![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.fileflyer.com/view/LcXumBt טוב ורונאלדו אין מצב שבן אדם ידחוק 140 ותיהיה לו יד קטנה, אבל מה הקשר בין SS ל140 ? אם לא הבנתה אני יסביר את עצמי יותר טוב ss היא התוכנית הכי טובה שיש למתחילים יש שמה תתרגילים המורכבים שהם חובה שלומדים אותם בניגוד לתוכניות אחרות, לפי התוכנית הזאת אתה לומד שאוכל זה התנאי היחידי לגדילה, ואין עומס אבל תראה לי מישהוא שמss הגיע ל140 קילו ? לא כל מי שעושה ss מרים 140 קילו אז מה אני יצתרך לחכות עד שאני ירים 140 כדי שתיהיה לי יד גדולה ומשקל כזה יכול לקחת לי מלא זמן, אישית ניסתי תתוכנית היא אחלה אבל למתחילים אני לא הרגשתי שמיצתי את עצמי בה אז בגלל זה הוספתי ימים של היפוטרפיה, |
ציטוט:
קיצר איך גדלת איתה? וכמה עלית במשקלים? רואים שגדלת מפעם |
ציטוט:
|
הפסקתי לקצת ועברתי לab וגיליתי שאני פחות אוהב את התוכנית וגם זה היה 4 אימונים בשבוע abxabxx וזה היה עמוס לי מדי אז חזרתי לss ואני לא מתחרט אני עולה יפה במשקלים, אני עכשיו מתאמן 4 חודשים +- ואני ב-70 קילו סקוואט,60 קילו בנ'ץ פרס, 50 קילו בנט אובר, 70 קילו דדליפט,מילטרי הייתי ב-52.5 קילו, והרגשתי עומס על הכתפיים, הורדתי ועכשיו אני ב45 קילו...
|
נראה נחמד בסך הכל מה האחוז שומן נראה 16..
|
ציטוט:
ציטוט:
את הss עשיתי לפני כמה חודשים ועכשיו אני בתוכנית של a b(אתה יודע מה זה ss רק שזה יום אחרי יום) וגביעי חמישי שישי אני עושה abc, ותאמת אני לא מרגיש שזה מפריע, קיצר רק בזמן האחרון התחלתי לשוב לעצמי ולקחת הכל ברצינות , במשקלים עליתי אבחזה עליתי הכי הרבה(לא שאני דוחק כלכך הרבה אבל יחסית למה שהרמתי,) כל השאר הלך סבבה אבל אחרי הפסקה החלתי ללמוד מחדש תסקוואט ותדד ליפט ואת המיליטרי פרס כי אם אני באמת רוצה להיתקדם במשקלים אני מעדיף קודם לעשות את הטכניקה טובה, |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה מעולה אחי
גם אני כמוך אחרי שניסיתי תוכנית נפח נמוך הבנתי שהיא לא מתאימה למאסה.. ד"א לדעתי אתה לא צריך עכשי חיטוב |
נראה טוב מאד אחי גב מעולה
|
רגע רגע....אתה נכנס לחיטוב???
ממש אל תעשה חיטוב תמשיך מאסה ברראש נקי וד"א...תעבוד על הבטן...יש לך את הבעיה שלי קוביות שטוחות |
ציטוט:
ועל הבטן התחלתי להתאמן רק לפני שבועיים ככה בחיים לא הקדשתי לה זמן מסקנה אבל היא כמו התאומים היא מגיבה טוב. |
ציטוט:
אני מאמין שעוד חצי שנה-שנה תהיה מהמובילים בפורום אחלה עבודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ