![]() |
ציטוט:
גם פעם אחרונה שהוא נכנס לפורום , ולא הייתי מנהל הוא פתח ת'פה המלוכלך שלו כאילו הוא מינימום מר.עולם . כן לא צריך לרדת לרמה שלו , ב 99% מההודעות האלה לא תראה אותי לעולם מגיב ברמה שלו . אבל לטמבל הזה מגיע . זה שלא נתתי לו באן שהוא קורא פה למשתמשים טמבלים, ומסתכל מלמעלה, שיגיד תודה. |
נראה בסדר
חטב איזה חודש תעיף נוזלים ואז תעשה מסה נקייה יחסית לאיזה שנה. בהצלחה |
ציטוט:
|
זה נראה 38, למה לא ?!
תוריד את הביטחון העצמי שלך ולך להתאמן ! |
אחי יש לך גוף סבבה אבל אין לך יד 38
ו אתה לא מחוטב.... |
לפותח הפוסט- היה לך פעם שיער ארוך?
|
יו עכשיו קלטתי מיזה,
אשכרה לא יודע איך שכחתי את האשכול הקודם שלו שעל הדרך עכשוי הצצתי בו תאכלס לא רואים שום שיפור\שינוי מאז תחליט מה אתה רוצה מעצמך , חיטוב\מאסה\לחרטט נראה בינתיים שאתה מצליח רק עם האחרון כי את השנתיים הראשוןנים אי אפשר לשלב כמו את האחרון תתחיל לאכול נורמאלי ולא להסתמך על ממוטה ויש לך מכון ואת כל הכלים להצליח אז כל פעם שבא לך לרשום כמה שטויות באיזו פרום לך תעשה איז פרס או סקוואט זה רק יועיל לך |
1.כותבים "איפה" ולא "איפו".
2.יש לך גוף טוב, אתה יכול לחטב עוד , אין לך חיטוב מושלם, אבל אתה נראה טוב. 3.אם אתה כ"כ רוצה להוכיח שיש לך יד 38 אז קח סרט מדידה, תמדוד ותצלם במקום לעשות כ"כ הרבה רעש, תאמין לי ככה כולם יאמינו לך, איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים. יום טוב לך. =] |
חשבתי שיש בפורום הזה אמון בסיסי בין חברי האתר
|
מה אני מעלה תמונות כאלה למקושרים בוא אתם חברה' על הפנים סבבה כל אחד ממכם מזיין תמוח חושבים שאתם גדולים וחזקים אז נגיד אתם לא יודעים לפרגן מילה טובה אחת לא יוצאת לכם מהפה אז סבבה חח ואתה חושב שאתה מפחיד אותי שתיתן לי באן חח אז תיתן כי אני שם עליך זין ואתה יכול למצוץ לי רק לזיין תמוח אתה יודע חושב שאתה גבר אה אנחנו ניראה מי עומד מאחורי המחשב גבר על המחשב חתיכת אפס ועוד אני עושה פדיחות שאני מעלה למקושרים בואו תראו מלאה בודי בילדרים מעלים למקושריםם ועם תחתונים ומה אתם קשה לכם להגיב כמו גברים לשמור על המפה שלכם איזה פורם :):):):):):) בתחת כל אחד פה תרים תאף שלו יותר מידי אני מוכן להסים כסף שתציוד שאני קניתי לבד בלי ההורים שלי אף זין מיפו לא יקנה תדברים שאני הסגתי בחיים שלי אף אחד לא יקנה אז אתם חושבים שאתם גברים אני התחלתי במשקל מצחיק ואתם יודעים מה כל אחד מימכם שחושב שהוא גבר בוא נעשה כזאת עסקה בוא ניפגש נעשה אימון ביחד ניראה מה המצב אתם חושבים שאני מיסתלבט שהצלי 150 ק''ג זה 80 ק''ג אני מזמין כל אחד מיכמם לבוא עלי ליפגש איתי הכל ועם יש למישהו בעיה שיגיד לי בפנים
|
תיפטר מהגישה .
בהצלחה,יש מסה אחלה לגיל |
וואי אחי יש לך גנטיקה לא משהו איזה בעסה...
בואנה הולי טמפלר אתה מזכיר לי את דוקטור מאסל בתקופות הרעות שלו שכל אשכול הוא היה נועל, והיה נותן איזה 100 באנים ביום |
את לא הזה שעשה את הסירטונים בפליקס?xd
חחחחח,אחי חסר לך חזה בטירוף,וחיטוב אין לך. |
ציטוט:
בן 15/16, מתנהג כמו ילד בן 4. דבר ראשון תלמד לכתוב איבריט, ותלמד לפסק. |
אתה כמו שגיא גרושן הזה,לא לומד...
|
ציטוט:
|
ירין מאסאס אתה מתאמן טבעי ואני מעריץ אותך אם כל הילדים בפורום היו כמוך המצב היה טוב יותר
|
אני עד לזה שיש לו יד 38, פשוט בתמונה הראשונה היא יצאה קטנה.
אתם רק צריכים לראות באיזה מצב הוא התחיל להתאמן, ואיפה הוא עכשיו, חוץ מזה: יש לו גב ענק, (יחסית לגיל שלו). (זה דני מהicq, עכשיו ניזכרתי שאני עוד צריך לשאול אותך משהו >< ) |
ציטוט:
לא מספיק שאתה מכוער כמו קוף, יש לך פה כמו פח זבל... יפה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ