![]() |
ציטוט:
דרך אגב אני מעלה עכשיו תמונות שניגרי שלח לי.. |
נראה לי הם חשבו שעדיין פורים ובאו כביכול מחופשים לבאדיבילדרים איזה בדיחה של איגוד....
|
איזה פאדיחה אני לא מבין תאשם שהוא עלה לבמה כולם שם היום כל כך גרועים פשוט בושה בישבילו לעמוד לידם
|
אני חשבתי שאני לא מוכן,אבל לפי מה שאני רואה,חבל!
טוב..אין מה לעשות אשר דיבר איתי וכל כך רצה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חשבתי שיהיו מתחרים על רמה פחות או יותר,ואז הייתי להיתבייש לעלות :rolleyes: טוב... :rolleyes: תן פלאפון שלכה נידבר.. אני רוצה לרשום אותכה אצלי |
איסיי טוב שלא הלכת !
מה יש לך לחפש בתחרות של 4 אנשים ?! זה פשוט בושה וחרפה. חשבתי שהמצב בקרשים אבל לא עד כדי כך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיבלת הודעה פרטית. |
ציטוט:
תמיד כיף לי להחמיא למי שמגיע יש לך מבנה בסיסי מצויין ,רק צריך להתחדד קצת ולהגיע יותר יבש ובמר ישראל אתה יכול לעשות הרבה בלאגן :) |
ציטוט:
מקום ראשון זה מקום ראשון:)אל תסתכל על האנשים שהתחרו איתך סתכל על ההישג שלך ועל השיפור שעשיתה ממר ישראל והוא גדול! תמשיך להפציץ אחי ובהצלחה:) |
בוננננאאאא
הייתי עולה על הבמה הייתי זוכה שמה בסגנן מר צפון מזה הדבר הזה?!??! זה רמה?? אנשים שמה בכלל שמעו על המילה "סקוואט" ?!?!!??! רק האשם נראה טוב אין מה לדבר,נעזוב את זה... 4 מתחרים?!?!?!?!!? רק חסר שיפרסמו את זה באיזה פורום פופלרי בחוץ לארץ ובכלל ניצא הבדיחה הכי גדולה! |
ואני בתמימותי כתבתי כאן אתמול "האם יהיו מעל 15 מתחרים?". אוי ואבוי.
הרמה מתחת לכל ביקורת, חוץ מהבחור שלקח את המקום הראשון (וגם הוא לא היה חטוב ויבש במיוחד, מבלי לזלזל). חצי מהמכון כושר אצלנו יכולים לקחת גביע בתחרות כזו. |
ציטוט:
אשר פרוש פרוש כבר! |
|
פעם ראשונה שאני רואה את הפוסט הזה, ואת התמונות. (לצערי)
פאק ! מה הולך פה? זה פיספוסים החרא הזה..? שגיא גרשגורן יא חתיכת 0 קצת כבוד איך אפשא לעלות ככה לבמה, אתה בושה לספורט! אם אתה בכלל עוד מתאמן, כי לא נראה ככה. איזה גועל נפש. |
אך הם לא מתביישים לבוא ככה לבמה מה זה
פשוט רמה עלובה |
רוע רוע רוע
כל הכבוד לספורטאים שבאו והתחרו.
לא מבין למה צריך לרדת על אנשים רק בגלל שהחליטו לעבור מאיגוד לאיגוד לא מבין מי נותן לכם את הזכות לרדת על מתחרים שנראים לדעתכם לא טוב. אם אתם נראים יותר טוב בואו תתחרו בעצמכם. ואם אתם בארגון שמארגן תחרות אחת בשנה בודאי תבינו שלבוא במקסימום לתחרות אמצע זה קצת קשה. חישבו על התחרות שנותנת לספורטאי את האפשרות לראות את מצבו יחסית לספורטאים האחרים, להחליף חוויות, עצות ודעות ולהשמיץ ביחד - איזה כף |
ציטוט:
ככה לא עולים לבמה ... זה זילזול בספורט , מראה בדיוק על הרמה של הספורט בארץ .. שמרשים להם לעלות בצורה כזו לבמה ועוד לחלק להם גביעים ... בושה וחרפה לפחות שיעלו כמו מתחרים ... אתה לא נורמלי , יש לי מתאמנים במכון כושר אצלי שיכלו לנצח את כולם בהליכה בלי בכלל להתכונן לתחרות ... חצי מהפורום פה היה לוקח את מר. צפון . מגעיל היה לראות אותם בכלל . |
ציטוט:
אני מגנה כל מי שמעז לדבר נגד ספורטאי, להעביר ביקורת זה לגיטימי אבל ללכלך סתם - זה לא לעניין. מצד שני אתה לא יכול להתעלם מזה שהאיגוד שלך הרים אתמול את אחד האירועים המביכים שנראו בספורט הזה בשנים האחרונות, ואני בטוח שבתוך תוכך, גם לך ברור מאיזה סיבה זה קרה. דרך אגב תמסור לאדון פריג' שבפעם הבאה שהוא מעז לפנות אלי בצורה בהמית כזאת בתוך טבריה, כדאי שיחשוב קצת לפני כן, כי לא תמיד אני אהייה במצב רוח כל כך רחום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ