![]() |
איתי mate האוסטרלים אומרים לא האירים
|
ציטוט:
אל תצבור שומן. |
ציטוט:
HOW DO YOU FEEL THIS MORNING לכל מדינה שדוברת אנגלית כשפת אם יש את המבטא הצורת דיבור והסלנג שלה, פעם ישבתי עם איזה סקוטי ככה בן איזה 26 אולי 7 באיזה בר על החוף באילת, עשיתי איתו תחרות בירות (כמובן שהפסדתי בגדול), בכל אופן אני יודע אנגלית מצויין! ובכל זאת התקשתי מאוד להבין את האנגלית שלו והמבטא המרגיז שלו. |
ציטוט:
|
תראו אך שגלשתם מהתמונות של עמית לניבים ואינדאנים מאוסטרליה . גיימר הידע שלך בהיסטוריה מרשים במיוחד כל הכבוד . גאה להיות חבר שלך.
אפילו עומרי טורבו אמר לי פעם שהוא לא מחשיב אותך כילד מתלהב אלה כשווה בין שווים. |
ציטוט:
אני אוהב נורא היסטוריה, הבעיה שאת ההיסטוריה שאני אוהב לא בוחנים בבגרות :D |
ציטוט:
לא שמעתי עדין על לבנים אינדיאנים, כל המלחמות של האינדיאנים היו בלבנים, נראה לי שהמילה שאתה מחפש זה צוענים. |
ציטוט:
ואני התכוונתי שלפני שבאוסטרליה היו לבנים היו רק אבורג'ינים והבלנים הגיעו מבריטניה ובעקר מאירלנד |
ok mate
:)))) |
סוס ביותר :]
איזה באסה אבל אחי שמת לב שיש לך גינו? רואים את זה אפילו שהתמונות האלו מטושטשות.. זה גינו רק מתחת לפטמה יש לי משהו דומה גם.. |
ציטוט:
ידע טוב בהסטוריה כל הכבוד אבל בסך הכל נתת בהודעה שלך סיכום הסטוריה קצר שלא בדיוק נתן תשובה לאמירה שלי קודם כל אני מכיר אישית שני אוסטרלים (אני מכיר אנשים מכל מיני ארצות ) ועזוב אותך ניב ומבטא, המילה הספציפית "mate" היא כיום מילה שנאמרת באוסטרליה והיא מאוד נפוצה שם. למעשה הם נוהגים להכניס אותה בהמון מהמשפטים שלהם. דומה מאוד ל"אחי" של הישראלים. |
ציטוט:
|
אחחחח אוסטרליה אוסטרליה רחוק ממצרים מירדן מסוריה מלבנון מעירק מאירן והכי חשוב מעזה והחמאס,,,,,אולי נעביר לשם את ישראל זו יבשת ענקית יש שם מספיק מקום ל6 מיליון תושבים, תחשבו איזה כיף חיים נעשה שם
|
ציטוט:
דבר ראשון השפה המדוברת באוסטרליה כיום היא אנגלית זה נכון שבמאה ב19 הגיעו תושבים מאנגליה ואירלנד והם בעצם מהווים את רוב אוכלוסיה באוסטרליה, אבל אין לזה כל קשר לזה שבאוסטריה אומרים mate ובאירלנד לאאאא!!! וכן אני מכיר מישהו מאירלנד שיחקתי איתו סנוקר ראובן שמו לפני שנה בערך ולא הוא לא אמר פעם אחת mate |
חחחחח איזה וויכח לא מעניין פתחתם אתם שניכם חחחחח מאיפה המקור למילה mate חחחח
שיחקת סנוקר עם ראובן האירי והוא לא אמר פעם אחת Mate חחחחחח יא אללה אני עם דמעות בעיניים פה איזה מצחיקים אתם |
ציטוט:
|
Mate (colloquialism)
From Wikipedia, the free encyclopedia This article is about the slang term referring to a friend. For other uses, see Mate. Mate is a colloquialism used to refer to a friend commonly used in the Australia, New Zealand, United Kingdom and Ireland. יופי עכשיו חלאס להרוס לבנאדם את הפוסט |
ציטוט:
אבל אין שום קשר לאיפה המילה התפתחה את זה אני לא יודע וזאת סתם התחכמות מה שאני יודע בוודאות במיליוני אחוזים זה שהמילה הזאת מדוברת כיום באוסטרליה ולא באירלנד נקודה ואין על מה להתווכח פה, ואני בכלל לא מדבר על היסטוריה כי במקרה הזה אין ממש קשר להיסטוריה mate זה סלנג שהתפתח יכול להיות שהמקור הוא מאירלנד אבל זה לא משנה |
ציטוט:
אולי זה יצא ככה בתמונות יש הרבה שראו אותי במציאות,שום ג'ינו אחי:wiggle: עריכה: זה אולי שומן שהצטבר במשך תקופת המסה |
נראה סבבה ...תתחיל לחטב לדעתי
בטן לא רואים שיש לך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ