![]() |
אחלה שיפור אחי אבל מישו כתב פה שעלית 13 קילו בשנה זה נכון?
|
תגובה אחרונה שלי פה: לפי הנתונים הוא יכול היה להתחרות באלוף האלופים (אני אשים לרגע בצד את הניין של "אם הייתי לוקח חומרים הייתי מר אולימפיה" במציאות הוא לא נראה קרוב לנתונים שהוא מציג
|
ציטוט:
אה כן? מכיר אותו אישית? אז גם אותך הוא חירטט כי אני יודע בוודאות שהוא מתאמן 3 שנים. אל תשאל איך, כי גם אני וגם דור (hadash ) יודעים את זה. |
נראה לא רע, הייתי מציב למטרה לעלות עוד 10-15 קילו בתקופה הקרובה ולהעלות את הלחיצות והמשיכות בהתאם כמובן. בהצלחה
|
ציטוט:
|
מה אתם אשכרה מתווכחים על זה ברצינות
לי אין ספקות שזה שקר מוחלט |
הבחור נראה מדהים עזבו נתונים זה לא משנה..
העיקר שהוא נראה טוב ואם אתם כל כך בטוחים שהוא מחרטט..(אולי לא הכל אמין והוא עיגל פינות)תבקשו שימדוד היקפים..למרות שבתאכלס למי איכפת כמה אתה שוקל זה משנה איך את התארה |
גם בהיקפים הוא משקר חח
|
חנזיר אמיתי גנטיקה מעולה..
איך אתה אוכל שטויות ועולה בלי שומן זה נדיר..:x |
צלבתם אותו... כולה פתח אשכול עם כמה תמונות... תגיבו על התמונות...
|
לא נוהג להגיב הרבה בזירת הגולשים, הפעם זה דורש תגובה.
מה זה משנה מהם הנתונים ובכמה זמן הוא שיפר אותם? הוא עבר שינוי מעולה, כל הכבוד לו ותפסיקו להתעסק בקקי. תמשיך ככה בן אדם. |
ציטוט:
מסכים איתך אחי, עזבו אותכם נתונים, תראו איך הוא נראה! פשוט מטורף! אחי, שיהיה לך רק בריאות, אתה פשוט חיה רעהההה, כל הכבוד, המשך כך! :tongue:;) |
ציטוט:
fail עצבני ביותר שום נתון לא תואם את מה שהוא אמר |
ציטוט:
|
יש לך גנטיקה מעולה. גוף אסתטי ביותר, עלה והצלח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה ש-13 קילו נקי לא עולים אפילו בחצי שנה..וזה גם בלחץ אם אתה מתאמן חדש אבל מזה משנה נראה מעולה אחי |
מה מרשים ב94 קילו על 1.82 בדיוק?
|
ציטוט:
זה די מרשים ... לא מעל ומעבר אבל כן.. |
אחייייייייי
לפי הנתונים שוהא רשם(מלבד זה שהוא אמרו להיות האדם ללא חומרים הכי מטורף פה בארץ), אני לא מכיר משיהו עם מסת כזאת על אחוז שומן כזה. להיות 7 אחוז שומן גם על 85 קילו הרבה מאוד אנשים היו רוצים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ