![]() |
ציטוט:
אולי את הליצנים בארץ. תעשה מה שבא לך, זה נראה כאילו אתה יודע על מה אתה מדבר :lol: |
ציטוט:
באחד הסרטונים שהעלו פה לאחרונה, הוא מספר שהפסיק לעבוד עם חגורה, מכיוון שלדעתו עבודה עם חגורה גרמה לו להרניה. |
שאלתי כמה שאלות ואפחד לא ענה אז הנה אני שואל שוב:
1 מה זה הרניה? 2 לפי דעתי אפשר לשלב את החגורה כל אימון(בסקוואט)וברגע שאני יעשה בלי אני יוריד במשקל ואז יווצר איזון (או שאני טועה ואחרי שהגב מתרגל לחגורה אפילו 20קילו הוא לא יצליח להחזיק?) 3 ומהזה rm 1/3? |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
העיקר שאני גדל לא? :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נראה לי... |
טוב מה פתחתם וייכוח
שמישהו יענה על השאלות שלי :o -------------------------------------------------------------------------------- שאלתי כמה שאלות ואפחד לא ענה אז הנה אני שואל שוב: 1 מה זה הרניה? 2 לפי דעתי אפשר לשלב את החגורה כל אימון(בסקוואט)וברגע שאני יעשה בלי אני יוריד במשקל ואז יווצר איזון (או שאני טועה ואחרי שהגב מתרגל לחגורה אפילו 20קילו הוא לא יצליח להחזיק?) 3 ומהזה rm 1/3? |
אתה לא צריך חגורה, תביא את הסקוואט שלך ל120~ קילו לחזרות ואז תשקול שוב אם אתה כבר רוצה להשתמש בחגורה או לא.
ותקפיד שהסקוואט הזה יהיה נכון, אל תהיה ליצן. |
וואלה מה הוויכוח בכלל .
אם תעבוד על משקל שנכון לך אתה תשמור על טכניקה נקייה כלומר לא תאלץ להשתמש בחגורת גב. |
עוד פעם דילגתם עלי :\
שמישהו יענה לי על ה3שאלות ששאלתי(2~3תגובות קודם) |
ציטוט:
ציטוט:
|
על איזה שאלה בדיוק זה ענה לי :X
השאלות היו : שאלתי כמה שאלות ואפחד לא ענה אז הנה אני שואל שוב: 1 מה זה הרניה? 2 לפי דעתי אפשר לשלב את החגורה כל אימון(בסקוואט)וברגע שאני יעשה בלי אני יוריד במשקל ואז יווצר איזון (או שאני טועה ואחרי שהגב מתרגל לחגורה אפילו 20קילו הוא לא יצליח להחזיק?) 3 ומהזה rm 1/3? 4 ועוד משהו כמה סטים/חזרות צריך לעשות בסקוואט שיצא הכי אפקטיבי?(אני עושה בנוסף עוד 3תרגילים 4 תרגילים עם הסקוואט)? |
ועניתי לך שאתה לא צריך חגורה.
RM = Repetition Maximum המספר שליד הRM מציין כמה חזרות אתה מסוגל לבצע במשקל מסויים. RM1 100KG = כמות החזרות שאתה מסוגל לבצע עם 100ק"ג בתרגיל מסויים, במקרה הזה זאת חזרה 1. |
ובקשר לשאלה 4 אתה יודע כמה סטים וחזרות צריך לעשות כדי שיצא הכי אפקטיבי?(אני עושה בנוסף עוד 3תרגילים 4 תרגילים עם הסקוואט)?
|
הבן אדם עושה 4 תרגילים לרגליים, חגורה זה least of his problems :D
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא גדל אבל לפי התמונות שלך אן עליך מאסה בכלל:XDemoticon: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ