ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דד-ליפט וסקוואט באותו אימון? (https://israelbody.com/showthread.php?t=51867)

coldfire 08-04-09 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 802900)
תקרא לזה איך שאתה רוצה ,לפחות זה פותר לי את המיגרנות לזמן הקרוב.

אם זה מה שעושה לך מיגרנות, אז אתה לוקח דברים קשה מדי.

goldBEN 08-04-09 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 802890)
לתוכניות 5x5 יש מקום ,אבל הן לא ממש לטעמי.
To each his own

מה זאת אומרת לא לטעמך?
אתה ניסית את התכנית או משהו והשוות וגילית שבתוכנית עם ווליום יותר גבוה בהרבה ועצימות יותר גבוהה אתה השגת יותר?

arbel2 08-04-09 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 802903)
מה זאת אומרת לא לטעמך?
אתה ניסית את התכנית או משהו והשוות וגילית שבתוכנית עם ווליום יותר גבוה בהרבה ועצימות יותר גבוהה אתה השגת יותר?

גם,בנוסף לתוצאות טובות יותר אני גם נהנה באימונים שלי הרבה יותר בתוכניות עם נפח קצת יותר גבוה.

shraga 08-04-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 802905)
גם,בנוסף לתוצאות טובות יותר אני גם נהנה באימונים שלי הרבה יותר בתוכניות עם נפח קצת יותר גבוה.

מאדם מקצועי כמוך לא הייתי מצפה שתבחר תכנית ע"פ ההנאה שאתה מפיק ממנה. לא פעם קראתי כתבים שלך בהם אתה טוען כי בשביל מטרה מסוימת יש לסבול.

arbel2 08-04-09 16:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 802996)
מאדם מקצועי כמוך לא הייתי מצפה שתבחר תכנית ע"פ ההנאה שאתה מפיק ממנה. לא פעם קראתי כתבים שלך בהם אתה טוען כי בשביל מטרה מסוימת יש לסבול.

זאת לא הסיבה העיקרית,שים לב שרשמתי שזה בנוסף לכך שהתוצאות יותר טובות
התמזל מזלי והסגנון אימונים שאני נהנה ממנו הוא גם זה שמפיק לי יותר תוצאות.

shraga 08-04-09 16:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 803022)
זאת לא הסיבה העיקרית,שים לב שרשמתי שזה בנוסף לכך שהתוצאות יותר טובות
התמזל מזלי והסגנון אימונים שאני נהנה ממנו הוא גם זה שמפיק לי יותר תוצאות.

זה כבר נשמע יותר טוב :)

tal_s 08-04-09 17:20

סתם בשביל העיקרון שי הררי שבר היום שיא עולם בסקווט raw 400kg ו אחרי זה עשה 5 סטים דדליפט 300קילו :)

Pro_XXL_Universe 08-04-09 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hitman (הודעה 802797)
טוב... יכול ליהות יש שיטות אימון מסוג הזה. אם זה מתאים אחי קדימה.

שמע אתה בחור גדול ואין סיבה שאם אני עושה את זה אתה לא תצליח לעשות את זה :)

Pro_XXL_Universe 08-04-09 18:44

יש מילארד ואחת תוכניות אימונים של PL ושל BB כל אחת למטרה שונה.
בתור אחד שהמטרה שלי זה BB אני אישית לא נסיתי או עבדתי אם תוכניות של אנשים כמו ביל סטאר או ריפטו,לא שאני שולל אותם חס ולילה פשוט לא יצא לי חחח.
סקוואט ודדליפט באותו אימון?דבר ניפלא ומי שהיה בהרצאה של בראנצ' וורן זוכר שאפילו הוא ציין שהיה יום בשבוע שלו בלי קשר לשאר האימונים שהיום הזה היה רק לדדליפטים וסקוואט,אישית עלי זה עבד מצוין ולא רואה סיבה שמי שיכול לעשות את זה לא יעשה את זה.

הבאן למשתמש THE SUN העוקצן חחחחחחחחחחחחח מיותר לחלוטין :lol:

סה"כ הוא בא במטרה לעזור ולתת את דעתו לא לעקוץ או לרדת על אף אחד,הסיבה שהוא הגיב כמו שהוא הגיב לhitman זה בגלל שהוא ישר שלל את העבודה לעשות את 2 התרגילים האלו באותו אימון,תגובה נורמלית לחלוטין שגם אני רציתי להגיב כך כי להגיד כזה דבר בבטחון ניראה לי מטופש.

בכל מקרה חג שמח לכולם
וזכרו שתוכניות אימונים זה דבר אינדוידואלי.

arbel2 08-04-09 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 803146)
יש מילארד ואחת תוכניות אימונים של pl ושל bb כל אחת למטרה שונה.
בתור אחד שהמטרה שלי זה bb אני אישית לא נסיתי או עבדתי אם תוכניות של אנשים כמו ביל סטאר או ריפטו,לא שאני שולל אותם חס ולילה פשוט לא יצא לי חחח.
סקוואט ודדליפט באותו אימון?דבר ניפלא ומי שהיה בהרצאה של בראנצ' וורן זוכר שאפילו הוא ציין שהיה יום בשבוע שלו בלי קשר לשאר האימונים שהיום הזה היה רק לדדליפטים וסקוואט,אישית עלי זה עבד מצוין ולא רואה סיבה שמי שיכול לעשות את זה לא יעשה את זה.

הבאן למשתמש the sun העוקצן חחחחחחחחחחחחח מיותר לחלוטין :lol:

סה"כ הוא בא במטרה לעזור ולתת את דעתו לא לעקוץ או לרדת על אף אחד,הסיבה שהוא הגיב כמו שהוא הגיב לhitman זה בגלל שהוא ישר שלל את העבודה לעשות את 2 התרגילים האלו באותו אימון,תגובה נורמלית לחלוטין שגם אני רציתי להגיב כך כי להגיד כזה דבר בבטחון ניראה לי מטופש.

בכל מקרה חג שמח לכולם
וזכרו שתוכניות אימונים זה דבר אינדוידואלי.

אתה מתבלבל,בהרצאה של בראנץ' הוא דיבר על זה שהוא מפריד את הדדליפט שלו מהאימון גב שלו ועושה אותו לפני אימון כתפיים.

הבאן לאדון the sun הוא הצטברות של הרבה דברים שבסופו של דבר לא הותירו לנו ברירה אלא להרחיק אותו מהפורום.

TheGift 08-04-09 19:08

אני חושב שהדבר הטוב ביותר הוא לנסות להחליף תוכנית פעם ב6-4 חודשים, אבל זו דעתי האישית. כמו שגלעד אמר יש המון שיטות ותוכניות ועל כל בנאדם עובד משהו אחר - יש פה עניין של גנטיקה, תזונה, שינה ועוד המון גורמים. מן הסתם בנאדם על סייקל לא יעבוד hst.
אבל זה לא מדע מדויק, ולעולם יהיה אפשר לדעת מה עובד הכי טוב ועל מי.
מה שכן, אם עובדים בתוכנית של עצימות אז לא מומלץ להישאר תמיד על אותו טווח חזרות (טעות של הרבה אנשים וגם שלי בעבר).
בנאדם שאני מאד מחזיק ממנו ויש לו עשרות שנים של ניסיון בתחום אמר לי שאפילו כשלוקחים חומרים אז לא תמיד כדאי לאנוס את השריר בהמון סטים. לפעמים, גם בסייקל, מעט סטים חזקים ומנוחה גדולה ( להתאמן רק 3 פעמים בשבוע) יובילו לתוצאות טובות יותר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ