![]() |
תודה רבה גבר..
דרך אגב הקליפר הדפוק הזה אמר לי שאני 24% שומן לפני האימון.. חח יותר לא עולה עליו |
פי נראה מעולה אחי!
כל זה בתשע חודשים,אחד השינויים המדימים. לא חשבתי שצברת עד כדי כך מאסה,הפתעת אותי. כל הכבוד תמשיך ככה! ותחליף את התמונות בחתימה הם עושות לך עוול |
פיייייייי איזה גורילה
יש לך גוף שדומה לשלי רק אני אחוז שומן יותר נמוך |
פפפייייי יא מפלצת ... כל הכבוד ...
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אני פשוט חייב להגיב שוב
גם אני לא חשבתי שצברת כ"כ הרבה מאסה אתה נראה על סייקלים,מזכיר את השינוי של לורנזו (והרבה מאיתנו עם לא כולנו חושבים שהוא על כמה סייקלים טובים),הפרונט באמת רפוי?וככה רואים לך קוביות? איך יזווננה מקסיקנית? |
ציטוט:
אני לא על שום סייקלים והפרונט הוא רפוי, אם אתה רוצה אני יכול ללכת איתך לבדיקות מעבדה אבל אתה תשלם על נסיעות ועל הבדיקות ועל איזה דלי חלבון במתנה :):):):) |
ציטוט:
|
אבל למה הרחבתה תתמונות :|
|
|
ציטוט:
מה שעשיתי זה שיניתי כל תמונה ל-500x500 וחלק ל-450X450 בגלל שהם היו גדולות מאוד וחתכתי את החלקים הלא חשובים מהתמונה.. האמבטיה שלי לא אמורה לעניין מישהו.. לא הרחבתי ולא נעליים........ ציטוט:
תודה גבר |
ציטוט:
|
נראה טוב אחלה מאסה אבל לכללת אחי עליך מלוכלך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאתה משנה רזולוציה ל500x500 או לא משנה מה זה נהיה יחס 1:1 והתמונה נהית מעוותת זה הכל.. היא מתרחבת פי שליש. |
אבל עזוב... עברתה שינוי אדיר, כל הכבוד וזה נראה סיום מסה טובה, אבל אני מהמר זה טיפה יותר מ20% אם לשפוט לפי תמונה של סייד צ'סט, יש הרבה שומן בתחתית החזה.
בכל מקרה שינוי אדיר ועליה איכותית. חיטוב קצר ו... שוב |
ציטוט:
אם אתה רוצה אני יכול להצטלם עוד פעם ולא לשנות את הגודל כדי להוכיח לך. ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ