![]() |
אזה גוף ,אזה יופי,אני מעריץ אותו
|
השאלה היא אם אורך החיים שלהם מתקצר רק בגלל הסטרואידים?
אפשר ללמוד מהנושא הזה על גוף האדם, קראתי פעם שאנשים שאוכלים פחות חיים יותר כי יש להם פחות רדיקאלים חופשיים בגו,. וגם היה משהו על זה שעצלנים חיים יותר... בקיצור מעניין לדעת איך אורך החיים הזה משפיע גם על מפתחי גוף נקיים... |
זה לא שגיא בתמונה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתה חבר שלו? אתה רואה אותו כל יום ? חלאס כבר אם זה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בלי קשר
הבייספס של שגיא דומיננטי לעומת הטרייספס |
ציטוט:
והתמונה הזאת צולמה אחרי 15 שנות אימונים חוץ מחוסר פורפורציה לטענתך שאין לו בין הבייספס לטרייספס הגב שלו ובכלל העובי של הגוף שלו נראה כמו של כל בנאדם ממוצע... |
ציטוט:
|
זה כן שגיא, וואללה זה שכל אחד יורד עליו פה לא אומר שהוא שחיף כי הוא ממש לא.
זה שהיה לו אחוז שומן גבוה לא אומר שאין לו מסת שריר (למרות שהיא לא מספיקה בשביל להתחרות לדעתי) |
כל מי שאמר שזה לא שגיאא אז זהה באמתת הואאאאא אני מכיר את הבנאדם הוא מאמן אצלי במכון כושר בוינגייט....והוא מרשיםםם באמתתת..
וגם נאמר פה אל חברה טיבעיים אז אני רוצה להגיד שיש אחדד קוראים לו טימור (טימה 999) הוא מאמן ליד הבית שלי בפיטנס בבת ים (ד''א אחלה מכון) ותאמינו לי הבחורר טיבעי כמו מים והוא על 11 % שומן 100+ קילו |
ציטוט:
מה אתה מוציא את המרמורים שלך עליי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי זה שהוא נראה יותר טוב מ90% מהפורום, זה נכון. אני אישית תופס ממנו, כי למרות שהוא קצת תמים בקטע של האוף סיזן והחומרים אני מאוד מחזיק ממנו. הוא מראה את עצמו בכל אירוע פיתוח גוף, באופן קבוע כבר מספר שנים ברציפות בהתמדה, הספורט זה החיים שלו ולא צריך להכיר אותו כדי לראות את זה. הבעיה היחידה היא הגישה שלו כלפי החומרים, שהוא מגנה את כל מי שמשתמש כאילו זאת רמאות. אז רק פה יש לו נקודה שחורה ממני, אבל בעיקרון, כל ההמולה שנהייתה סביבו זה בגלל שהפורום הזה מלא בילדים קטנים שרק מחפשים ללכת אחרי הזרם ולא מבררים שניה לפני שהם מדברים. כל אלה שיש להם עניין אישי איתו, זה משהו אחר. אבל חצי מהפורום לא יודע עליו דבר וחצי דבר, וסתם מדבר באויר. יצאתי חפרן. |
ציטוט:
|
לפותח הפוסט התוכוונת בודיבילדרס מקצוענים? או כמונו חובבנים?
אני מאמין שהמקצוענים כל החומרים שהם לוקחים זה לא בדיוק מוסיף לחיים שלהם, כמו כן היו כמה שמתו ממנות יתר של סטרואידים או כאלה שחטפו כל מיני התקפי לב ושבצים למשל ארנולד עבר צינטור אם אני לא טועה. אבל כמו שאמרו לפני גם מקצוענים יכולים לחיות הרבה זמן. אם אתה ברמה "שלנו" כמו רוב חברי הפורום (אמרתי רוב לא כולם), יהיה לך תוחלת חיים של בנאדם ממוצע רגיל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ