![]() |
ב - 10 חודשים הראשונים התפתחתי פחות או יותר בגלל הגנטיקה גרידא. אחר כך כבר הבנתי את הטעויות שעשיתי וגיבשתי תכניות תזונה מתאימות. התוצאות כמובן, לא איחרו להגיע. מה לעשות, לרובנו יש את התקופה הזאת שאנחנו רק חושבים שאנחנו עושים נכון, אבל באמת יש הרבה טעויות. אבל עם הזמן כל אחד מתרחק מהתקופה הזאת - והיא בשבילו הופכת להיות השלב של טעויות שמהן הוא למד והסיק מסקנות. לומדים מטעויות זה משפט חכם.
|
אתה לפחות זה, לי אין שום תוכנית תזונה חח.
אני משתדל להגיע ל-160 גרם חלבון בערך ביום (קוטג'ים, ביצים, טונות, חזה עוף, גבינה צהובה), להרביץ פחמימות (אורז, בננות, שיבולת שועל, ברנפלקס) וזהו. מתקדם אחלה בלי תפריט .. |
ציטוט:
|
ני חויה סיבה איזה רגליים, ברמה מטורפת כל הכבוד
|
אחלה של רגליים גבר
|
גם אני רוצה כאלה רגליים !! אצלי זה ההיפך הפלג גוף עליון גדול (ידיים 41 וגב 117 ס"מ)והפלג גוף תחתון חסר פרופורציה (היקף 64 ברגל)
|
אחלה רגליים אחי! עזוב את כל החוסר פרופורציות..רגליים קשה לפתח וגוף עליון בהרבה יותר קל לפתח אם הזמן תשיג את האיזו הזה בין פלג גוף עליון לתחתון.
תן תמונה של תאומים או היקף שלהם. צריך שיפור ביידים חזה וכתפיים. אבל כל הכבוד סוף סוף מישהו אם רגליים!! זה יתשלם לך בסוף בכל הקטע של פיתוח גוף:) רגלים..תאומים.. זה הבסיס אני כבר שנה בלי סקוואטים:(((( מבואס רצח. ההיקף ירד אני בקרוב יצלם גם רגליים. |
חחח מקס ועדיין הרגליים שלך יותר גדולות ממני..:sbb3:
|
בקשר לתפריטים, אני עבדתי בלי תפריט, אבל עם תפריט התוצאות הרבה יותר טובות, יש לי פתרון לכל החברה בלי התפריט.
תכינו תפריט שיהיה לכם נוח איתו! תפריט כייפי כמו שלי (תסתכלו בלוג), אבל בתחלאס כל יום אני עושה בו 3-4 שינויים בהתאם ליום. יש ימים שאני אוכל יוגורטים במקום לחם וקוטג' אם אין לי כוח, יש ימים אני אוכל בשר אחר ופסטה במקום אורז וחזה עוף, יש ימים שאני אוכל פיתה במקום האורז, אני כמעט תמיד אוכל כמה עוגיות עם קפה. אני חי בלי שום מגבלה בגלל התפריט (לרוץ הבייתה לאכול או לבשל חזה עוף), אבל 70-80 אחוז מהתזונה שלי לפי התפריט. זה יוצא תוצאות יותר טובות בלי להקריב, כי יש תפריט שהוא מכוון אותי. בקשר עליך איגור, לא ענית לי עם הג'ינסים ! |
כל הכבוד איגור הרגליים שלך נותנתלי מוטיבציה להמשיך
כל הכבוד לאנטון כי בגללו היתחלתהלהיתאמן דרך אגב אנטון יש לי בין דוד שיש לו גנטיקהטובה אבל קצת שמן אני לוקח אותו לגיל הוא גם יהיה סוס !! ויש לי עוד בין דוד אח של אותו אחד שדיברתי עליו גם אותו לוקחים לגיל ברגע שיש לו 13 :):):):) ככה שעד גיל17 הוא יהיה הר |
יוווו איגור אחי ! איזה רגליים של בהמה טיבטית, אשכרה ויתרת אל ג'ינסים.
|
אחלה רגליים.. גם טרפזים טובים
|
אחלה רגליים אבל מוזר שהדדליפט שלך מאוד חלש
אני עושה אותו משקל ברגליים כמו שרשמת אבל דדליפט 210. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקשר לג'ינסים - אני לובש מדי פעם ג'ינסים ביציאות אבל לוקח לי שעה ללבוש אותם ואם אני לא לוקח ג'ינס בכמה מידות גדול עליי אני הולך כאילו יש לי שפשפת.
|
בואנה יש לך רגליים פשוט ענקיות...ממש מסיבי ברגליים
תמשיך ככה...רק אתה חייב לשפר את הפרופורציות בין החלק העליון לחלק התחתון |
פיי 4 ראשי קטלני וגם טרפזים וידיים צריך לשפר חזה
בהצלחה! |
ebat bik
אחלה מסה רגליים טרפזים וחזה...ממש אהבתי |
ציטוט:
אצלי יש הפרש של 15-20 קילו בין הדד ליפט לסקוואט. ואחלה רגליים איגור! מרשימות ביותר... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ