ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   נוספו תמונות חדשות של האשם בגלריה פלוס סרטון. (https://israelbody.com/showthread.php?t=56357)

Big_Hand 07-07-09 15:50

אחד המדריכים אצלנו במכון עבר כבר סיים כבר סייקל (הבנאדם ברמה מדהימה), והוא לא מתכוון להתחרות.
כל אחד יעשה מה שבראש שלו.
הסופו של דבר משלים את המחיר האמיתי של זה.

Dr. Muscle 07-07-09 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 870051)
עשיתם מחומרים משהו שהם לא...
מי אמר שמי שלוקח חומרים רוצה להיות ויקטור מרטינז?
ומי אמר שמי שלוקח חומרים צריך קודם כל להגיע לרמה המקסימלית הטבעית של הגוף ורק אם הוא רוצה להתחרות אז שייקח?

הדיון הזה נגמר עכשיו (שוב פעם אני צריך לקחת מושכות ולהזכיר שאין דיבורים על חומרים בפורום? לא על מתי לקחת, מתי לא לקחת, אפילו לא על תופעות לוואי קטלניות, פשוט לא מדברים עליהם).

האשם, אתה צודק באלף אחוז, מה שמפריד באדיבילדר מקצועי מחובבן שמתאמן בחדר כושר להנאתו היא רמת הרצינות שהוא שומר עליה. מהנקודה שהתחלתי להתאמן ראיתי המון אנשים פורשים, חלק בתקופת התיכון, חלק לפני הצבא, חלק בצבא, חלק אחרי הצבא, חלק עם תחילת הטיול, לימודים וכו'... בסופו של דבר מי שנשאר רציני והתאמן חזק הצליח, גם אם הוא התחיל מנקודה חלשה מאד.
הרבה מהחבר'ה שאני רואה בפורום אני תופס את הראש ולא מאמין כמה הם גדלו.. הדוגמא הכי קטלנית זה גלעד, שאני אשכרה זוכר זמנים שהיינו בגודל דומה!

hachem-01 07-07-09 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 870103)
הדיון הזה נגמר עכשיו (שוב פעם אני צריך לקחת מושכות ולהזכיר שאין דיבורים על חומרים בפורום? לא על מתי לקחת, מתי לא לקחת, אפילו לא על תופעות לוואי קטלניות, פשוט לא מדברים עליהם).

האשם, אתה צודק באלף אחוז, מה שמפריד באדיבילדר מקצועי מחובבן שמתאמן בחדר כושר להנאתו היא רמת הרצינות שהוא שומר עליה. מהנקודה שהתחלתי להתאמן ראיתי המון אנשים פורשים, חלק בתקופת התיכון, חלק לפני הצבא, חלק בצבא, חלק אחרי הצבא, חלק עם תחילת הטיול, לימודים וכו'... בסופו של דבר מי שנשאר רציני והתאמן חזק הצליח, גם אם הוא התחיל מנקודה חלשה מאד.
הרבה מהחבר'ה שאני רואה בפורום אני תופס את הראש ולא מאמין כמה הם גדלו.. הדוגמא הכי קטלנית זה גלעד, שאני אשכרה זוכר זמנים שהיינו בגודל דומה!

אני גם חושב שגלעד זו אחת הדוגמאות הטובות ומשיחות שיש לי איתו בימים האחרונים הבחור גם מבין דבר או שניים בפתוח גוף האמת זה משהו שלא ראיתי בו בהתחלה.

hachem-01 07-07-09 16:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 870051)
עשיתם מחומרים משהו שהם לא...
מי אמר שמי שלוקח חומרים רוצה להיות ויקטור מרטינז?
ומי אמר שמי שלוקח חומרים צריך קודם כל להגיע לרמה המקסימלית הטבעית של הגוף ורק אם הוא רוצה להתחרות אז שייקח?

תעשה ותחשוב איך שבא לך אחי זכותך...

ניגרי ענק 07-07-09 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 870103)

לדעתי אתה מגזים בגישתך אלון, אף אחד לא רשם פה סייקלים, סך הכל דיברו על הנושא באופן עקיף.
אין צורך להיבהל כל כך, דווקא הפאניקה הזאת מנפחת משחירה את הנושא, ומפחידה את מי שקורא פה.
אי אפשר לגמרי לנתק את הנושא הזה מפורום של פיתוח גוף כאשר אם תרצה ואם לא מדובר בחלק בלתי נפרד מהספורט הזה.
להגביל דיונים זה מובן לי כיוון שהפורום מסחרי, לכן אנשים לעולם לא יפרטו פה נוסחאות של סייקלים, אבל צריך להיות איזשהו איזון.

hachem-01 08-07-09 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 870326)
לדעתי אתה מגזים בגישתך אלון, אף אחד לא רשם פה סייקלים, סך הכל דיברו על הנושא באופן עקיף.
אין צורך להיבהל כל כך, דווקא הפאניקה הזאת מנפחת משחירה את הנושא, ומפחידה את מי שקורא פה.
אי אפשר לגמרי לנתק את הנושא הזה מפורום של פיתוח גוף כאשר אם תרצה ואם לא מדובר בחלק בלתי נפרד מהספורט הזה.
להגביל דיונים זה מובן לי כיוון שהפורום מסחרי, לכן אנשים לעולם לא יפרטו פה נוסחאות של סייקלים, אבל צריך להיות איזשהו איזון.

אחי אלון לא הגזים ותאמין לי שאלון מומחה לא קטן לענינים האלה הוא חייב להפסיק את הדיון בעניין כי אנשים פשוט לא מבינים בקודים ולנוו אסור לפרט יותר מדי.אל תשכח שמדובר בנערים שחלקם לא עברו את גיל 18.מה שעושה את הדיון על סף הפלילי..........
אז אולי נדבר על כדורגל או שחמט זה מעניין...........

ניגרי ענק 08-07-09 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 870502)
אחי אלון לא הגזים ותאמין לי שאלון מומחה לא קטן לענינים האלה הוא חייב להפסיק את הדיון בעניין כי אנשים פשוט לא מבינים בקודים ולנוו אסור לפרט יותר מדי.אל תשכח שמדובר בנערים שחלקם לא עברו את גיל 18.מה שעושה את הדיון על סף הפלילי..........
אז אולי נדבר על כדורגל או שחמט זה מעניין...........

סבבה כדורגל זה טוב, אבל לא כדורגל ישראלי...
מה דעתך על ריאל החדשה?

:D:winked:

hachem-01 08-07-09 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 870506)
סבבה כדורגל זה טוב, אבל לא כדורגל ישראלי...
מה דעתך על ריאל החדשה?

:d:winked:

האמת אני בור ועם הארץ בכל מה שקשור לכדורים (גדולים) לא סובל כדורגל ולא מעריך את כל ה22 מילייונרים שמנסים לתפוס כדוור ולהכניס אותו לרשת.
אבל מה לעשות זה מה יש אנחנו בנתיים בשוליים נקווה שזה לא להרבה זמן.

bbbodybuilder 08-07-09 01:08

נחמדד

bbbodybuilder 08-07-09 01:10

נחמד...

orelllll 08-07-09 02:55

וואלה עכשיו באמת התרשמתי הבחור עושה התקדמויות כמו של קאי
שיהיה לך המון בהצלחה
ותמשיך לעדכן

טל יואב 08-07-09 14:47

האשם נראה מצויין , רואים שהתמונות צולמו על ידי אדם מקצועי ביותר שיודע את העבודה הייטב

תודה רבה על התמונות החדשות ,

אני מאמין כי השנה אכן יכנס לשלישייה הראשונה במר ישראל ישנו שיפור עצום אצל ספורטאי זה מתחרות לתחרות רואים שהוא אדם שלוקח את הספורט בצורה רצינית ועל הצד המקצועי ביותר .

hachem-01 08-07-09 15:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב (הודעה 870737)
האשם נראה מצויין , רואים שהתמונות צולמו על ידי אדם מקצועי ביותר שיודע את העבודה הייטב

תודה רבה על התמונות החדשות ,

אני מאמין כי השנה אכן יכנס לשלישייה הראשונה במר ישראל ישנו שיפור עצום אצל ספורטאי זה מתחרות לתחרות רואים שהוא אדם שלוקח את הספורט בצורה רצינית ועל הצד המקצועי ביותר .

תודה ידידי היקר...

hasman90 10-07-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bbbodybuilder (הודעה 871856)
ואם מישהו ידבר לא יפה הוא יצטער על זה:
http://up42.siz.co.il/up3/5hxvuzqgwnmz.jpg

שמע ילד אתה עלוב

ניר ורון 11-07-09 00:08

חייה אשם

hachem-01 11-07-09 00:43

תצחקו עליי קצת סרטון שלי לפני שנה וחצי בערך................תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=UFz0OSfHSdY

rrkk 11-07-09 01:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 873121)
תצחקו עליי קצת סרטון שלי לפני שנה וחצי בערך................תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=ufz0osfhsdy

למה לצחוק להיפך
גם לפני שנה וחצי היית ברמה אבל עכשיו עלית כמה דרגות למעלה. כל הכבוד. אם תמשיך באותו קו מעניין מה יהיה איתך עוד שנה וחצי

WEST $ SIDE 11-07-09 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bbbodybuilder (הודעה 871849)
מה אתם מתלהבים ל5 שנים זה כלום לאחד שמשתמש בסטרואידים ועוד כל מיני חומרים

סתום ת'פה ש'ך כבר , לך תוציא את העצבים שלך בגלל היותך שחיף במקום אחר , אני יכול להריח ת'שחיפיות שלך עד לפה .

האשם , מה הנתונים שלך בסירטון?

hachem-01 11-07-09 02:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 873153)
סתום ת'פה ש'ך כבר , לך תוציא את העצבים שלך בגלל היותך שחיף במקום אחר , אני יכול להריח ת'שחיפיות שלך עד לפה .

האשם , מה הנתונים שלך בסירטון?

אגב ארקדי הסרטון הזה תמיד מעלה חיוך על פני כי זה היה המעבר שלי מחובב למקצועי שקלתי אז 92 קילו על אחוז שומן לא נמוך כמו שבטח ראית אגב נקי לגמרי רק חלבונים.
נ.ב אל תתיחס לפגועי נפש.אנשים מסכנים.......

hachem-01 11-07-09 03:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bbbodybuilder (הודעה 873178)
אתה נראה אותו דבר כמעט לא ממש רואים שינוי בגוף

תגיד מה אחותך גילתה לך משהו שאמרתי לה לא לספר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ