![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואו תפסיקו לחפור
זה מביא איזה מאזן שחייב להיות בדיוק 1.5 בשביל להחשב חזק והשני 15 קילו חלאס לזיין את השכל כולכם |
ציטוט:
או ממוצע ביחס לפווארליפטרים מקצועיים? במקרה כזה הוא הרבה מתחת לממוצע תעשו טובה לכולם ותפסיקו לטחון מים |
ציטוט:
מתאמן בחדר כושר תלוי במטרה, הוא רוצה להיות מתאגרף טוב? רוצה להביא מכה חזק בטניס? אתה משלבים כל מיני דברים לא קשורים, אתם חושבים שהמטרה של כולם זה לעסוק בפווארליפטינג וזה קו מחשבה לא נכון חוץ מזה שאתם בכלל לא טורחים לדעת אפילו כמה זמן מתאמן ממוצע למתאמן שהוא לא ממין נקבה? אז אתה חושב שלא יהיה הבדל בין מי שמתאמן שנה לבין מי שמתאמן 10 שנים? צאו מהמחשבה הצרה הזאת "חזק" זה עניין יחסי |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
חבל שאתה לא שם לב, התשובה שלך שם |
ציטוט:
לפי מה לעזאזל אתה קובע את הקביעה המטומטמת הזאת? |
ציטוט:
:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אם אין לו שאיפה לזה? גם אם הוא עובד סיבולת שריר? תעשו טובה תפסיקו כבר מתחיל להתנפח לי הוריד במצח |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי הכל תלוי במטרה אם המטרה שלו גם זה רק בריאות ושימור ורוצה לשמור על עומס פיצוי? כל הקו מחשבה שלכם הוא שכל אחד עובד בדיוק אותו דבר ויש לו אותה מטרה חוץ מזה ששכחתם את הפקטור הכי חשוב שהוא גנטיקה בנוסף לגיל |
ציטוט:
אם כבר נדחקת לפינה שאתה זורק מילים קטנות וריקות כמו בריאות וגנטיקה שלא קשורות לדיון בשביל להרגיש צודק, נזרום איתך. גם למטרות בריאות יש תפקיד בשיפור בכוח לטובת עצמות, גידים ושרירים יותר חזקים. |
ציטוט:
לא רק שאתם מתעלמים מהמון פקטורים וישר קובעים עובדה, אתם שוכחים לבדוק את המטרה ברור שגידים חזקים יותר ושרירים חזקים יותר תורמים לבריאות, השאלה היא עד לאיזה רמה צריך לקחת את זה אתם קבעתם פתאום עובדה של 75 קילו לכל בנאדם שמתאמן חצי שנה חייב להגיע, ואם הוא הגיע למצב בריאותי טוב מספיק מ50 קילו לחיצת חזה? והוא לא רוצה להעלות את המשקלים אלא הוא יעשה גירוי שיגרום רק לעומס פיצוי ולא לעומס יסף, לא מתחשבים בזה? אני באמת לא מבין מה אתם כ"כ מקובעים במחשבה שמשך האימונים בחד"כ חייבים להמשיך לגדול ולהתחזק, אולי מדובר רק על אנשים שרוצים למתן את הדעיכה, או פשוט לשמור על המצב קיים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שאני אחזור אני אדאג להכין לך תשובה יפה ומפורטת למה שאמרת :) |
ציטוט:
וגם נער שהתאמן באומנות לחימה כולשהי יוכל לזיין לו תצורה. אז מה זה כוח מבחינתך? היכולת לשאת משקל למספר חזרות מועט? סיבולת? לנצח מישהו במכות? מהירות? יש הרבה דרכים להגדיר אם לאדם יש כוח. להערכתי זה בנאדם שיש לו הכל ברמה בנונית, אבל שמסוגל לספוג מכות בלי לבכות כמו בחורה. אבל לפי החשיבה שלך כל מי שמסוגל להרים פי 1.5 משקל הוא חזק.. שאני מתאמן שנתיים ואני עכשיו עובד בעבודה שדורשת סיבולת לזמנים של דקה שתיים, ויש בחור שלא התאמן בחיים שלו, והוא עובר אותי ביכולת של הסיבולת זה אומר שהוא יותר חזק? כי אני בהחלט מרגיש כמו כוסית לידו. אז הייתי אומר שכן. |
ציטוט:
זו לא בעיה עם תכנית + תזונה נורמליים. |
ציטוט:
חזק זה משקלי עבודה של 1.5 - 2 + ממשקל גוף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ