![]() |
ציטוט:
אתה אומר לי? אני מסכים איתך.... |
אה סבבה
אני עצבני על השטויות שרצות פה אז לא שמתי לב :):):):) |
ציטוט:
בטח שאני לא אביא אימון רגליים הבא מצלמה בשבילך. אני חושב שאם אתה תראה את הרגליים אתה תאמין :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
שבתוכנית האחרונה שלי עבדתי על טרפזים עם 12-14 קילו בבודדות 15 חזרות והטפרזים שלי יותר גדולים מבעבר שעבדתי במוט מעל 120 קילו עם רצועות 6-8 חזרות |
ציטוט:
אתה מתחיל לדבר כמו טרול!! אני לא נתתי לו כאפה המורה.....הזזתי את היד שלי מהר והעורף שלו היה באיזור :) |
ציטוט:
|
אגב רצועות בשראגס כבדים זה בסדר, אך ורק אם המשקל הרבה יותר גבוה מהדדליפט
|
ציטוט:
http://img16.imageshack.us/i/p1010065ecl.jpg/ סקוואט 140 ל10 חזרות זה לא כזה הרבה..... לא חסר אנשים שעובדים עם 4 פלטות |
ציטוט:
ואם הדדליפט לא עובר את ה-100? אז עדיין כדאי לעשותץ שראגס עם רצועות? חלאס אחי אאתה מנסה להתוכח סתם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה שראגס כדי לשפר את ההדליפט שלך.... נו באמת.....אתם באמת חו/שבים שהדדליפט שלו כל כך גבוה שהוא הגיע למצב שהוא נתקע בגלל אחיזה ?! והדרך היחידה שלו לשפר את זה זה לעשות שראגס? עם רצועות??? |
ציטוט:
זה כמו שתגיד שבנאדם עם סקוואט של 60 קילו לא צריך לעשות כפיפות ברכיים. הוא לא? |
ציטוט:
אבל אני לא הייתי עושה דדליפט פשוט לא הייתי מסוגל להחזיק א המוט מספיק זמן בשביל לסיים את הסט של השראגס במשקלים שעשיתי והרצועות איפשרו לי את זה. כן אני יודע האמות שלי חלשות יחסית לשאר הגוף. |
אתה מתעסק בקקי. אתה רוצה לעבוד טרפזים פה ושם? תשים רצועות. אתה עובד על הטרפזים, לא על האמות.
מו נהיית שקט פתאום?? :cry: :mad: |
תגיד היפרטרופי, אתה לא יודע לקרוא? שראגס זה תרגיל למתקדמים בלבד, כאלה שהביאו את הדדליפט שלהם למספר גבוה, רשמתי את זה 20 פעם פה. אתה לא יודע לעשות כלום חוץ מלהתלהם? לרשום את האות ח' ולתת מטאפורות על כאפות? באמת נו
|
ציטוט:
פותח הפוסט רחוק מאוד מלהיות מתאמן מתקדם ובמהלך כל הפוסט אתה רק מנסה לחזק את הטענה שזה תרגיל חשוב לחיזוק הדדליפט כשדרק מיוז עונה לפותח הפוסט בצורה עיניינית אשר רלוונטית לפותח הפוסט אתה חולק על דעתו ונכנס ואומר "לא נכון זה תרגיל חשוב כדי לחזק את הדדליפט" מהצורה שאתה מנסח את התגובה שלך אפשר להסיק שאתה מציע לפותח הפוסט לעשות שראגס כדי לחזק את הדדליפט שלו ואתה לא יכול לטעון אחרת פה כי עובדה שכל המשתתפים בדיון הזה הבינו את זה בצורה כזאת-אחרת,לא היינו נכנסים לדיון הזה מלכתחילה אולי במקום כל הזמן להפיל את האשמה על אחרים ש"לא הבינו מה אמרת" או ש"ילמדו להבדיל בין מה שאתה אומר למה שאתה מתכוון" או ש"ילמדו לקרוא" או "ילמדו הבנת הנקרא" אולי כדאי שאתה בעצם,תלמד לנסח את עצמך בצורה נכונה? בזמן האחרון בצורה עיקבית אף אחד בפורום לא מבין את הכוונה האמיתית שלך.... באמת קח לתשומת ליבך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ