![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר להוסיף מתרגיל אחד 2סטים לרגלים למה אתה כל כך דוגל ורוצה וחושב שעדיף להוסףי סט לסקוואט ודדליפט? |
ציטוט:
|
תרגילים מורכבים נכון זה תרגילים חשובים
אבל אתה אומר כאילו ההוספת סט אחד הזה באמת יזעור לי איכשהו זה עוד סט אחד יותר אחד פחות לא נרה לי רלוונטי רק יעמיס עלי באימון ויגרום לקח שיהיה התאוששות איטית יותר שזה הדבר האחרון שאינ רוצה תראה.. אפשר להוסףי 2סטים של פשיטה אבל לעשות 4-4 נראה מוגזם. נראה כבר מה נעשה אני יחכה להצעות של the animal או משו אני יודע שאתה חושב שאתה צודק אבל עדיין הוא אמר שזה לא עדיף בכלל ככה לעשות 4סטים של סוקואט וישר אחרכך דדליפט 4סטים |
ציטוט:
צח תעשה מה שאתה חושב לנכון. אני הצעתי לך הצעה, נימקתי, והכל למענך בלבד. אם אתה רוצה לחכות לתגובה על התגובה אז בהצלחה. תמשיך להתאמן כמו כוסית. |
ציטוט:
... עם כבר אני רוצה לבודד עבודה על ה 4 ראשי שההדליפט בכלל עובד על הארסרינג אפשר להוסיף פשיטה כמו שאמרתי לא מבין תעיקרון שלך תוסיף סט לדדליפט אתה שוכח איפה הוא עובד על איזה חלק ברגל .. וסקוואט אפשר להוסיף סט אחד שיהיה 4סקוואט 3דדליפט זה יותר הגיוני. |
ציטוט:
ולעניין- אתה כוסית כי אתה מפחד מלהוסיף סט לסקוואט וסט לדדליפט. |
ציטוט:
אבל אתה לא חושב ולא מתשב בגב התחתון. בנט אובר סקוואט דדליפט איך אפשר לתהאושש מהאימון כזה? ובמיוחד הגב התחתון באמת שאני לא מבין איך. |
ציטוט:
עריכה: קשה לי להשאיר אותך בכאלה טונים צורמים: כמו שכבר אמרתי לך, הרגליים מקבלות גירוי נמוך ביחס לשאר הגוף. אפילו בשם ההיגיון יש להוסיף סטים, כך שאם אתה מוכן לנסות ולהבין (בלי שהרעיון ייכנס מאוזן אחת ויצא מהשנייה) כבר תדע לעשות את מה שטוב בשבילך. האמת שאני כבר מפחד לבלבל אותך, זה קורה לך די הרבה ב-16 שנים האחרונות, אז עזוב הכל תעשה מה שאתה רוצה. |
הראדיאטור נפל לתוך הקבורטור...
עשה סמטוחה שלמה מכל הפלגים |
ציטוט:
תקרא את הדיבור שלי עם mr big בנוגע לסקוואט לדדליפט ולאימון גב אשמח לקבל חוות דעת ממך |
ציטוט:
|
ברצינות
אתה לא חושב שאתה עושה לעצמך בושות? (עד כמה שאפשר לקרוא לדבר כזה בפורום באינטרנט) אתה כל שני וחמישי שובר את שיאי הטמטום העולמיים עם פוסט יותר מטומטם מהקודם, וגם אתה לא מפיק מהם תועלת כי אתה לא מקשיב בכלל למה שאומרים לך תעשה ab קלאסי כמו שצריך ותפסיק לבלבל את המוח, מה שמפריע לך נראה לי היא העובדה שאתה לא אוכל ומתאמן נכון ואת האשמה אתה מנסה לתלות בתכנית |
ציטוט:
שמע אני רציני עכישו מה דעתך על התוכנית הזאת החדשה.. ועכישו אני רצינ בתוכנית הקודמת היו 5-6סטים לידיים 5-6 לאחורית 5-6לקידמית והיו המון סטים לא עדיף לדעתך אני שואל בשיא הרצינות. לעשות תתוכנית הזאת עם מעט סטים יותר עצימות ככה ההתאוששות תשתפר ולהתרכז בעלייה במשקלים בתרגילים המורכבים או לעשות תוכנית מלאת סטים כמו שאמרתי לך באמת אשמח לדעת מה אתה חושב על התוכנית את התזונה באמת באמת שאתה יכול לעזוב בצד אני מנסה להשקיע בזה כמה שיותר אני כל חודש עכשיו נשקל לראותעם אני עולה א ולא אני לא מפגר שאני לא מתקדם כל החיים שלי. אז איך לדעתך התוכנית החדשה ab איך היא מבחינת סטים וזה באמת מאחד רציני כמוך אשמח לתגובה |
:\
123 |
קורן אתה גם לא מחבב אותי אבל נמאס לי שכל פוסט שלי אתה מוצא סיבה לצאת עלי או לרדת עלי.
בסדר על תעזור על תגיב על תעשה שו םדבר אבל חלאס לעצבן בכוח ולהספאים נמאס . |
פנה למנהל^...
|
ציטוט:
אני לא רואה צורך באמת להוסיף עוד סטים לסקוואט ולדדליפט. לגבי הלחיצת כתפיים, באמת תעבור לעמידה, לא ראיתי את זה. בגלל העומס על הגב התחתון הייתי ממליץ לך להחליף את הבנט אובר למסור. |
ציטוט:
תראה בנוגע לאיומן רגלים שאמרו לי שהוא מעט סטים 6סטים סקוואט ודדליפט לדעתךי ואלי אני יוסףי 2סטים פשיטה וזהו.. בנוגע לגב התחתון אני ישאר עם התוכנית הרגילה למרו תשיש דדליפט סקוואט בנט אובר שזה עומס גדול אבל נראה איך מסתדרים עם זה ? מה אתה חושב? אגב למה אתה חושב שכל כך עדיף מילטרי פרס בעמידה ולא בישיבה? אגב יש לי בעיה במילטרי פרס בעמידה זה למה אני עושה בישיבה הבעיה שאני פשוט לא יציב אני הולך אחורה שאני מרים תמוט אן לי תיציבות שיש לי בישיבה אז אני מעדיף לעשות בישיבה יותר נוח. מה דעתך?.. |
הבעיה שלך זה שאתה לא יציב - תמשיך לתרגל ואתה כן תהיה יציב.
למה לברוח? תלמד להתמודד, אתה רק תרוויח מזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ