![]() |
הרגתם את הבאנדם חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כלומר, הבחור מימינך אולי שוקל 70 קילו, אבל הוא אולי גבוה יותר או עצמות כבדות או אחוז שומן גבוה יותר או בנוי בצורה שונה, אי אפשר להשוות בן אדם כמוהו (שלא מתאמן) לאחד כמוך (שמתאמן). זו פשוט השוואה סתמית, בגלל זה כשאתה אומר שאתה רחב יותר מ-70 קילו, אז אני משווה אותך למישהו שכן מתאמן ושקול 70 קילו ולא אחד ששוקל 70 קילו (ייתכן מהרבה סיבות)ולא נראה ככה. לזה שאמר שמישהו ששמו אראל ששוקל 62 ונראה הרבה יותר טוב מרוב הפורום, אני אשמח אם תציין את הגובה שלו ותעלה תמונה שלו. |
הולי טמפלר אתה מבלבל תשכל אני יכול להביא לך את חבר שלי מהג'ודו ששוקל 59-60 והוא נראה פי 8 מכל האנשים פה, אתה כאילו קובע עובדה שמי ששוקל 55,60 הוא בהכרח חייב להיראות גרוע וזה לא נכון
|
ציטוט:
אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון, לא חסרים פאקטורים שישפיעו על נקרא לזה "דחיסות" של בנאדם ואני לא הכוונתי אלייך ספציפית שנתתי את הדוגמה,אלא בכלליות והתכוונתי שיכולים להיות מקרים כאלו . לא היו חסרים מקרים בזירת הגולשים שאנשים טענו שהם שוקלים 75+ ואף אחד לא האמין להם, והיו מקרים שאנשים שקלו 66 ואנשים חשבו שהם יותר . |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר ראשון, מה הגובה של הבחור ? דבר שני, הבחור על אחוז שומן מאוד נמוך ויבש ככה שאל תשווה אותו לאף אחד כאן בפורום. דבר שלישי, אין שום דבר מיוחד בו... בשיא הרצינות, חוץ מהיידים הטובות מאוד שלו, הוא נראה בסדר ולא משהו מטורף שאפשר להגיד עליו וואו סתכלו הוא שוקל רק 68 קילו. |
אחלה גוף אבל חלאס הבן אדם כל החיים על אותו משקל אני זוכר עוד מלפני איזה שנה וחצי הוא שקל 53
|
ציטוט:
בטח שלא לשלד בתמונות . דבר אחד נסכים , הוא נראה נורא במשקל הזה. כל אחד במשקל הזה 52 נראה שחיפוני... ולא יעזור מה תגיד. הוא לעולם לא יראה טוב מאף אחד בפורום . כל עוד הוא במשקל הזה |
אחלה של בטן וחזה
|
חטוב גוף יפה אבל יאלה להפציץ במאסה
|
מה הרגתם אותו אפשר לחשוב איזה ש53 זה כזה נורא .. הוא גם 1.65 הגזמתם כאילו הוא 1.80 שוקל 50
אבל עדיין צריך עוד הרבה לאכול d: |
ציטוט:
או פורום של בית ספר יסודי של ילדות ישורון ... 53 זה לא נורא ? הצחקת אותי ... |
ציטוט:
אז הוא שוקל 53.. הוא מחוטב סבבה.. יש לו אחלה גנטיקה.. הוא ישתפר מה אתם ישר תוקפים.. |
ציטוט:
אין לו זין לאכול , הוא נראה כמו ניצול שואה... |
על מה הויכוח? כל מי ששוקל פחות מ100 קילו אנורקס חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ