![]() |
נראה ממש מעולה..לא אהבתי כל כך את הגנטיקה בבטן, אבל הישג יפה להגיע ל10% :)
|
חיטוב מצויין.
תעבוד טוב על החזה עליון. אהבתי את הגב בעיקר בתמונה האחרונה. יש לך אחלה גנטיקה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
לפחות אתה אהבת :) |
כל הכבוד אחי אחל'ה חיטוב ואחל'ה מראה, כמו שאמרו דגש על החזה אבל עזוב את כל זה..
אתה בן 16... תמשיל בקצב הזה ותגיע להיות בהמה טיבטית עד הצבא בתקווה איכשהו לשמור על זה שם. |
חיטובבב אששש
|
ציטוט:
ציטוט:
|
נראה מעולה..!
מה הסוד שלך? תן טיפים ;) השתמשת בתוסף בחיטוב? שורף שומן וכל מיני שטויות כאלה אחי? |
ניראה מעולה אחיי כול הכבודד
|
נראה מצצצוין,ולא רק לגיל!
חסרה מאסה כללית וחזה בקטנה בפיגור.. אבל תותח ל16 :) |
אחי באמת כל הכבוד
נראה שלא איבדת מסה כמעט ואחלה בטן! |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אה בעצם,באומגה 3 ובסנטרום מולטיויטמין שאח שלי הביא מחול אז אמרתי שניקח,בכל מקרה שהוא יסתיים אני אקנה מולטיויטמין של אופטימום |
וואו אחי איך גדלת!!!
כל הכבוד! גנטיקה יפה אהבתי... השרירי בטן שלך זהים למייקל לואיס.. ידיים טובות... שאפו. |
חיטוב מעולה לדעתי......כמעט ואין איבוד שריר.....
אתה יכול להגיד בגדול מה עשית בחיטוב?.... הכוונה כמה קלוריות של גרעון עשית?..... מה היחס חלבון ששמרת בזמן החיטוב? כמה אירובי עשית??...... וכמה זמן אתה מתאמן בכללי?? |
פייי אחי הבאת אותה בחיטוב כל הכבוד עכשיו תוכל להנות מזה כמו שצריך עד סוף הקיץ:)
|
כמה ריבועים יש'ך?
מהזה כוסראבראבק. |
כל הכבוד אחי !!
חיטוב קטלני |
Result!!!
כל הכבוד
|
ציטוט:
אני קצת לא אוהב את הגנטיקה בגלל המותן אבל שיהיה ציטוט:
אמממ בחיטוב אכלתי 1800 קלוריות ואחרי זה הורדת ל1700 אחרי חודש עד 100 גרם פחמימה (לא כולל אלו שאחרי האימון) החלבון שלי היה 3 פר קילו ובסוף החיטוב זה כבר היה שלוש ומשהו xd קלוריות של גרעון אני חושב שבערך 300-500 אירובי יצא לי פעמיים בשבוע אחרי אימון 20 דק',עוד ריצה של חצי שעה,ולפעמים היה כדורגל בשישי בכללי מתאמן רציני איזה שנה ו10 חודשים אני חושב,כבר לא זוכר,זה סיפור דיי ארוך,אבל בוא נגיד שנה ו10 חודשים רציני (10 חודשים של רציני זה פשוט טונה אחרי אימון אבל זה לא הוגן לא להחשיב את זה) ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
חיטובבב אשששש
מה הסוד שלך ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ