![]() |
חובבן מקצועי לא צריך להפגע
אתה מקצועי מידי בשביל להפגע :)
|
למרות שזה היה סט קשה! לא קל להצטלם בכזו שעה (שיא הצהריים) והיה ממש חם!!
יצאו תמונות טובות... כל הכבוד לקובי ורונן! תודה לכל המחמיאים.. ובאמת תמונות סבבה! |
תמונות יפות מאוד וחיטוב לא רע
|
ואוו נראה מעולה!
|
חיטוב מטורף, יבש ואסתטי מאוד! עוד רוחב בגב ויש לך את הX-frame הכי חזק בפורום!
|
נראה מצויןן!!! חיטוב פצצה כל הכבוד!
|
ציטוט:
ואם נגיד יש לי סקוואט של 100 קילו, שזה אחלה משקל והברכיים גולשות במלא קדימה אז אתה אומר שזה לא משנה? העיקר שיש משקל גבוה? תסביר רגע את עצמך.. |
ציטוט:
תמשיך להתאמן כמו שאתה מתאמן עכשיו רק תקנה את הפלטות של 1.25 ו 2.5 כדי שתוכל להוסיף משקל כל אימון |
קובי אתה חסר לנו במכון!
חיטוב מדהים אין לי מילים, לא להרבה אנשים יש את המשמעת שיש לך. |
נראה מעולה!חיטוב פצצה,אחלה בטן
תפור עליך דוגמנות. |
אח שלי קודם כל הכבוד סחתיין על העבודה הקשה והחיטוב הממש ממש נקי כל הכבוד,
לפי דעתי היית צריך להפסיק את החיטוב לפני חודשיים(כשהעלת את התמונות של לקראת סוף חיטוב)נראת מצויין ולא היית צריך לחטב לרמה כזאת של מתחרים,לא יודע למה אבל החזה יצא בפיגור יחסית לשאר הגוף בתמונות הקודמות שלך הוא נראה מושלם ופה כאילו אבדת קצת ממסת השריר שלו או שזה יצא בתמונות ככה,אגב ידיים כתפיים ובטן נראים סוף הדרך. |
מתאים
סבבה, מאוד מרשים! חטוב ושרירי ביותר! נראה מתאים מאוד לצילום!
בוא ניפגש לקפה ונדבר על כל העיניינים, בסדר? אני אספר לך בדיוק על הפרוייקט איך אפשר ליצור איתך קשר? הטלפון שלי כפי שפרסמתי באתר הוא 0544340105 והמייל meirav.heiman@gmail.com אשמח אם תתקשר אלי או שתשלח לי את המס שלך ואני אתקשר |
נראה מצוין,חיטוב אדיר
|
ציטוט:
|
כן אני יבוא לתחרות , וכל אלה שיעלו לבמה אני אגיד להם "יש לך מזל שאני לא עולה" (עד שאני אחטוף אגרוף ממישהו וידמם על הרצפה. בחזרה למציאות אני אעשה מאמצים שנה באה לעלות אני עד אז מאמין שאני אהיה שלם עם המראה שלי
|
מצויין ילא 90 קילו...איך אתה עובד על התאומים??
|
אילו תוספים אתה צורך?
|
בעניין התאומים ההיקף 44.5 אני לא יודע עד כמה זה נראה בתמונות אבל זה שריר מאוד "גנטי" לא סתם המון מסנטלים אותו, אין טעם לעבוד עליו בטרוף הוא מספיק עובד קשה בסקוואט.
בעניין התוספים הייתי במסה משתמש בגיינרים בגלל העבודה לא תמיד היה לי זמן (הגעתי ל-95 קילו) בחיטוב הייתי עם חלבון איזופיור וקפאין. ולא אני לא 90 קילו זה המשקל האמיתי שלי ובניגוד למישהו אחר בפורום אני לא מחשיב את היום פינוק אחרי התמונות שהוספתי 2 קילו נוזלים |
ציטוט:
לא חשבת לקחת מולטי-ויטמין לתחזוק של הגוף בזמן החיטוב? אגב אם אפשר לשאול במה אתה עוסק? |
לא לא חשבתי לקחת מולטי ויטמין אולי זו הייתה טעות. ואני עובד בנתב"ג לא עבודה פיזית אבל משמרות כולל לילות , על שינה קשה לי להקפיד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ