![]() |
ציטוט:
אתה מבזבז את הזמן שלך .. |
שגיא בנימה קצת פחות יפה -
אם תדחוף את הבכיינות שלך ותזכיר שימוש בסטרואידים בעוד פוסטים כאן, אני מעיף אותך אישית . מישל, מה שאמרת מדוייק. אם שואפים אז שואפים גבוה או לא שואפים בכלל. אף פעם לא מרימים ידיים ותמיד אפשר להגיע לחלום... והחלום (תאהבו את זה או לא) נמצא בתחרויות בחו"ל של ifbb ולא נאבא. |
ציטוט:
אני שם ויהיה בלאגן שאתה תעלה :XDemoticon: |
מאייתים את השם משפחה של שגיא :"גרשגורן?"
|
ציטוט:
:thumbdown: |
ציטוט:
מישל אני מבין אותך תמיד יבוא הסטראודניק שינצח אחי צריך לאסור את השימוש זה הורס את שם הספורט שלנו |
ציטוט:
|
הדיון על סטרואידים אסור בתכלית האיסור בפורום .
וכאן נגמר הדיון על כך ... הבא שירשום משהו שקשור לכך , ההודעה תמחק והוא ילך לכתוב על כך ב fxp |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש חוקים , ואני כאן לאכוף אותם . |
ציטוט:
צריך לתפוס אותם אחד אחד ולצוד אותם כמו ערפדים. בתור אחד שלא נגע מעולם ולא יגע בחיים אני אומר בואו נעלה על הבמה כמו המתחרה מקצועי ככה הספורט שלנו יראה הרבה יותר יפה והאולימפיה תיהיה הרבה יותר מענינת. מחר אנחנו מקימים ועדה אני, ארנולד שוורצנגר ורובוקופ וכל מי שיעז לעלות על הבמה עם חומרים אנחנו נחסל אותו ונאנוס את אשתו והילדים. ראו הוזהרתם, סטרואדניקים! |
ציטוט:
זה ששגיא עושה צחוק מעצמו, זה בסדר. אבל הוא עושה עבודה מספיק טובה על עצמו. בואו נפסיק להתדיין על סטרואידים . |
ציטוט:
כמו שתגיד סטרואידים זה חלק מריצת 100 מטר,הרי שידוע שכל המקצוענים שם בחול לוקחים,זה אסור ,ועושים בדיקות כדי לתפוס את המשתמשים. אז אם תפסו הרבה ויענישו אז בלי חומרים ירוצו 100 מטר יותר לאט ,אז מה? אותו דבר בפיתוח גוף,אז יהיו מתחרים פחות מפלצתיים :clap: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה באמת חושב שנעודד סחר בחומרים לא חוקיים ? אתה מבין את ההשלכות של לדום ולעודד שימוש בחומרים שאינם חוקיים לילדים קטנים ? ורוב הקהל פה מתחת לגיל 18 . למה אתה חושב שאין הודעות פרטיות , ואוסרים לשוחח על כך בפורום ? לא ניתן למדר ולמנוע את חופש הביטוי מלהגיע לסחר לכן . כל העסק אסור בהחלט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני סה"כ מנהל ... |
ציטוט:
מנהל=יחיד הנהלה =רבים. האם אתה מתכון שבישיבת ההנהלה דעתך אינה מתקבלת כי אתה במיעוט?:sbb2: |
ציטוט:
אלא כי אני נותן דין וחשבון על הפעולות שלי כאן להנהלה. .תאמין או לא כל הפעולות שלי כאן מדווחות ומנוטרות על ידי ההנהלה . קפיש? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ