כל עוד זה לא רעל) ואתה מגיע לערכים כמו 180 גרם חלבון 90 גרם שומן וכו'.
אבל העיקר הבריאות אחי.

זה כן משנה מאיפה אתה מוציא את הערכים שלך .
אחרת אנשים לא היו טורחים לאכול שומן איכותי , או מזונות עישרים בויטמינים , פחמימות מורכבות וכדומה תפסיק לבלבל ת'מוח כבר.

Melamed 21-08-09 11:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902438)
אחרת אנשים לא היו טורחים לאכול שומן איכותי , או מזונות עישרים בויטמינים , פחמימות מורכבות וכדומה תפסיק לבלבל ת'מוח כבר.

ואפשר פעם אחת ולתמיד לדעת למה ?

Tapit 21-08-09 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902438)

באנאבוליק דיאט אנשים לא טורחים לאכול פחמימות בכלל, אז מה, הם מתים?
שומן איכותי = כביכול כל שומן שהוא לא שומן רווי או שומן טראנס, שזה משאיר אותנו עם כמעט כל שומן שתראה בכל אוכל.
מזונות עשירים בויטמינים חשוב מאוד לבריאות, לא לפיתוח הגוף.

WEST $ SIDE 21-08-09 13:58

מה הקשר אנבוליק דיאט ? חלאס לחיות בבועה שלך , כמה אנשים אתה מכיר שעושים אנבוליק דיאט ?
בשביל לתפקד קוגניטיבית אפשר לא לצרוך פחמימות , אבל אני אישית ומתאמנים רבים אחרים חייבים לצרוך פחמימות בשביל להתאמן חזק .
ואני לא דיברתי איתך על אי צריכת פחמימות וכדומה , כנראה שיש לך בעיות הבנה קשות , דיברתי איתך על פחמימות מורכבות , לא'דע איך קפצת בכלל לאנבוליק דיאט ואי צריכת פחמימות, אתה מוציא כל דבר מהקשרו.

מזונות עשירים בויטמינים כדוגמה ירקות ,הרבה ירקות עוזרות לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה בגוף , משמע יותר טסטוסטרון , ז"א זה כן תורם לפיתוח גוף.

Melamed 21-08-09 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 902448)
ואפשר פעם אחת ולתמיד לדעת למה ?

??
123

אנדרוליזם 21-08-09 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 902480)
שומן איכותי = כביכול כל שומן שהוא לא שומן רווי או שומן טראנס, שזה משאיר אותנו עם כמעט כל שומן שתראה בכל אוכל.

תאכל את כל הפחמימות שלך ביום מסוכר לבן, תיראה איזה סוס תיהיה.

Tapit 21-08-09 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902501)
מה הקשר אנבוליק דיאט ? חלאס לחיות בבועה שלך , כמה אנשים אתה מכיר שעושים אנבוליק דיאט ?
בשביל לתפקד קוגניטיבית אפשר לא לצרוך פחמימות , אבל אני אישית ומתאמנים רבים אחרים חייבים לצרוך פחמימות בשביל להתאמן חזק .
ואני לא דיברתי איתך על אי צריכת פחמימות וכדומה , כנראה שיש לך בעיות הבנה קשות , דיברתי איתך על פחמימות מורכבות , לא'דע איך קפצת בכלל לאנבוליק דיאט ואי צריכת פחמימות, אתה מוציא כל דבר מהקשרו.

מזונות עשירים בויטמינים כדוגמה ירקות ,הרבה ירקות עוזרות לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה בגוף , משמע יותר טסטוסטרון , ז"א זה כן תורם לפיתוח גוף.

קודם כל אני מכיר אנשים שעושים אנאבוליק דיאט, ודבר שני אם לא זה אז יש גם דיאטת אטקינס, תפסיק להתעסק בקקה.
אתה אמרת שצריך פחמימות מורכבות, אני הלכתי והקצנתי את זה ואמרתי לך שלא צריך פחמימות בכלל, מכאן נובע שסוג ספציפי של פחמימות לא צריך.
יכול להיות שאתה צריך פחמימות בשביל להתאמן ויכול להיות שלא, אני לא אחליט מה טוב בשבילך.
בקשר לזה שירקות עוזרים לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה, זה כל כך זניח, אתה שוב מתעסק בקקה.

אנדרוליזם תודה אחי אני גם אקח אבקות ניפוח ואעשה 26 סטים לבייספ אז בכלל אני יהיה סוס.

DanielML 21-08-09 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 902480)

באנאבוליק דיאט דווקא כמות השומן רווי די גבוהה בשביל לעלות את רמת הכולסטרול

WEST $ SIDE 21-08-09 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 902706)
קודם כל אני מכיר אנשים שעושים אנאבוליק דיאט, ודבר שני אם לא זה אז יש גם דיאטת אטקינס, תפסיק להתעסק בקקה.
אתה אמרת שצריך פחמימות מורכבות, אני הלכתי והקצנתי את זה ואמרתי לך שלא צריך פחמימות בכלל, מכאן נובע שסוג ספציפי של פחמימות לא צריך.
יכול להיות שאתה צריך פחמימות בשביל להתאמן ויכול להיות שלא, אני לא אחליט מה טוב בשבילך.
בקשר לזה שירקות עוזרים לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה, זה כל כך זניח, אתה שוב מתעסק בקקה.

אנדרוליזם תודה אחי אני גם אקח אבקות ניפוח ואעשה 26 סטים לבייספ אז בכלל אני יהיה סוס.

אתה פשוט לא רוצה לתסום את הפה המטונף שלך נכון מר.בור?

עזוב אני את הדיון שלי איתך סיימתי , זה כמו להסביר למטומטם שכדור הארץ הוא עגול והוא ינסה להוכיח זאת אחרת .

אני מדבר איתך כל אכילת פחמימות ממקור מסויים , ואתה בכלל מדבר איתי על אי אכילת פחמימות , אני אומר לך בכנות , אתה הבן אדם הכי מטומטם שאי פעם ניהלתי איתו דיון!

moo 21-08-09 20:00

כמה שטויות בפוסט אחד
אם אני אצטרך להגיב לכל ההודעות פה יקח לי עד מוצ"ש....

Tapit 21-08-09 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902764)
אתה פשוט לא רוצה לתסום את הפה המטונף שלך נכון מר.בור?

עזוב אני את הדיון שלי איתך סיימתי , זה כמו להסביר למטומטם שכדור הארץ הוא עגול והוא ינסה להוכיח זאת אחרת .

אני מדבר איתך כל אכילת פחמימות ממקור מסויים , ואתה בכלל מדבר איתי על אי אכילת פחמימות , אני אומר לך בכנות , אתה הבן אדם הכי מטומטם שאי פעם ניהלתי איתו דיון!

בחייאת רבאק, בן כמה אתה?
אם אתה לא בן 12-14, אז אתה בן אדם טיפש.
וmoo זו הפעם השביעית שאתה אומר את זה, אם יש לך משהו להגיד תגיד.

WEST $ SIDE 21-08-09 20:05

אתה פשוט מוציא אותי מדעתי , כבר אין לך מה לומר הרי , אולי תסתום את הפה ותגיד שטעית ?

rosilio 21-08-09 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 902729)
באנאבוליק דיאט דווקא כמות השומן רווי די גבוהה בשביל לעלות את רמת הכולסטרול

להעלות את הטסטוסטרון,הכולסטרול של האנבוליקים כבר ככה גבוה

propush 21-08-09 22:02

אני חושב שכדי לעצור כאן, אף אחד אפיל לא יודע איך זה התחיל... מנהל? מישהו?

Tapit 21-08-09 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 902808)
אתה פשוט מוציא אותי מדעתי , כבר אין לך מה לומר הרי , אולי תסתום את הפה ותגיד שטעית ?

אני עדיין מחכה לרפרנסים, אתה איימת בלהביא אותם לא אני.

Glycolysis 21-08-09 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tapit (הודעה 902928)
אני עדיין מחכה לרפרנסים, אתה איימת בלהביא אותם לא אני.

הוא אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לחפש :idea:
עכשיו כמו תמיד הוא יבוא יקלל את כולם ויגיד שהוא לא חייב לאף אחד שום דבר, כאלו הם FLEX MAGAZINE KIDS

Tapit 21-08-09 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Glycolysis (הודעה 902929)
הוא אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לחפש :idea:
עכשיו כמו תמיד הוא יבוא יקלל את כולם ויגיד שהוא לא חייב לאף אחד שום דבר, כאלו הם FLEX MAGAZINE KIDS

אז בוא נעזור לו :bot:
http://www.flexonline.com/

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ