![]() |
לבנות בכלל לא אכפת מגוף, רק אכפת להם מהפנים. להיות 100 קילו שריר לא יעזור לך יותר מדי בבנות אבל גם לא יהרוס, ככה שתהנה במאסה (רק אל תהיה באחוז שומן גבוה)
ואני מדבר פה על הממוצע של הבנות |
ציטוט:
או איזה תגובה טיפוסית כזאת |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח האשכול: לשם שינוי גובה לא תוקפנית: אף אחד לא מכריח אותך להתאמן, אני פשוט לא מבין אבל למה פתחת את האשכול אם היה לך ברור שלא תקבל פה גב מאף אחד? אשכרה הזמנת "תקיפה" אם אלה הסיבות שבגללן התאמנת, זה באמת מצדיק פרישה. |
מה מסכן אתה חושב אני סופר פה מישהו יאפס שם עליך ז
|
אני יצאתי עלוב מה זאת הבטן הזאת ישמן כמה אתה 40 אחוזי שומן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי הכל הקללות שלך היו משהו מיוחד כאלה שלא שומעים כל יום |
מה הקשר ? אני אגיד לך ת'אמת הלכתי לבריכה עם משיהו שהוא הרבה יותר גדול ממני /חטוב ובנות קפצו עלינו בלשון המעטה , לא שאני מנסה להעביר פה מסר כל שהוא שאני "זיין" לכל המתחכמים".
אז בנות כן אוהבות גברים גדולים , במיוחד באירופה אני לא ידוע מה חושבות פה הפאקצות אבל לגבי כל הבחורות הנורמליות פה אני בטוח שהם יעדיפו גבר גדול מאשר שחיף. ועכשיו לתכלס , מה זה משנה בכלל אני יכול להראות לך שמנים שמזיינים יותר מדוגמנים אם אתה חושב שכל ההצלחה עם בחורה תלויה בגוף אתה משלה את עצמך . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואני הגעתי למסקנה שאני צריך ללכת להתאמן עוד שעה וחצי כדי לגדול ולא לרדת ..
נמאס כבר מחתונות חחח |
ציטוט:
ולפותח הפוסט, אם אתה מתאמן בשביל בנות מצבך חמור ביותר ואתה צריך פסיכיאטר דחוף! אני לא אתפלא אם תגיד שאבקות מנפחות ועושות בעיות בכליות ועם כל סקופ צריך לשתות 8 כוסות מים... בקיצור תפסיק לאכול ותצא לרוץ ונראה מה יהיה :idea: |
ציטוט:
אז לך תשאל את the one איך זה שאף אחת לא יורקת לכיוון שלו עם כל הגוף הזה שאתה מדבר עליו בעוד שיש שלי חברים , 1.70 על -77-78 קילו והם חוגגים לאללה ... אל תדבר שטויות . |
זה לא שטויות זה עובדה
אתה חושב שמישהו על גובה נמוך (עד 1.70) אם רוחב רציני בנות אוהבות את זה? לבנות לא אכפת שיהיה כמה שיותר ידיים וחזה ובטן וכל החרטה הזה מה שמפריע להם זה הרוחב הגבי תראה את מייקל לואיס אין לו רוחב בשיט וגם חזה בשיט אבל יש לו יד יחסית גדולה לבן אדם ממוצע (למישהו שמתאמן הוא נראה על הפנים) ובנות אוהבות אתזה ואני מתערב איך שגם אם הוא היה 1.60 בנות היו אוהבות אתזה אבל הכול חרטה הכול תלוי תלוי באופי ברור לך שעכשיו אם מישהו 100 קילו על 1.65 ועם הוא יודע איך להשיג הוא ישיג בנות |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אמרתי את זה הם לא אוהבות יותר מידי רחב ואתה יודע אתזה טוב |
חחח אני לא מבין איזה בנות יש אצלכם.
בנות אוהבות בנים עם מאסה וזה עובדה. לפחות אצלנו זה ככה. לא נתקלתי בבחורה שלא אוהבת שרירים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ