ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית ab לאחר שינויים גדולים ונסיון שיטה חדשה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=50668)

Mr Big 13-03-09 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785048)
כמה דברים שאני חולק אותם איתך:
אני חושב ש4סטים סקוואט ו 4סט דדליפט באותו אימון ובמקרה שלי אחד אחרי השני
זה קצת הגזמה וזה עומס גדול מאוד על הגב התחתון שגם יש לי בנט אובר והכול עומס ענק על הגב התחתון וזה הבעיה הגדולה שלי באימון b שאני באמת לא יודע מה לעשות לגביה..
כי תחשוב דדליפט חזק מאוד גב תחתון בנט אובר גם סקוואט גם זה ממש אימון עמוס עליו.
ו theaniaml אמר לי שלא צריך לעשות 4סטים סקוואט וישר אחרכך 4סטים דדליפט שזה יותר מדי ולהוריד ל3 אמר לי אשכול קודם.
אז אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לזה ובנוגע לעומס על הגב התחתון.

תנסה ותודיע לי אם יש בעיה. בכל מקרה שישה סטים לאימון על הרגליים, כשזו אותה עצימות על חזה, גב וידיים זו טעות גדולה. להוריד סטים בשרירים האחרים זו אפשרות, אבל לפי איך שאני מכיר אותך הוספת סטים לרגליים תהיה נכונה. תפסיק להתאמן כמו כוסית ותתחיל לעבוד. אתה בעצמך אמרת לי היום שאימון כזה נשמע לך הארדקור. אז אם אתה מתיימר להיות "הארדקור", או אולי פשוט מתאמן חכם ומשקיע, אני ממליץ לך להתאמן כמו גבר. אתה ראית את התכנית שלי והתפלצת, וראו איזה פלא- אני חי.

The-One 13-03-09 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr big (הודעה 785052)
תנסה ותודיע לי אם יש בעיה. בכל מקרה שישה סטים לאימון על הרגליים, כשזו אותה עצימות על חזה, גב וידיים זו טעות גדולה. להוריד סטים בשרירים האחרים זו אפשרות, אבל לפי איך שאני מכיר אותך הוספת סטים לרגליים תהיה נכונה. תפסיק להתאמן כמו כוסית ותתחיל לעבוד. אתה בעצמך אמרת לי היום שאימון כזה נשמע לך הארדקור. אז אם אתה מתיימר להיות "הארדקור", או אולי פשוט מתאמן חכם ומשקיע, אני ממליץ לך להתאמן כמו גבר. אתה ראית את התכנית שלי והתפלצת, וראו איזה פלא- אני חי.

חחח אז אפשר להוסיףף 2סטים של פשיטת רגלים או לחיצת רגלים למה להוסיף סט לסקוואט לדדליפט..
אפשר להוסיף מתרגיל אחד
2סטים לרגלים למה אתה כל כך דוגל ורוצה וחושב שעדיף להוסףי סט לסקוואט ודדליפט?

Mr Big 13-03-09 15:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785057)
חחח אז אפשר להוסיףף 2סטים של פשיטת רגלים או לחיצת רגלים למה להוסיף סט לסקוואט לדדליפט..
אפשר להוסיף מתרגיל אחד
2סטים לרגלים למה אתה כל כך דוגל ורוצה וחושב שעדיף להוסףי סט לסקוואט ודדליפט?

כי אלה תרגילים מורכבים. אני מניח שאני לא צריך להסביר לך למה דדליפט וסקוואט עדיפים על כפיפה ופשיטה.

The-One 13-03-09 15:21

תרגילים מורכבים נכון זה תרגילים חשובים
אבל אתה אומר כאילו ההוספת סט אחד הזה באמת יזעור לי איכשהו זה עוד סט אחד יותר אחד פחות לא נרה לי רלוונטי רק יעמיס עלי באימון ויגרום לקח שיהיה התאוששות איטית יותר שזה הדבר האחרון שאינ רוצה תראה..
אפשר להוסףי 2סטים של פשיטה אבל לעשות 4-4 נראה מוגזם.
נראה כבר מה נעשה אני יחכה להצעות של the animal או משו אני יודע שאתה חושב שאתה צודק אבל עדיין הוא אמר שזה לא עדיף בכלל ככה לעשות 4סטים של סוקואט וישר אחרכך דדליפט 4סטים

Mr Big 13-03-09 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785090)
תרגילים מורכבים נכון זה תרגילים חשובים
אבל אתה אומר כאילו ההוספת סט אחד הזה באמת יזעור לי איכשהו זה עוד סט אחד יותר אחד פחות לא נרה לי רלוונטי רק יעמיס עלי באימון ויגרום לקח שיהיה התאוששות איטית יותר שזה הדבר האחרון שאינ רוצה תראה..
אפשר להוסףי 2סטים של פשיטה אבל לעשות 4-4 נראה מוגזם.
נראה כבר מה נעשה אני יחכה להצעות של the animal או משו אני יודע שאתה חושב שאתה צודק אבל עדיין הוא אמר שזה לא עדיף בכלל ככה לעשות 4סטים של סוקואט וישר אחרכך דדליפט 4סטים

באמת? לא הגיוני...

צח תעשה מה שאתה חושב לנכון. אני הצעתי לך הצעה, נימקתי, והכל למענך בלבד. אם אתה רוצה לחכות לתגובה על התגובה אז בהצלחה. תמשיך להתאמן כמו כוסית.

The-One 13-03-09 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr big (הודעה 785093)
באמת? לא הגיוני...

צח תעשה מה שאתה חושב לנכון. אני הצעתי לך הצעה, נימקתי, והכל למענך בלבד. אם אתה רוצה לחכות לתגובה על התגובה אז בהצלחה. תמשיך להתאמן כמו כוסית.

אתה מדבר שטויות לפעמים כוסית מה הקשר כוסית אפשר לעשות 4סטים סקוואט אבל 4 דדליפט
...
עם כבר אני רוצה לבודד עבודה על ה 4 ראשי שההדליפט בכלל עובד על הארסרינג
אפשר להוסיף פשיטה כמו שאמרתי לא מבין תעיקרון שלך תוסיף סט לדדליפט אתה שוכח איפה הוא עובד על איזה חלק ברגל ..
וסקוואט אפשר להוסיף סט אחד שיהיה 4סקוואט 3דדליפט זה יותר הגיוני.

Mr Big 13-03-09 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785097)
אתה מדבר שטויות לפעמים כוסית מה הקשר כוסית אפשר לעשות 4סטים סקוואט אבל 4 דדליפט
...
עם כבר אני רוצה לבודד עבודה על ה 4 ראשי שההדליפט בכלל עובד על הארסרינג
אפשר להוסיף פשיטה כמו שאמרתי לא מבין תעיקרון שלך תוסיף סט לדדליפט אתה שוכח איפה הוא עובד על איזה חלק ברגל ..
וסקוואט אפשר להוסיף סט אחד שיהיה 4סקוואט 3דדליפט זה יותר הגיוני.

למה לך לבודד את הארבע ראשי????

ולעניין- אתה כוסית כי אתה מפחד מלהוסיף סט לסקוואט וסט לדדליפט.

The-One 13-03-09 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr big (הודעה 785100)
למה לך לבודד את הארבע ראשי????

ולעניין- אתה כוסית כי אתה מפחד מלהוסיף סט לסקוואט וסט לדדליפט.

עם הייתי רואה סיבה להוסףי היתיי מוסיף לסקוואט אני יכול
אבל אתה לא חושב ולא מתשב בגב התחתון.
בנט אובר סקוואט דדליפט איך אפשר לתהאושש מהאימון כזה? ובמיוחד הגב התחתון באמת שאני לא מבין איך.

Mr Big 13-03-09 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785124)
עם הייתי רואה סיבה להוסףי היתיי מוסיף לסקוואט אני יכול
אבל אתה לא חושב ולא מתשב בגב התחתון.
בנט אובר סקוואט דדליפט איך אפשר לתהאושש מהאימון כזה? ובמיוחד הגב התחתון באמת שאני לא מבין איך.

עכשיו אתה פתאום חושש מהתאוששות?? אתמול חששת שאין גירוי מספיק, והיום אתה חושש פעם מזה ופעם מזה!!! איך זה שכשאני מציע לך להוריד סטים מהידיים אתה מפחד מחוסר גירוי פתאום??!! כנראה שעוד לא עברת את השינוי המיוחל... אבל אני לא מופתע...

עריכה: קשה לי להשאיר אותך בכאלה טונים צורמים: כמו שכבר אמרתי לך, הרגליים מקבלות גירוי נמוך ביחס לשאר הגוף. אפילו בשם ההיגיון יש להוסיף סטים, כך שאם אתה מוכן לנסות ולהבין (בלי שהרעיון ייכנס מאוזן אחת ויצא מהשנייה) כבר תדע לעשות את מה שטוב בשבילך. האמת שאני כבר מפחד לבלבל אותך, זה קורה לך די הרבה ב-16 שנים האחרונות, אז עזוב הכל תעשה מה שאתה רוצה.

Fatboy 13-03-09 16:11

הראדיאטור נפל לתוך הקבורטור...
עשה סמטוחה שלמה מכל הפלגים

The-One 13-03-09 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 785138)

לא הבנתי מה אתה רוצה בתגובה הזאת אחי..
תקרא את הדיבור שלי עם mr big בנוגע לסקוואט לדדליפט ולאימון גב אשמח לקבל חוות דעת ממך

bodybuilding4everr 13-03-09 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 785138)

:eek::cool::eek::confused::confused:

reshos123 13-03-09 21:44

ברצינות
אתה לא חושב שאתה עושה לעצמך בושות? (עד כמה שאפשר לקרוא לדבר כזה בפורום באינטרנט)

אתה כל שני וחמישי שובר את שיאי הטמטום העולמיים עם פוסט יותר מטומטם מהקודם, וגם אתה לא מפיק מהם תועלת כי אתה לא מקשיב בכלל למה שאומרים לך

תעשה ab קלאסי כמו שצריך ותפסיק לבלבל את המוח, מה שמפריע לך נראה לי היא העובדה שאתה לא אוכל ומתאמן נכון ואת האשמה אתה מנסה לתלות בתכנית

The-One 13-03-09 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 785404)
ברצינות
אתה לא חושב שאתה עושה לעצמך בושות? (עד כמה שאפשר לקרוא לדבר כזה בפורום באינטרנט)

אתה כל שני וחמישי שובר את שיאי הטמטום העולמיים עם פוסט יותר מטומטם מהקודם, וגם אתה לא מפיק מהם תועלת כי אתה לא מקשיב בכלל למה שאומרים לך

תעשה ab קלאסי כמו שצריך ותפסיק לבלבל את המוח, מה שמפריע לך נראה לי היא העובדה שאתה לא אוכל ומתאמן נכון ואת האשמה אתה מנסה לתלות בתכנית

גבר על תדאג לתזונה שלי... אני כולה מתיעץ חשבתי שהתוכנית החדשה עם פחות סטים תעזור יותר וזה לא שאני לא מתקדם בכלל ..
שמע אני רציני עכישו מה דעתך על התוכנית הזאת החדשה..
ועכישו אני רצינ בתוכנית הקודמת היו 5-6סטים לידיים 5-6 לאחורית 5-6לקידמית והיו המון סטים לא עדיף לדעתך אני שואל בשיא הרצינות.
לעשות תתוכנית הזאת עם מעט סטים יותר עצימות ככה ההתאוששות תשתפר ולהתרכז בעלייה במשקלים בתרגילים המורכבים או לעשות תוכנית מלאת סטים כמו שאמרתי לך באמת אשמח לדעת מה אתה חושב על התוכנית
את התזונה באמת באמת שאתה יכול לעזוב בצד אני מנסה להשקיע בזה כמה שיותר אני כל חודש עכשיו נשקל לראותעם אני עולה א ולא אני לא מפגר שאני לא מתקדם כל החיים שלי.

אז איך לדעתך התוכנית החדשה ab
איך היא מבחינת סטים וזה באמת מאחד רציני כמוך אשמח לתגובה

The Sun 13-03-09 22:55

:\
123

The-One 13-03-09 23:13

קורן אתה גם לא מחבב אותי אבל נמאס לי שכל פוסט שלי אתה מוצא סיבה לצאת עלי או לרדת עלי.
בסדר על תעזור על תגיב על תעשה שו םדבר
אבל חלאס לעצבן בכוח ולהספאים נמאס .

bodybuilding4everr 14-03-09 14:02

פנה למנהל^...

the animal 14-03-09 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 785048)
כמה דברים שאני חולק אותם איתך:
אני חושב ש4סטים סקוואט ו 4סט דדליפט באותו אימון ובמקרה שלי אחד אחרי השני
זה קצת הגזמה וזה עומס גדול מאוד על הגב התחתון שגם יש לי בנט אובר והכול עומס ענק על הגב התחתון וזה הבעיה הגדולה שלי באימון b שאני באמת לא יודע מה לעשות לגביה..
כי תחשוב דדליפט חזק מאוד גב תחתון בנט אובר גם סקוואט גם זה ממש אימון עמוס עליו.
ו theaniaml אמר לי שלא צריך לעשות 4סטים סקוואט וישר אחרכך 4סטים דדליפט שזה יותר מדי ולהוריד ל3 אמר לי אשכול קודם.
אז אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לזה ובנוגע לעומס על הגב התחתון.

קודם כל, לא צריך לקחת את כל מה שאני אומר כתורה מסיני.
אני לא רואה צורך באמת להוסיף עוד סטים לסקוואט ולדדליפט.
לגבי הלחיצת כתפיים, באמת תעבור לעמידה, לא ראיתי את זה.
בגלל העומס על הגב התחתון הייתי ממליץ לך להחליף את הבנט אובר למסור.

The-One 14-03-09 15:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 785790)
קודם כל, לא צריך לקחת את כל מה שאני אומר כתורה מסיני.
אני לא רואה צורך באמת להוסיף עוד סטים לסקוואט ולדדליפט.
לגבי הלחיצת כתפיים, באמת תעבור לעמידה, לא ראיתי את זה.
בגלל העומס על הגב התחתון הייתי ממליץ לך להחליף את הבנט אובר למסור.

אז ככה אני עושה מסור המון זמן ואני פשוט שואנ תתרגיל הזה עשיתי אותו כבר איזה 4חודשים ורציתי לגוון אז החלפתי לבנט אובר...
תראה בנוגע לאיומן רגלים שאמרו לי שהוא מעט סטים 6סטים סקוואט ודדליפט לדעתךי ואלי אני יוסףי 2סטים פשיטה וזהו..
בנוגע לגב התחתון אני ישאר עם התוכנית הרגילה למרו תשיש דדליפט סקוואט בנט אובר שזה עומס גדול אבל נראה איך מסתדרים עם זה ? מה אתה חושב?
אגב למה אתה חושב שכל כך עדיף מילטרי פרס בעמידה ולא בישיבה?
אגב יש לי בעיה במילטרי פרס בעמידה זה למה אני עושה בישיבה הבעיה שאני פשוט לא יציב אני הולך אחורה שאני מרים תמוט אן לי תיציבות שיש לי בישיבה אז אני מעדיף לעשות בישיבה יותר נוח.
מה דעתך?..

obzion 14-03-09 15:48

הבעיה שלך זה שאתה לא יציב - תמשיך לתרגל ואתה כן תהיה יציב.
למה לברוח? תלמד להתמודד, אתה רק תרוויח מזה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ