![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מבין כל מה שהציעו פה מה הכי כדאי לעשות?
|
אין מה עובד הכי טוב תנסה כמה אפשרויות ותיצמד עם מה שעובד הכי טוב עליך.
|
ציטוט:
|
הלוואי עלי לסיים בשעות האלו....אני בדרך כלל סיימתי ללמוד בשעות 4 ככה ואז מגיע הבייתה באיזה 5,אז בשעה 7 התחלתי להיתאמן...
|
פייי אחי זה סיוט זה אבל =\
זה נורא להתאמן בשעות כאלה.. חשבתי על עוד רעיון אולי להביא ארוחת צהריים לבצפר וככה זה יסתדר לי בול.. אבל פאדיחה להתחיל להוציא חזה עוף ו 400 גרם אורז =\ |
ציטוט:
|
אבל אני רוצה שזה יחשב כבר בתור ארוחת צהריים לאכול את זה בערך ב 1 וחצי וככה איך שאני בא הביתה אוכל בננה ואחרי חצי שעה עף לאימון...
|
ציטוט:
אני חשבתי כמוך פעם אבל יאיר להב בכבודו ובעצמו אחד שעוסק במחקרים ויש לו תארים בארץ ובחו"ל מסביר אפילו שכדאי לאכול חלבון לפני האימון כדי למנוע כמה שפחות זמן פירוק שריר במהלך האימון |
מה הבעיה אני לא מבין?
אני מגיע הבייתה ב2 ועשרים אוכל,ב3 הולך לתחנה ב3 ועשרה במכון. המכון קרוב אלייך אז זה בכלל נוח.. |
תחזור הביתה אחי תאכל ארוחה טובה ומלאה כמו שצריך ותילך להתאמן ככה ב5-6 תאמין לי פצצה !!
|
ציטוט:
ובטעות ציטטתי תתגובה הלא רלוונטית שלך לנושא אבל חפיף |
ציטוט:
אבל צריך לחכות שעתיים אחרי הארוחה ורק אז ללכת פה מתחילה הבעיה שלי אסור ללכת להתאמן ישר אחרי האוכל... |
ציטוט:
|
אה אז זה בסדר?????
כי הבנתי משהו שהגוף לא יודע אם לעכל את האוכל או להתאמן לא זוכר מה... אין צורך לחכות שעה וחצי-שעתיים ואז להתאמן? למשל אני יכול לבוא הביתה לאכול ב3 וברבע לארבע כבר להיות במכון? |
ציטוט:
|
מה לעשות תתאמן מאוחר ועם אנשים..
גם אני יש פעמים שאני לא אוהב להתאמן ואיןן לי כוחח לאימון אבל אני עושה אותו אין מה לעשות מה אתה כוסיתת רק מה שנוח לך ומה שטוב לך?. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ