ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה לגבי תוכנית נפח נמוך. (https://israelbody.com/showthread.php?t=57667)

HTS 03-08-09 23:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 891006)
אויש נו,
תאמין לי ש- moo יכול ללמד אותך אז אל תתווכח סתם..
ואתה לא יודע מה החשיבות של הסקוואט, עובדה שאתה לא רוצה לעשות...

מה כאילו לעצבן בכוח ?

גד"שניק 03-08-09 23:44

יודע מה טעות שלי,
אבל לפי מה שהבנתי(או שלא הבנתי נכון) אתה מנסה להתחמק מלעשות סקוואט...
שזה אחד הדברים הכי חשובים באימון אם לא הכי חשוב..

גד"שניק 03-08-09 23:50

סליחה על הדאבל

lironsD 04-08-09 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 891021)
יודע מה טעות שלי,
אבל לפי מה שהבנתי(או שלא הבנתי נכון) אתה מנסה להתחמק מלעשות סקוואט...
שזה אחד הדברים הכי חשובים באימון אם לא הכי חשוב..

זה לא היה טעות שלך,אתה ידעת שרשמתי שאני רוצה לעשות סקוואט ועד שאני יעבור מכון אני לא יכול ,
אתה פשוט סתם מנסה לקטול אותי..אני לא theone הלו מי אתה חושב שאתה תנסה לקטול אותי לך תחזור לחור שבאת ממנו ואל תחזור אני לא יודע למה אתם מגיבים פה בכלל

גד"שניק 04-08-09 03:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 891038)
זה לא היה טעות שלך,אתה ידעת שרשמתי שאני רוצה לעשות סקוואט ועד שאני יעבור מכון אני לא יכול ,
אתה פשוט סתם מנסה לקטול אותי..אני לא theone הלו מי אתה חושב שאתה תנסה לקטול אותי לך תחזור לחור שבאת ממנו ואל תחזור אני לא יודע למה אתם מגיבים פה בכלל

אתה נעלב בקלות...
אף אחד לא מנסה לקטול אותך אתה סתם לוקח ללב...

tal_s 04-08-09 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 890532)
איפה אתה חי תגיד לי

מניסיון... באמת ניראה לך שאם אתה אפילו מקלל מדריך או מרביץ לו והחדר כושר מעיף אותך הוא ימשיך לפדות את הצ'קים ........ חחח

Fatboy 04-08-09 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 891641)
מניסיון... באמת ניראה לך שאם אתה אפילו מקלל מדריך או מרביץ לו והחדר כושר מעיף אותך הוא ימשיך לפדות את הצ'קים ........ חחח

כן.
כי פרצת את החוזה
בין עם זה להרביץ או סתם לעשות משהו שהמדריך אמר לך לא לעשות
אחד הסעיפים בחוזה חדר כושר זה שאתה חייב לעשות מה שהצוות המקצועי של החדר כושר מבקש.

זה לא משנה אם אתה שם או לא, אתה עדיין מחויב לתשלום לפי המנוי
אם אתה מבטל את הצקים יש להם בסיס לתביעה

hypertrophy 05-08-09 01:52

חבר'ה הדיון הזה נהיה כל כך מפגר שאתם מנסים לשכנע בנאדם לעשות סקוואט במקום שאוסרים עליו לעשות אותו [אוי כמה שזה נשמע מפגר]
אבל בנינו-בתור ילד בן 15 הוא יכול להתחיל להתווכח עם בעל המכון?
חלאס עם זה כבר
נכון סקוואט זה תרגיל חשוב אבל הוא לא ימות אם הוא יחכה עד שהמנוי יגמר בלי לעשות סקוואט
אתם גברים לתת לו עצות שאתם בחיים שלכם לא הייתם מעיזים לבצע בעצמכם אז תפסיקו לתת עצות כאלו ולחוש עברייני מקלדת על גב של ילד בן 15!!!
וגדשניק-אתה נראה לי סתם באת לחמם תאווירה עם השטויות שאתה אומר ["עובדה שאתה לא רוצה לעשות"] אז מציע לך להפסיק להדליק פה אנשים ולחרוש להם על הפצעים
וטל-פטבוי צודק אנחנו נתקלים אצלנו בהמון חוכמולוגים שמנסים לבטל את התשלומים או את המנוי לחדר כושר ומבחינה חוקית זה בלתי אפשרי הוא ימשיך לשלם כל עוד לא תם החוזה שלו בין אם הוא מתאמן שם או לא אפילו אם העיפו אותו
עכשיו ככה יש שתי אפשרויות:
אתם חוזרים לדיון מתורבת כמו בניאדם שמנסים לעזור לחבר מהפורום
או שעוד פוסט ינעל כי אתם לא מצליחים להתאפק ולא לרדת/לקלל/להתגרות/לעשות פולסא דנורא על בחור שלא יכול לעשות סקוואט
ההחלטה בידיכם

גד"שניק 05-08-09 02:15

אני לא מנסה לחמם את האווירה,
כנראה שלא קראתי כמו שצריך את מה שהוא כתב, אבל הוא סתם נעלב...

lironsD 05-08-09 02:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 891866)
חבר'ה הדיון הזה נהיה כל כך מפגר שאתם מנסים לשכנע בנאדם לעשות סקוואט במקום שאוסרים עליו לעשות אותו [אוי כמה שזה נשמע מפגר]
אבל בנינו-בתור ילד בן 15 הוא יכול להתחיל להתווכח עם בעל המכון?
חלאס עם זה כבר
נכון סקוואט זה תרגיל חשוב אבל הוא לא ימות אם הוא יחכה עד שהמנוי יגמר בלי לעשות סקוואט
אתם גברים לתת לו עצות שאתם בחיים שלכם לא הייתם מעיזים לבצע בעצמכם אז תפסיקו לתת עצות כאלו ולחוש עברייני מקלדת על גב של ילד בן 15!!!
וגדשניק-אתה נראה לי סתם באת לחמם תאווירה עם השטויות שאתה אומר ["עובדה שאתה לא רוצה לעשות"] אז מציע לך להפסיק להדליק פה אנשים ולחרוש להם על הפצעים
וטל-פטבוי צודק אנחנו נתקלים אצלנו בהמון חוכמולוגים שמנסים לבטל את התשלומים או את המנוי לחדר כושר ומבחינה חוקית זה בלתי אפשרי הוא ימשיך לשלם כל עוד לא תם החוזה שלו בין אם הוא מתאמן שם או לא אפילו אם העיפו אותו
עכשיו ככה יש שתי אפשרויות:
אתם חוזרים לדיון מתורבת כמו בניאדם שמנסים לעזור לחבר מהפורום
או שעוד פוסט ינעל כי אתם לא מצליחים להתאפק ולא לרדת/לקלל/להתגרות/לעשות פולסא דנורא על בחור שלא יכול לעשות סקוואט
ההחלטה בידיכם

יאיר :bow::bow::bow:
זה כמו סטיגמה כזאת,הם לא באמת יודעים מה להגיב לי..אבל מה הכי קל?לראות מה חסר,מה חסר?דדליפט וסקוואט אז יאללה לתקוף,למרות מה שרשמתי..אנשים פה ישר סקוואט סקוואט סקוואט..כאילו מה נסגר איתכם..ידוע שסקוואט תרגיל שעובד על 80% מהשרירים שבגוף אבל אתם הפכתם אותי לאלוהים בשבילכם אתם חתיכת פנאטים,כל אחד יודע פה עד כמה חשוב לעשות סקוואט וחשוב מאוד מאוד,אבל אין לי ממש מה לעשות..מספיק להיות ילדדוס..וmoo באמת שהכזבת אותי עד לפני זה הרזקתי ממך בחור ממש לעניין

גד"שניק 05-08-09 02:31

הוא באמת בחור לעניין,
מה גורם לך לחשוב שלא?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ