![]() |
ראמישטיין סוסים , יש להם שירים מעולים
אבל כמו שנמרוד אמר להקותר וק כמו סליפקנוט הם ממש מסריחים אני לא יודע אם לקרוא לזה למוסיקה אניא עדיף לשמוע מזרחית כבדה \ דכאון מאשר לשמוע את הצרחות החסרות תכלית שלהם ממש רעש:ד פסיכודאלי זה ה-דבר, זו מוזיקה אמיתית עם מלודיות |
טראק חביב של יעל מומלץ!
yahel - Intelligent Life |
יש פה ילדים שהרימו את אפם גבוה מדי ומרשים לעצמם להגיד שמטאל זה "חבורה של כלבים שמזיזים את הידיים מהר על הגיטרה וצורחים". מה אני אגיד לכם, תגדלו קצת, תראו עולם. אל תחריכו אותי להביא לפה קומפוזיציות מטאל עם מורכבות ברמה שלא תדעו מה נפל עליכם. איזה דובר אחד אמר משהו חכם -
Metal will always win because it is always underestimated. הוא דיבר על כל מי שמגנה אותו מתוך בורות. להקות כמו איירון מיידן, קווינסרייך ומטאליקה בכלל כל הליריקה שלהם זה על בעיות סוציאליות ויצירות של לאברקראפט. |
אגב, זה ידוע לכולם שמטאל התפתח מהמוזיקה הקלאסית והבלוז ונגני קלאסית, פרוגרסיב ובלוז מעריכים הרבה להקות מטאל איכותיות. אוהבי הראפ, תורכם.
|
Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, Infected, Mfg, G.M.S, Telemasca, Astrix, Vibe Tribe.
יואב (recoba) אלה חלק מהאומנים שאני שומע! יש לך אחלה טעם Just remeber, trance forever אני אוהב חלק מהמוזיקות ראפ שיש , אבל רק את האיכותיות והמעניינות בין אם זה במסר או בהפקה. בשבילי פסיכודלית זה מקום 1 ! כבר כמה שנים טובות שזה כל מה שאני שומע ! |
מטאל ידוע בזכות טכניקת הכתיבה והביצוע הגבוהה (בהרבה מקרים ממש וירטואוזית) של הרבה מנציגיו, בעוד ש"אמני" ראפ לא יודעים לנגן על כלום.
|
ציטוט:
|
באמת אנשים, כל אחד יכול לקחת מיקסר ולעשות טראנסים או לקחת תוכנה של תופים במחשב ולעשות לופ לשיר ראפ עם איזה 4 תווים שחוזרים על עצמם.
לא כולם יודעים אבל לעשות מוזיקת מטאל שתיתן בראש כמו שצריך. |
עוד יותר מצחיק אותי הילדים שחושבים שמרילין מנסון ולימפ ביזקיט זה מטאל...
|
ציטוט:
בגלל כל האימו המזדיינים האלה, אני מתגעגע לתקופת הניו מטאל |
ציטוט:
|
Dmx, רקובה ונמרוד:
תנסו (סתם בשביל התחלה) לנגן אינסטרונטאל כמו Orion של מטאליקה או את הסולואים של Hangar 18 של מגהדת ואחר כך תגידו לי מי צועק ומי מנגן 5 תווים. |
מממ ראםסטיין להקה מצויינת , בכל אופן אם זה השרי sonne וסתם חיברו לזה סרטון זה לא אומר שזה הם ,
|
ציטוט:
|
אני חייב להודות שאני ממש מופתע מהזלזול שאנשים מביעים פה לראפ.
אתם מזלזלים פה בטופאק כאילו הוא עוד אחד מהראפרים שאתם שומעים בMTV כמו 50 cent או akon. טופאק הוא אחד הגדולים, על זה פשוט לא ניתן להתווכח. הרוב המוחלט של השירים שלו בעלי מסר שאתה אוהב לא רק בגלל הקצב של השיר שגם הוא טוב דרך אגב, אלא בזכות המילים של השיר, הן בעלי משמעות. אני פשוט לא מאמין איך אתם מזלזלים פה בראפ. אתם לא צריכים לזלזל בשום סגנון מוזיקה כמו שאני לא מזלזל במטאל, ותאמינו לי שיש לי הרבה מה להגיד על הסגנון הזה. על כל ראפר שלדעתכם שר על שטויות ברוב השירים שלו אני יכול להביא לכם להקת מטאל ששרה (ולפעמים סתם צורחת) על כלום. ד"א, טופאק ניגן על גיטרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חראאאא של דבררררררררר בעעעעע
|
אם הגעתם למצב שאתם מתווכחים איתי על זה אז אתם במצב די גרוע. אני נחשב מאוד אובייקטיבי מהבחינה הזו. הרוב הגדול של החברים הטובים שלי שומעים מטאל, ואני שומע ראפ, כך שלמדתי להעריך את המטאל. אולי אתם צריכים לעשות אותו הדבר.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ