ציטוט:
פורסם במקור על ידי משה.ל
די אני חייב להגיב לך הפעם אני לא יכול להיתאפק כבר!
אתה בכלל לא מאמין ב ה' ולא כלום,
אז זה ברור שהתגובה שלך תיהיה כול כך מפגרת.
אתה לא נותן כבוד לאף אחד,ובטח לא לדתיים.
אנחנו לא מצפים ממך להבין,הסירטון נועד להזיז משהו אצל היהודים שיחזרו קצת בתשובה..
אבל לך אין כבוד לאף אחד, אתה חש את עצמך יותר מידי ותאמת אין לך על מה.
אתה עוד לא פלטו שרון,אתה רק ילד חסר כבוד באופן מוחלט לדת ולמאמינים בדת.
בכול דבר אתה מזלזל תיכנס למכוני כושר בירושלים תישאל על ניסים התותח ותירא מה יספרו לך.
גם מבאים לך ווידאו שמוכיח הכול ואתה ישר קופץ זה לא אמיתי מבאים אישורים מהרופא וזה גם לא אמיתי. בוא אני יספר לך משהו בן דוד שלי עשה תאונה מליפני הרבה שנים הוא נהפך לצמח
דודה שלי ובעלה לא ידעו מה לעשות אם הלכו לצדיק רבי חיים שמעון פינטו זכותו תגן עלינו.
והוא אמר להם שיחזרו בתשובה והכול יסתדר הם חזרו בתשובה לאחר מלא שנים שהם חילונים שבכיפור בעלה של דודו שלי היה יוצא אם סגריות לרחוב חזרו בתשובה והבן החלים וקם ברוך ה' הוא לא צמח יותר וכול זה קרה אחרי שהוא נהפך לצמח איך תסביר את זה ?
גם זה מפוברק ? ייאלה תעשה לי טובה תתחיל לתת פה כבוד לאנשים אתה לא יותר טוב מאף אחד כאן. זה שאתה חילנוי לא נותן לך תזכות לעליב ככה בנאדם.
|
תגיד לי אתה מפגר?? צמח זה כשהמוח לא עובד ומשאירים אותך חי ע"י שמעפילים את הלב שלך ואת הריאות שלך מלאכותית זה אומר שאתה מת שנושם נקודה אתה לא יכול לחזור לחיים.
-אני לא מאמין באלוהים?? אני מאמין שיש אלוהים, אני והוא לא חברים טובים פשוט
-כבוד?? כבוד אני נותן למי שצריך אין פה יותר מידי כאלה ומי שיודע שמגיע לו יודע שהוא מקבל ממני
-התגובה שלי מפגרת??? אתה חושב שהסרטון הזה הוא הוכחה למשהו, הוא הוכחה שהדתיים רוצים להחזיר את כולם בתשובה.
|