![]() |
חישבתי את התפריט הזה בערך וזה לא 1000 קלוריות זה בערך 1800 קלוריות אולי טיפה יותר אפילו
עשית אירובי במסה? |
ציטוט:
אבל עדיין הייתי הרבה מתחת לנייטרלי כך שזה לא משנה, הגירעון עדיין היה גדול. ואירובי ממש לא הרבה, הליכות פה ושם וריצה אולי פעם פעמיים בשבוע של 20 דקות חח :p |
ציטוט:
אני יוסיף אותך לפייסבוק ננסה לדבר שם בצ'אט מתישהו ואם לא יסתדר אז מייל או משו ואני חייב לציין כל הכבוד ההשקעה שלך אדירה לא קל לעמוד בתפריט כזה בלי לזוז ממנו מילימטר |
מוזר שעוד לא הגבתי לך פה :o
בונא תמיר, אתה קרנף!! חיה לא נורמלית!! תמשיך להפציץ! |
בואנה אחי אתה שור רציני!!!!
כמה זמןאתה בחיטוב כבר? |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומי היה מאמין? אבל זה קרה. תמשיכו לזלזל, ככה המוטיבציה רק תגדל =] |
אתה חי בסרט של להגיע בגיל 17 ליד 48 ועוד טבעי. גם אם היתה לך גנטיקה של פיל הית הייתי אומר שאתה חי בסרט.
נראה לי שלא ראית עדיין יד 48 על אחוז שומן בינוני-נמוך במציאות. :) ואני לא מזלזל אתה נראה אחלה בחור ובהצלחה עם ההתקדמות, אבל תכנס לפרופורציות אה ויש הבדל קטן בין להגיע מהיקף 30 ל 40 בין להגיע מהיקף 40 ל 50. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברוכים הבאים למציאות: אי אפשר להגיע ליד 50, על אחוז שומן סביר, טבעי. ואל תאמין לחרטות שאתה שומע באינטרנט. :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אהה איגור ? :tongue:;) וגם בלי שום קשר אני לא מסכים, עובדה שזה אפשרי, תראה למשל את אולג מהפורום, למרות שהוא לא על אחוז שומן נמוך עדיין הוא גדול ונראה מצוין. אני ממש לא רוצה להתווכח, אני מעדיף לדבר עם הברזלים ולא עם הפה כאן בפורום =] |
ציטוט:
חחח |
יפה מאוד אחי
|
טנק ! :)
|
נראהה חיה
מושלםם חיטוב וגמ מסה |
אתה ענק אחי כול הכבוד לך בחתימה היית ניראה מה זה שחיףף
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ