ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אנשים כנסו הגעתי למסקנה (https://israelbody.com/showthread.php?t=56572)

OverPower 10-07-09 01:35

לבנות בכלל לא אכפת מגוף, רק אכפת להם מהפנים. להיות 100 קילו שריר לא יעזור לך יותר מדי בבנות אבל גם לא יהרוס, ככה שתהנה במאסה (רק אל תהיה באחוז שומן גבוה)
ואני מדבר פה על הממוצע של הבנות

manshush 10-07-09 01:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ronaldo (הודעה 872318)
:cry:

חח מסכן הסנאדם הוא כבר לא יכול להגיב בלי שיזרקו לו איזה סמיילי
או איזה תגובה טיפוסית כזאת

The-Two 10-07-09 01:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 872337)
לבנות בכלל לא אכפת מגוף, רק אכפת להם מהפנים. להיות 100 קילו שריר לא יעזור לך יותר מדי בבנות אבל גם לא יהרוס, ככה שתהנה במאסה (רק אל תהיה באחוז שומן גבוה)
ואני מדבר פה על הממוצע של הבנות

אני מסכים איתך רוב הבנות בגילאים ה 14-17 יותר חשוב הפנים.

Yoshi-Moto 10-07-09 02:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 872316)
^
ויקום המלפפון ויכה את הגנן!

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

לפותח האשכול: לשם שינוי גובה לא תוקפנית:
אף אחד לא מכריח אותך להתאמן, אני פשוט לא מבין אבל למה פתחת את האשכול אם היה לך ברור שלא תקבל פה גב מאף אחד? אשכרה הזמנת "תקיפה"

אם אלה הסיבות שבגללן התאמנת, זה באמת מצדיק פרישה.

idan101 10-07-09 18:37

מה מסכן אתה חושב אני סופר פה מישהו יאפס שם עליך ז

idan101 10-07-09 18:39

אני יצאתי עלוב מה זאת הבטן הזאת ישמן כמה אתה 40 אחוזי שומן

JaSoN.B 10-07-09 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan101 (הודעה 872843)
אני יצאתי עלוב מה זאת הבטן הזאת ישמן כמה אתה 40 אחוזי שומן

על מה אתה מדבר יא חתיכת שמוק???

Yoshi-Moto 10-07-09 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan101 (הודעה 872840)
מה מסכן אתה חושב אני סופר פה מישהו יאפס שם עליך ז

לפני שאתה פונה למישהו תצטט אותו ככה תעשה חיים קלים יותר לכולנו, נבין אל מי אתה מדבר ומי צריך להתאבד עכשיו מהעלבון
אחרי הכל הקללות שלך היו משהו מיוחד
כאלה שלא שומעים כל יום

WEST $ SIDE 10-07-09 21:29

מה הקשר ? אני אגיד לך ת'אמת הלכתי לבריכה עם משיהו שהוא הרבה יותר גדול ממני /חטוב ובנות קפצו עלינו בלשון המעטה , לא שאני מנסה להעביר פה מסר כל שהוא שאני "זיין" לכל המתחכמים".

אז בנות כן אוהבות גברים גדולים , במיוחד באירופה אני לא ידוע מה חושבות פה הפאקצות אבל לגבי כל הבחורות הנורמליות פה אני בטוח שהם יעדיפו גבר גדול מאשר שחיף.

ועכשיו לתכלס , מה זה משנה בכלל אני יכול להראות לך שמנים שמזיינים יותר מדוגמנים אם אתה חושב שכל ההצלחה עם בחורה תלויה בגוף אתה משלה את עצמך .

Tapit 10-07-09 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 873028)
מה הקשר ? אני אגיד לך ת'אמת הלכתי לבריכה עם משיהו שהוא הרבה יותר גדול ממני /חטוב ובנות קפצו עלינו בלשון המעטה , לא שאני מנסה להעביר פה מסר כל שהוא שאני "זיין" לכל המתחכמים".

אז בנות כן אוהבות גברים גדולים , במיוחד באירופה אני לא ידוע מה חושבות פה הפאקצות אבל לגבי כל הבחורות הנורמליות פה אני בטוח שהם יעדיפו גבר גדול מאשר שחיף.

ועכשיו לתכלס , מה זה משנה בכלל אני יכול להראות לך שמנים שמזיינים יותר מדוגמנים אם אתה חושב שכל ההצלחה עם בחורה תלויה בגוף אתה משלה את עצמך .

this guy said it all :>

מקסימוס1 11-07-09 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan101 (הודעה 871887)
אני מתאמן כבר 3 שנים במכון
התאמנתי שנתיים והפסקתי וחזרתי כעבור שנה
טוב אני יגיד את זה ישר 80% לפחות מהבנות לא אוהבות שרירנים
כמה שזה מבאס העולם השתנה בחורה היום תעדיף מישהו רזה עם קוביות בבטן
קצת שרירים בידיים וזהו
אני אישית עשיתי את זה רק בשביל אסטטיקה אבל זה בזבוז זמן וכסף חבל על האנרגיה אם
כבר הכי טוב זה לעבוד רק על חיטוב ולא להיות גדול כמה שזה מרשים אבל זאת המציאות
שרירנים היום זה כבר לא זה
כרגע אני 83 ק''ג על 174 ואני חושב להתחיל לרדת ל75
ואל תגידו לי למי איכפת מה בנות חושבות רובכם הגדול הולך למכון בשביל אסטטיקה ולא בריאות

יפה דיברת.....אכן מסקנות נבונות!!;)

JaSoN.B 11-07-09 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מקסימוס1 (הודעה 873125)
יפה דיברת.....אכן מסקנות נבונות!!;)

לא נראה חשוד בכלל שרק עכשיו נירשמת, ודווקא אתה מסכים איתו...מוזר לא?

MagneZium 11-07-09 02:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 872121)
חרטה אחי אני 1.63 על 62 קילו והרבה בנות בשכבה שלי לא אוהבות את זה
ויש לי עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא כפפות לקרוע וצלחות לגמור עד שאני יחשב למישהו ברמה נמוכה אפילו כי אני כלום בינתיים...

גוף שבנות אוהבות זה למשל הגוף של דה וואן או לא יודע מי זה מה שבנות מחפשות בראסמי

אחי אתה בן 14 השק של הביצים עוד לא נפל לך מהזין על מה אתה מדבר? מה הבנות בשכבה שלך מבינות מהחיים שלהם?

עלוש 11-07-09 03:33

ואני הגעתי למסקנה שאני צריך ללכת להתאמן עוד שעה וחצי כדי לגדול ולא לרדת ..
נמאס כבר מחתונות חחח

Bar's 11-07-09 05:09

ציטוט:

ויש לי עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא כפפות לקרוע וצלחות לגמור עד שאני יחשב למישהו ברמה נמוכה אפילו כי אני כלום בינתיים...

גוף שבנות אוהבות זה למשל הגוף של דה וואן או לא יודע מי זה מה שבנות מחפשות בראסמי

טוב שהבנות בשכבה שלך עוד לא קיבלו מחזור.. אחי אתה בן 14 :confused:
ולפותח הפוסט,
אם אתה מתאמן בשביל בנות מצבך חמור ביותר ואתה צריך פסיכיאטר דחוף!
אני לא אתפלא אם תגיד שאבקות מנפחות ועושות בעיות בכליות ועם כל סקופ צריך לשתות 8 כוסות מים... בקיצור תפסיק לאכול ותצא לרוץ ונראה מה יהיה :idea:

Holy_Templar 11-07-09 11:14

ציטוט:

אז לך תשאל את the one איך זה שאף אחת לא יורקת לכיוון שלו עם כל הגוף הזה שאתה מדבר עליו
בעוד שיש שלי חברים , 1.70 על -77-78 קילו והם חוגגים לאללה ...

אל תדבר שטויות .

רועי ב.א 11-07-09 11:36

זה לא שטויות זה עובדה

אתה חושב שמישהו על גובה נמוך (עד 1.70) אם רוחב רציני בנות אוהבות את זה? לבנות לא אכפת שיהיה כמה שיותר ידיים וחזה ובטן וכל החרטה הזה מה שמפריע להם זה הרוחב הגבי

תראה את מייקל לואיס אין לו רוחב בשיט וגם חזה בשיט אבל יש לו יד יחסית גדולה לבן אדם ממוצע (למישהו שמתאמן הוא נראה על הפנים) ובנות אוהבות אתזה ואני מתערב איך שגם אם הוא היה 1.60 בנות היו אוהבות אתזה

אבל הכול חרטה הכול תלוי תלוי באופי ברור לך שעכשיו אם מישהו 100 קילו על 1.65 ועם הוא יודע איך להשיג הוא ישיג בנות

TheRock 11-07-09 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רועי ב.א (הודעה 873233)
זה לא שטויות זה עובדה

אתה חושב שמישהו על גובה נמוך (עד 1.70) אם רוחב רציני בנות אוהבות את זה? לבנות לא אכפת שיהיה כמה שיותר ידיים וחזה ובטן וכל החרטה הזה מה שמפריע להם זה הרוחב הגבי

תראה את מייקל לואיס אין לו רוחב בשיט וגם חזה בשיט אבל יש לו יד יחסית גדולה לבן אדם ממוצע (למישהו שמתאמן הוא נראה על הפנים) ובנות אוהבות אתזה ואני מתערב איך שגם אם הוא היה 1.60 בנות היו אוהבות אתזה

אבל הכול חרטה הכול תלוי תלוי באופי ברור לך שעכשיו אם מישהו 100 קילו על 1.65 ועם הוא יודע איך להשיג הוא ישיג בנות

כמה בולשיט במשפט אחד, מי אמר לך בדיוק שבנות לא אוהבות רוחב ? אז מה הם מעדיפות בנים עם מותן רחבה וגב צר?(גיטרה

רועי ב.א 11-07-09 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 873235)
כמה בולשיט במשפט אחד, מי אמר לך בדיוק שבנות לא אוהבות רוחב ? אז מה הם מעדיפות בנים עם מותן רחבה וגב צר?(גיטרה

לא אמרתי את זה
הם לא אוהבות יותר מידי רחב ואתה יודע אתזה טוב

avishav1 11-07-09 12:26

חחח אני לא מבין איזה בנות יש אצלכם.
בנות אוהבות בנים עם מאסה וזה עובדה. לפחות אצלנו זה ככה.
לא נתקלתי בבחורה שלא אוהבת שרירים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ