![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה נדיר אחי ! צריך לשים אותך במוזיאון יד 41 בגיל 14 ?? מה נסגר ?? חצי מהבנות בכיתה שלך לא קיבלו מחזור ואתה כבר עם יד 40 + בכלל כל הבנים בכיתה שלך רק מקבלים שערות בבית שחי ואת עם מידות שלא יביישו בנאדם בכל גיל.
לא נורמלי. |
יפה מאוד!
תעלה סרטון פוזות שלך
בפעם שעברה שהעלת אני וגם אחרים פספסו ולא הספיקו לראות בגלל שהורדת אותו אחרי יום אני בטוח שהרבה יסכימו איתי שזה משהו שלא כדאי לפספס תעלה אותו שוב או שתצלם חדש בבקשה |
ציטוט:
כן יד מטורפת...גנטיקה מדהימה .... ת.ז. חחח בגיל 14 .. |
ציטוט:
|
=o
. |
גנטיקה מטורפת והכל אבל תפסתי אותך על קצת שקרים (רק כי אני יכול :p חהחה)
לפני חודש פרסמת תמונות וכתבת: "נתונים: גיל:14 ו10 חודשיים גובה:1.80 משקל:76 מתאמן:שנה ושבע חודשיים. חודש אם תזונה נכונה . היקפים עדדין לא מדדתי. הכל מעודכן ומדוייק.!" אז איך זה שפתאום נהיית קטן בכמה חודשים, ואתה מתאמן פחות זמן מלפני חודש? נקודה למחשבה. מצטער שאני קטנוני, חוץ מזה שיהיה המון בהצלחה ואולי באמת תייצג את ישראל באולימפיה פעם חח |
אגב, בפוסט תמונות אחר שלך שהיה בערך חודש לפני הפוסט שדיברתי עליו קודם, כתבת
"כל מי שלא מכיר: סטס גיל 14 וחצי מתאמן שנה ו10 חודשיים בידיוק גובה: 180 משקל:74" איך זה שהזמן שאתה מתאמן בו גדל ככל שחוזרים אחורה בזמן? :p |
טוב נו על תהיו קטנונים
לא משנה בן כמה הוא יש לו יד מדהימה גם אם הוא בן 14 או בן 16 :whistle: |
ציטוט:
|
סטס מה קורה אח שלי? זה דימה זה שמתאמן לידך..:jockey:
חח אני זוכר אותך איך ניכנסתה לחדר כושר ליפני איזה שנה וחצי שנתיים. איך היינו עושים הורדת ידיים עם אלכס :1eye: הבחור ענקי יש עתיד . |
נראה מבטיח
לא נתקיל אותך לגבי אמיתות הנתונים שנתת ,כי ככל הנראה אתה דובר אמת אבל יש לך גנטיקה נהדרת , אם תשאר רציני יש לך עתיד מזהיר .. |
תותח לגיל 14 !
|
בואנה לא נורמלי!!!
רק 14 וחצי!??!!? נראה לי הערסים בבצפר רוצים אותך למכות.. יאללה תביא סכין.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ