ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תחרות מר הדרום 2009 (https://israelbody.com/showthread.php?t=52523)

Pro_XXL_Universe 21-04-09 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmG (הודעה 813539)
מי זה שגיא?

ובאיזה מקום לפי דעתך אני יזכה?

מקום ראשון מהסוף.

sami04 21-04-09 15:12

שבספירה כללית זה יהיה מקום 2 מתוך 2 [;

sagi31 21-04-09 17:07

קודם זה שגיא האמיתי שכותב האי מייל שלי sagi30m@walla.com
דבר שני לא כתבתי פה כבר יותר משנתיים
אין לי משהו נגד האשם וכל הכבוד לו על הזכייה במר צפון.
אם משעמם לכם בחיים תדברו עליי מהיום עד מחר
אני עדיין נראה יותר טוב מ80 אחוז מהפורום שלכם.
גלעד שמח שאתה עוקב אחריי זה רק מראה עד כמה אתה משועמם.
ובקשר לעבודתי השלישית זה הסתיים כבר לפניי 3 שנים.
מי שרוצה להמשיך לכתוב עליי שטויות סבבה מי שבאמת מכיר אותי לא מתרגש ממה שאתם כותבים.
ובקשר למר צפון באתי מאסיבי וגדלתי הייתי 79 על הבמה, נכון לא באתי ייבש וחטוב מספיק אבל נתראה במר ישראל עד 75 ק"ג.

sagi31 21-04-09 17:12

ועוד משהו למי שכותב בשמי אני לא צריך דוברים
והאשם זה היה מאוד ילדותי לאיים עליי פיזית בפורום
אנחנו לא במערב הפרוע.
בכלל לא בדקת איתי כלום ישר הסקת מסקנות.
זכותו של כל אחד להגיד מה שהוא רוצה אבל לאיים??
דבר שני הצעה קטנה שכל אחד יסתכל על עצמו המראה לפניי שהוא מביעה דעה על אחרים.
נכון להיום אני 80 ק"געל 174 מטר כשבמר ישראל הייתי 71 וזכיתי במקום ה3 .
כמו שניגרי כתב אני מכבד יותר אנשים שמתחרים ועברו תסבל שאנחנו עוברים כל תחרות.
אני מאחל לארבל לעבור סבל של דיאטת תחרות לעלות על הבמה ובוא נראה לאיזה מקום אתה תגיע אני מאוד מקווה שתצליח אפילו יותר ממני, אני האחרון שנהנה שאנשים אחרחם נופלים.

gilsXM 21-04-09 17:14

^^^^^^^
עצוב, מאוד עצוב.

Pro_XXL_Universe 21-04-09 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi31 (הודעה 813725)
קודם זה שגיא האמיתי שכותב האי מייל שלי sagi30m@walla.com
דבר שני לא כתבתי פה כבר יותר משנתיים
אין לי משהו נגד האשם וכל הכבוד לו על הזכייה במר צפון.
אם משעמם לכם בחיים תדברו עליי מהיום עד מחר
אני עדיין נראה יותר טוב מ80 אחוז מהפורום שלכם.
גלעד שמח שאתה עוקב אחריי זה רק מראה עד כמה אתה משועמם.
ובקשר לעבודתי השלישית זה הסתיים כבר לפניי 3 שנים.
מי שרוצה להמשיך לכתוב עליי שטויות סבבה מי שבאמת מכיר אותי לא מתרגש ממה שאתם כותבים.
ובקשר למר צפון באתי מאסיבי וגדלתי הייתי 79 על הבמה, נכון לא באתי ייבש וחטוב מספיק אבל נתראה במר ישראל עד 75 ק"ג.

עוקב אחרייך?ידידי בשיא הכנות והאמת מצידי תמות מחר בתאונת דרכים אם טרקטור ממש לא איכפת לי.
דבר שני אם הייתה נכנס לפורום כמו גבר אחרי הפאדיחה שעשיתה במר צפון ומודה שלא עליתה לתחרות בשייפ שצריך לעלות ולא ישר מתחיל לקלל את כולם ולהגיד לי שאני "שמן שזכה מקום רביעי" שניראתי פי 30 יותר מרשים מימך שומן או לא ובנוסף להגיד שלא דורגתי ושכן קבלתי מקום שלישי שזה הכי הרגיז אותי כי אנסתי את הנשמה שלי מכל הכיוונים בישביל המר ישראל הזה.
אז תסלח לי?תיתפגר.

HITMAN 21-04-09 17:35

sagi31 אתה תבוא לתחרות או לא? :)

HITMAN 21-04-09 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium (הודעה 813447)
מה הקשר יקוקסינל קטן ושמן עם גוף עגרטל שיש לי בסלון ,אז אתה איתו בחדר כושר זה אומר שאתה יכול לדבר ככה?
היטמן הילדון איתך בחדר כושר תדאג שאימון הבא יכנס לו מוט אולימפי לרקטום ולא יצא משם:)

OMG אתה איתי בחדר כושר? למה אתם לא מזדהים? :ph34r: :D

OmG 21-04-09 17:42

היטמן אתה מתאמן היום??

אם כן תגיד לי מתי ואני יצלם אותך בפאלפון המשוכלל שלי

HITMAN 21-04-09 17:46

No probmlemms! what time you in GYM ? 0543099692

OmG 21-04-09 17:49

מה זה gym?

vava_g 21-04-09 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmG (הודעה 813795)
מה זה gym?

:shok1::shok1::shok1:

חדר כושר....

HITMAN 21-04-09 18:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmG (הודעה 813795)
מה זה gym?

:D
vava_g צודק ;)

OverPower 21-04-09 18:50

Omg אני מניח שזה אומר שאתה מנתניה, אני לא מתאמן בהולמס פלייס אבל אני יכול לקמבן שמה כמה אימונים חינם אז אם אתה לא מפסיק להספים אני ידאג שנעשה איזה אמון משותף או שניים =)

איסיי ראיתי אותך לפני כמה ימים מעבר לכביש חחח ואתה גודל בקצב מצויין. בהצלחה

נ.ב- למה לעזאזל אתם מתאמנים עם איסיי במכון ולא מדברים איתו? אני בטוח שהבחור יוכל לעזור לכם באימונים...

HITMAN 21-04-09 19:01

ציטוט:

איסיי ראיתי אותך לפני כמה ימים מעבר לכביש חחח ואתה גודל בקצב מצויין
כמה אתם מנתניה :d:d

sami04 21-04-09 19:56

גם אני!!!
מתאמן בסוויפט פולג :d

hachem-01 21-04-09 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi31 (הודעה 813734)
ועוד משהו למי שכותב בשמי אני לא צריך דוברים
והאשם זה היה מאוד ילדותי לאיים עליי פיזית בפורום
אנחנו לא במערב הפרוע.
בכלל לא בדקת איתי כלום ישר הסקת מסקנות.
זכותו של כל אחד להגיד מה שהוא רוצה אבל לאיים??
דבר שני הצעה קטנה שכל אחד יסתכל על עצמו המראה לפניי שהוא מביעה דעה על אחרים.
נכון להיום אני 80 ק"געל 174 מטר כשבמר ישראל הייתי 71 וזכיתי במקום ה3 .
כמו שניגרי כתב אני מכבד יותר אנשים שמתחרים ועברו תסבל שאנחנו עוברים כל תחרות.
אני מאחל לארבל לעבור סבל של דיאטת תחרות לעלות על הבמה ובוא נראה לאיזה מקום אתה תגיע אני מאוד מקווה שתצליח אפילו יותר ממני, אני האחרון שנהנה שאנשים אחרחם נופלים.

אני מאוד מקווה שאתה לא קורא לי ילד (אני בכל זאת מוסיף את זה לרשימה) עכשיו ככה אתה טוען שזה לא אתה כתבת את כל ההודעות האלה בסדר נניח רק נניח שאני מאמין לך למי יש אינטרס שאתה תעבור "טיפול" זרוק שם..(אפילו שלא כל כך אוהבים אותך אני יודע אבל רבאק עד כדי כך.)
אין בעיה אתה רוצה לתקן את מה שנעשה אנחנו נאפשר לך (בכל זאת פורום ישראלבודי הוא פורום סלחן )אז ככה ;אלף אתה מתנצל על כל מה שאמרת וכתבת על אנשים שהם לפחות 50 רמות מעליך.שנית אתה מתנצל אישית ובפורום לכל הנהלת הפורום ודבר שלישי ואחרון תפסיק לעלות בשמות בדויים כי כבר מכירים אותך והאמת אני די מרחם עלייך תעשה את מה שביקשתי ואין בנינו חשבון.

arbel2 21-04-09 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 814159)
אני מאוד מקווה שאתה לא קורא לי ילד (אני בכל זאת מוסיף את זה לרשימה) עכשיו ככה אתה טוען שזה לא אתה כתבת את כל ההודעות האלה בסדר נניח רק נניח שאני מאמין לך למי יש אינטרס שאתה תעבור "טיפול" זרוק שם..(אפילו שלא כל כך אוהבים אותך אני יודע אבל רבאק עד כדי כך.)
אין בעיה אתה רוצה לתקן את מה שנעשה אנחנו נאפשר לך (בכל זאת פורום ישראלבודי הוא פורום סלחן )אז ככה ;אלף אתה מתנצל על כל מה שאמרת וכתבת על אנשים שהם לפחות 50 רמות מעליך.שנית אתה מתנצל אישית ובפורום לכל הנהלת הפורום ודבר שלישי ואחרון תפסיק לעלות בשמות בדויים כי כבר מכירים אותך והאמת אני די מרחם עלייך תעשה את מה שביקשתי ואין בנינו חשבון.

בשם ההנהלה אני אציין שאין צורך בהתנצלות ,פשוט בשינוי בגישה
שידע וילמד לקבל ביקורת (שבאה ממקום בונה ,לא ממקום של רוע) כי בכל זאת בשניה שאתה עולה על במה אתה חשוף לביקורת ציבורית,קיבינימט בן אדם,אתה עולה לבמה בתחתונים וצבע ואתה מצפה שלא ישפטו אותך ? שלא יעבירו ביקורת ?שלא ינסו לנתח מהבית מה עשית בסדר או לא בסדר ? הרי זה תופס בכל ספורט ובטח שבפיתוח גוף

ואני שוב אציין ,שגיא כן מסוגל להגיע בשייפ טוב לתחרות והוא כבר עשה את זה כשהוא לקח מקום שלישי במר ישראל האחרון,הבעיה היא ששגיא גם אחרי 15 תחרויות לא הבין שיש מושג כזה שנקרא אוף סיזן ומתעקש לעשות 23 תחרויות בשנה (או מספר מזעזע אחר) במקום להיות מקצועי באמת ולקחת את הזמן ואשכרה להשתפר בין תחרות לתחרות.

HITMAN 21-04-09 23:12

ציטוט:

תחרויות לא הבין שיש מושג כזה שנקרא אוף סיזן ומתעקש לעשות 23 תחרויות בשנה (או מספר מזעזע אחר) במקום להיות מקצועי באמת ולקחת את הזמן ואשכרה להשתפר בין תחרות לתחרות.
כן,אבל אפשר להיתחרות עם +- 10% שומן בכל תחרויות ולגיעה למר.ישראל. לא לעבור 10% שומן גם אפשר לגדול בין תחרויות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ