![]() |
hypertrophy בקשה אישית , תספיק להתכווכח עם כל מיני ייצורים בסופו של דבר הם יורידו אותך לרמה שלהם , הם הרי יודעים מה עובד הכי טוב על כל אחד .
|
ציטוט:
|
[quote=ilayzror;796427]
ציטוט:
|
תפסיק להוציא את התיסכולים שלך על אנשים
אולי במקום לדפוק סקוואט של 200 קילו תלך לעשות יוגה |
ציטוט:
איך אתה עושה יוגה? כל יום או abcde? |
ציטוט:
אפס, 5000 הודעות כתבת בפורום הזה ואתה קורא לי מפגר? לך תמצא חיים יא ילד מושפע שאין לו דעה משלו לחקור ולהבין. תעבוד רק על כוח בלי רכיבים אחרים של היפרתרופיה, לא תוכל לנצל את מלוא פוטנציאל מסת השריר. תעבוד רק על היפרתרופיה ולא תתקדם בכוח, אתה תשאר באותו מקום. הדברים האלו חופפים. אתה אדיוט שלא מבין את זה, אטום שלא מסוגל לקלוט את זה, ובמיוחד אהבל שאתה מתנשא פה מעל אחרים שהגיעו למשקלים ותוצאות יותר ממך מבלי "שידעו" להתאמן. וכן, אני שחיף, אמרתי לך אני עושה דדליפט 40 קילו (ירדתי ל 35 כי נתקעתי אבל זו ירידה לצורך עליה ל 45). ההבדל ביני לבינך זה שאני מבין יותר, וחכם מספיק כדי לא לבוא למישהו ולהגיד לו שהוא מפגר ולהשוות את עצמי אליו, במיוחד כשהוא שוקל 120 קילו על 14 אחוז שומן ומרים יותר ממני. גם אם אתה לא אוהב את מה שהוא עושה, אתה לא חייב להביע את דעתך המטופשת כי גם ככה אתה לא תשנה לו אותה, במיוחד לא "אוי אתה לא תתקדם" כשהוא התקדם ועוד איך. ילד אהבל חסר בטחון שצריך פורומים כדי לשחק אותה חכם גדול. |
ציטוט:
מיקי מאוס אתה צריך להחליף תחבושת נ.ב אם כבר נגעת בהיפרטרופיה - אתה צודק, מ5 חזרות לא גדלים, אין היפרטרופיה. "מרכיבי היפרטרופיה" לכתוב מגילה זה יפה, במיוחד בגלל שזה ארוך אז זה נשמע טוב. |
Muse, אתה צוחק לגבי הדדליפט 40 קילו, נכון?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פועל עתיד מתחיל ב- א אחרי גוף ראשון. ;) |
עדיין לא ענית, Muse, אתה רציני לגבי ה-40 קילו?
|
ציטוט:
מציע לך גם ללמוד הבנת הנקרא, אתה אומנם בצבא אבל כנראה לא סיימת תיכון או שההורים שלך לא לימדו אותך לקרוא כמו שצריך , אחרת קשה לי להסביר מה לא מובן ב"מרכיבים אחרים" כשרוצים להשיג "מלוא פטונציאל מסה". כנראה ש 20-30% מסה במרכיבים אחרים שווים לתחת למי שמחפש לגדול, העיקר שנעשה 5 חזרות. וכן, לקח לי 3 דקות לכתוב, וזה בהחלט נשמע טוב. |
שוב לא ענית.
צחקת לגבי ה-40 קילו? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנת נקרא אעלק - תמשיך לסלף דברים במקום לענות לעניין. בנאדם כנה שכמוני, קראתי לך הרגע נמושה חלשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
Holy Shit!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
דווקא זה נדמה שאתה לקחת ריגשי שמישהו שם לך את העובדה שילד בן 16 נראה בגוף שלו יותר גדול ממך. בא מפורום אחד לפורום שני ללכלך ולזהם בכוונה. קורא לי בשמות כי מה אמרתי, עובדה נכונה שהוא התקדם ונראה יותר טוב ממך? אני באמת נמושה חלשה, תודה על הכנות. ברגע שזה יהיה אכפת לי כמו לסתום כמוך אני אודיע לך :) ציטוט:
|
ציטוט:
אני שמח שהסכמנו על זה שאתה נמושה חלשה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ