![]() |
ציטוט:
לא עוקב אחרי התפריט שלי כמו איזה בחורה.. יודע פחות או יותר כמה אוכל אני צריך להכניס בשביל לגדול.. בכל מקרה, אם זה נוח לך ועובד בשבילך אז תהנה איתו.. |
לא קצת מיותר תפריט דווקא למסה?
לא עדיף פשוט לדחוף פי 3 כמות אוכל ממה שאתה רגיל לאכול אבל אוכל טוב (בלי חטיפים ושומנים מיותרים )? לדעתי כל הקטע הזה שאתה צריך להתאים את עצמך לשעות בתפריט מסה מקשה עלייך . תנסה סתם לאכול לא לפי התפריט אבל לאכול בכמויות מטורפות למשל 4 שניצלים ו10 כפות אורז בארוחה וכל זה ולמשל 3 -4 סנדוויצים לביצפר וכל זה.. אל תחיה על התפריט לאיזה שבוע שבועיים ואז תנסה להיכנס אליו .. |
מישו אמר תאכל מול הטלויזיה או המחשב
אני עושה את זה וזה עוזר לא יודע אם מגדיל את התיאבון אבל אני לא שם לב שאני אוכל פתאום נגמר לי האוכל.. וזהו אחי אין מה לעשות התמדה זה שם המשחק ומתרגלים.. כמו שאמרו לך אני דבר אחד כן היה חשוב לי והקל עליי:גיוון.. לכל דבר תחפש לאט לאט עוד ועוד תחליפים עם אותם ערכים ככה שלא תשתעמם |
תעבדו עם תפריט וזהו מקסימום אם קשה לכם עם השעות תקטינו את מספר הארוחות ותגדילו את כמות האוכל,נגיד מ6ארוחות תרדו ל3~4 שיהיה לכם קל וכל ארוחה תהיה *ארוחה..*יש כאלה שיותר נוח להם ככה.
|
לא קראתי את כל השירשור אבל בשביל המטרה הזאת המציאו את הגיינר.
ממלא חורים בתפריט לאנשים שאין להם זמן, חשק לאכול, חשק לבשל, לימודים, צבא וכל מיני עניינים אחרים |
כמה עולה גיינר?
|
יש ויש תציץ פה:->:->http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=100
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ