![]() |
ציטוט:
מה יתן לי להעלות מאסה ולהגיע לקרוב ל20% שומן ואז להתחיל חיטוב ארוך ומייגע שגם בו אני אאבד המון שריר[כמה זמן חיטוב אפשר לעשות ולשמור על כל המאסה שהשגתי?] לכן אני מעדיף לעשות חיטובים קצרצרים מידי שנה גם כדי לראות בדיוק איפה יש לי לשפר וגם שבתמונה הכללית אני אהיה יותר זמן בשנה במאסה[אם אני אעשה מאסה ארוכה יחסית ואעלה בשומן אז גם החיטוב שלי יהיה ארוך וככה יצא שבמהלך השנה אני נמצא יותר ויותר זמן בחיטוב-זמן שאני יכול להקדיש לעליה במאסה] מקווה שהבנת את הראש שלי פה |
תמשיך מאסה את לא צריך לחטב עוד לפי דעתי נראה מצויין
|
ציטוט:
:):):):) תאכל'ס לא נוח לי עם העיניין הזה אני צריך את החיטוב הזה כרגע אבל אני כולה יורד ל10% שומן כדי להתחיל מאסה כבדה הרבה יותר....בקרוב יהיה כיף |
אחי תוצאות ממש יפות גב כריש,ידיים ענקיות ויש לך מסה מאוד מכובדת מהכל אבל אתה חייב לחטב כי כנראה עשית מסה מלוכלכת או משהו ואתה חייב להעיף את כל השומן הזה במיוחד לקראת הקיץ ואז תביא אותה עוד פעם במסה אבל הפעם תעשה נקיה,אני כבר חצי שנה במסה נקיה ובתכנון עוד שנה כי זאת מסה יותר איטית אבל שווה כל דקה,בהצלחה גבר.
|
ציטוט:
תודה על התגובה אבל אני לא מאמין גדול במאסה נקייה אני מאמין שהמאסה הבאה אגיע גג ל-15% שומן שוב פעם...אין מה לעשות המטרה לקיץ הבא היא להיות עצום ואת זה אשיג במאסה נכונה [לא נקייה ולא מלוכלכת-נכונה!] |
אחלה מאסה אחי, האמת אני במצב פחות או יותר כמו שלך, רק שאני העדפתי להמשיך עם המאסה...
(למרות שאצלי זה בסביבות ה13% שומן, אולי טיפה יותר). |
ציטוט:
מאסה מכובדת בהצלחה בחיטוב |
ציטוט:
|
לך על חיטוב אמיתי לאיזור ה9 אחוז ומטה. לא בגלל שהאחוז הנוכחי הוא כל כך גרוע, אלא בגלל שבמאסה הבאה אתה תודה לעצמך שירדת נמוך. זה יתחיל מעליה חזקה מאד שתהיה לך באופן מיידי עם הכניסה למסה, וימשיך בזה שתשמור "צורה" שקיבלת באחוז שומן נמוך. ישמרו לך כמה פסים גם באחוזי שומן גבוהים ואני חושב שבמסה הבאה כשתגיע בדיוק למשקל הזה , גם אם תיאורתית תהיה עם אותו אחוז שומן, תראה אחרת.
|
יפה אחי מסה טובה, גם רגליים נראות טוב
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה דעת שאר החבר'ה פה? |
ציטוט:
הסיבה היא שלרדת מ 15-20 אחוז שומן ל12% לוקח זמן קצר ביותר ואיבוד מסה מינימלית, לעומת זאת לרדת מ12% ל10% מצריך מעמץ גדול יותר וכתוצאה יש איבוד של מסת שריר, לא חבל? |
ציטוט:
|
אחי, אחרי החיטוב תראה באמת מעולה!
יש לך מאסה חזקה לאללה י'סוס :) גב עצום בהצלחה אחי! |
מה עם החיטוב הולך טוב?
|
למה להקפיץ פוסטים למה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ