![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התחלתי בערך היקף 27 בלחץ ועכשיו אני בערך 34 (לא מדדתי) אחרי חצי שנה על אותו אחוז שומן +- (לפני חצי שנה 8% ועכשיו 10%) בלי עין הרע אני מקווה להמשיך ככה אבל עם כל הכבוד לא עליתי הרבה בכוח ובכל זאת עליתי 12 קילו בלי עלייה בשומן פחות או יותר מה זה אומר? שהכוח זה הדבר הכי חשוב? |
ציטוט:
הכוח-והתזונה הולך ביחד,וזה שעלית כל כך הרבה במשקל,ואתה אומר שעלית 2% בסך הכל. מי אמר שעלית שריר? הכל שריר?.. וכמו שאמרתי אחי עם אתה לא מרים כבד ואת הלא חזק,סביר להניח שגם הגוף באותה רמה של הכוח שלך. האם איי פעם ראית בנאדם שדוחק 100קילו בנץ,שהוא נראה שחיף/רזה-לא משו?. אני בטוח שלא. זה כבר יענה לך על הכל. :book: |
ציטוט:
אני למשל המשקלי עבודה שלי סבירים יחסית,אבל הגוף נראה כאילו הוא מרים יותר,הכוח הלאו דווקא משחק תפקיד שאתה מדבר על באדיבילדינג. החכמה אצלנו זה להראות כמו אחד שדוחק 100 בבנץ':) |
ציטוט:
וכן הכוח כן קשור אבל לא נכנס לויכוח אחי. ... |
זה דניאל "אבינו שבשמיים"
|
עם קיבלת באן למה אתה בפורום?
במשתמש של מישו אחר ועל מה קיבלת באן? פתח משתמש חדש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיבלתי באן כי רשמתי לאיתיצ'וק "קוקסינל" בצחוק וdr muscle חשב שזה רציני,בקטנה:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואז שתגיע אז תיראה ענק, |
ציטוט:
|
אחי אין לך מה לדאוג בנץ' זה כמו קלסר, אתה ממלא נילוניות אבל אם הם נגמרות אז צריך לחכות לשליח שיביא עוד. וזה תלוי אם אתה קונה נילוניות מספק גרוע או מחנות טובה כמו אופיס דיפו כי השירות חשוב לא פחות מהמחיר שאתה תשלם... מבין?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ