![]() |
חזה טוב,כל השאר סביר,כתף סבירה,בייספס זוועה,טרייספס זוועה.
תראה גב ורגליים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה יש ופעם הבאה שאני יעלה תמוונת אני מבטיח שיהיה את כל הגוף בכל הפוזותת הרצויות!. |
הבעיה שאנשים חושבים שהם אוכלים מספיק , אתה צריך לאכול כל מה שלא אוכל אותך רק אז תוכל לגדול , במקרה שלך.
|
לפי איך שזה נראה אתה תשאר שחיף לכל החיים אלא אם כן תחליט לקחת ת'צמך בידיים ולהרביץ מאסה רצינית,תאמין לי שהידיים יגדלו לא משנה כמה הגנטיקה שלך עלובה.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אתה לא אמרת שעוד היית the one שאתה לא מעלה תמונות יותר עד שתהיה 80 ק"ג ואז אנחנו נראה שינוי ענק??....... או משהו בסגנון הזה
|
אני משאר שהיד 37
|
ציטוט:
|
אני טועה ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי זה 34 כן אתה טועה בכל מקרה י שלך ביקורת לגוף בכללי חוץ מההיקף? ציטוט:
זה לא קשור לזה המבנה שלי טוב עם אני יוסיף עוד 10קילו שריר זה יראה פצצה השאלה היא איך :( אוכל אוכל אוכל:mad::mad: |
לא אמרתי את זה, אבל לא קשה למצוא ילדים עם ידיים היקף 35 והיקף חזה שלא עובר לי ת'היקף ביצים..יש לי חבר בחיים לא הרים משקולת והוא נראה יותר טוב מכל הבצפר(חוץ ממני p:)
|
ציטוט:
כי כל התגובות שלך עדיןי לא הבאת ביקורת על הגוף ידיים כתפיים חזה תן ביקורת לפחות:fellow: |
אחי, אין לך יד אחורית. כל השאר סבבה אתה צריך מסה
|
ציטוט:
אני מבקש לפני שאתם אומרים שטויות the one כנסו לתמונות שלו יש לי תמונות בעבר רואים הכל בברור. |
ציטוט:
אהה יעני אם התחלת כמו אחד שהרעיבו אותו זאת אומרת שאתה לא יכול לעשות מאסה מלוכלכת? למה אתה ממציא חוקים מטופשים משלך? |
ציטוט:
ואמנם יש לך גנטיקה כנראה לא הכי טובה בידיים אבל אפשר לשפר את זה. |
ציטוט:
נשמע שאתה לא מוכן לשמוע שום דבר וכבר "יודע טוב מאוד" מה הולך אצלך אז למה אתה ממשיך לבקש ביקורות? חלאס חפרת. לך לאכול. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ