![]() |
אחד המדריכים אצלנו במכון עבר כבר סיים כבר סייקל (הבנאדם ברמה מדהימה), והוא לא מתכוון להתחרות.
כל אחד יעשה מה שבראש שלו. הסופו של דבר משלים את המחיר האמיתי של זה. |
ציטוט:
האשם, אתה צודק באלף אחוז, מה שמפריד באדיבילדר מקצועי מחובבן שמתאמן בחדר כושר להנאתו היא רמת הרצינות שהוא שומר עליה. מהנקודה שהתחלתי להתאמן ראיתי המון אנשים פורשים, חלק בתקופת התיכון, חלק לפני הצבא, חלק בצבא, חלק אחרי הצבא, חלק עם תחילת הטיול, לימודים וכו'... בסופו של דבר מי שנשאר רציני והתאמן חזק הצליח, גם אם הוא התחיל מנקודה חלשה מאד. הרבה מהחבר'ה שאני רואה בפורום אני תופס את הראש ולא מאמין כמה הם גדלו.. הדוגמא הכי קטלנית זה גלעד, שאני אשכרה זוכר זמנים שהיינו בגודל דומה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי אתה מגזים בגישתך אלון, אף אחד לא רשם פה סייקלים, סך הכל דיברו על הנושא באופן עקיף. אין צורך להיבהל כל כך, דווקא הפאניקה הזאת מנפחת משחירה את הנושא, ומפחידה את מי שקורא פה. אי אפשר לגמרי לנתק את הנושא הזה מפורום של פיתוח גוף כאשר אם תרצה ואם לא מדובר בחלק בלתי נפרד מהספורט הזה. להגביל דיונים זה מובן לי כיוון שהפורום מסחרי, לכן אנשים לעולם לא יפרטו פה נוסחאות של סייקלים, אבל צריך להיות איזשהו איזון. |
ציטוט:
אז אולי נדבר על כדורגל או שחמט זה מעניין........... |
ציטוט:
סבבה כדורגל זה טוב, אבל לא כדורגל ישראלי... מה דעתך על ריאל החדשה? :D:winked: |
ציטוט:
אבל מה לעשות זה מה יש אנחנו בנתיים בשוליים נקווה שזה לא להרבה זמן. |
נחמדד
|
נחמד...
|
וואלה עכשיו באמת התרשמתי הבחור עושה התקדמויות כמו של קאי
שיהיה לך המון בהצלחה ותמשיך לעדכן |
האשם נראה מצויין , רואים שהתמונות צולמו על ידי אדם מקצועי ביותר שיודע את העבודה הייטב
תודה רבה על התמונות החדשות , אני מאמין כי השנה אכן יכנס לשלישייה הראשונה במר ישראל ישנו שיפור עצום אצל ספורטאי זה מתחרות לתחרות רואים שהוא אדם שלוקח את הספורט בצורה רצינית ועל הצד המקצועי ביותר . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חייה אשם
|
תצחקו עליי קצת סרטון שלי לפני שנה וחצי בערך................תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=UFz0OSfHSdY |
ציטוט:
גם לפני שנה וחצי היית ברמה אבל עכשיו עלית כמה דרגות למעלה. כל הכבוד. אם תמשיך באותו קו מעניין מה יהיה איתך עוד שנה וחצי |
ציטוט:
סתום ת'פה ש'ך כבר , לך תוציא את העצבים שלך בגלל היותך שחיף במקום אחר , אני יכול להריח ת'שחיפיות שלך עד לפה . האשם , מה הנתונים שלך בסירטון? |
ציטוט:
נ.ב אל תתיחס לפגועי נפש.אנשים מסכנים....... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ